![]() |
Citiraj:
Da, ima nešto u tome razvodnjavanju, ali kada je meni serija odlična, volio bi je gledati vječno :D Citiraj:
Pa kako to nisam primjetio a često bacam oči ukoliko je nova sezona vani.. :stoopid: Zahvalan :chears: |
Citiraj:
Nego, kad smo kod Seinfelda. Imate onaj "Comedians drinking coffee" ili tak neš and driving. Ima dobrih gostiju, ležerno i kratko :) Fora. Citiraj:
Ja samo navijam za iduću godine, ne za 2 :D |
aaa Lilyhammer, drugu sezonu sam pogledao u jednom danu, uživancija. Da je bar više serija slične tematike.
|
True Detective meni ne moze bit losa serija cak i ak je losa.
Ova dva glavna glumca ne mogu bit bolja za takvo okruzenje. Oba su ko stvoreni za takve uloge u tom ambijentu.. |
Citiraj:
Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode. Čast Vudiju, ali Metju naprosto nije neki vrhunski glumac, plus što nisam fan flešbekova na ovaj način. Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više... |
Citiraj:
|
Citiraj:
A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu. |
ja veceras odgledao posljednju epizodu serije - The Wire :).
sto reci? serija pocinje nekako nezainteresirano, prvi dojam koji je ostavila. i kako je proslo 3-4 epizode, tako je serija postigla nekakav tijek koji drzi prakticki kroz svih 5 sezona. na mahove opadne, na mahove preskoci tu neku razinu zanimljivosti, ali konstanta. drugo, covjek koji je napisao scenarij......... svaka cast BB-u, ali je ovo jaca kategorija. cijela prica, likovi, situacije, zivot........ sve je opisano. svega se dotaknulo. najvise karakteristike ljudi i pojedinaca, sto osobno sto poslovno....... divota. no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar :). i naravno, iza toga Low & Order :). veeelika preporuka za pogledati The Wire. no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne kažem da je loš, ali da je vrhunski glumac, ipak mislim da nije. nema dovoljno ozbiljnih uloga za to. Citiraj:
Ne znam, očekivao sam više. Ipak, to je samo jedna epizoda, vidjet ćemo kud će otići. Ali iskreno me živciraju serije s ovakvim flash backovima, flash forwardima zapravo :D Citiraj:
|
Kod mene je MASH opet na rasporedu. Pogledao 3 sezone, napravio pauzu i dao priliku novijim serijama, razočarao se viđenim i sad završavam 6. sezonu. Tko nije gledao MASH ili je hvatao tu i tamo pokoju epizodu, velika preporuka da se sve pogleda
|
Supernatural se vratio s pauze.
|
Citiraj:
|
Sada se pozorno prati Shameless, Justified, Basnhee, True Detective. Jedva čekam par stvari relativno brzo kao House of Cards i slično :) A do tada uz ove se zadovoljiti sa ostalim okej, ali ne super :P
|
Citiraj:
|
šta je s californication? obično bi startala odmah nakon nove godine :D
|
Citiraj:
|
ooo...
da, šesta je bila baš onako meh, možda ova zaključna spere loš okus :D (makar čisto sumnjam, serijal baulja u krivom smjeru onako već od treće, četvrte sezone) |
http://www.imdb.com/title/tt2741950/?ref_=nv_sr_1 Nova serija tek 2 ep. vani .. nesto na bazi communitya ali u "vojnom" smilsu ... Nasmijao sam se na 1. ep.. 2. je danas izasla pa idemo vidjet :)
|
evo za sve one koji nisu u toku jedan novi dijamant.
by HBO True Detective 2014 Plot govori puno, a moguće je i da se radi o nasljedniku tri dijamanta wirea, sopranosa i naravno breaking bada. Prerano je suditi odma u početku, ali dosta se toga može i zaključiti po plotu. Matthew McConaughey i Woody Harrelson predvode igru. Rješava se jedan slučaj kroz cijelu seriju, pretpostavljam više ubojstava na isti/sličan način. Ovo bi mogao biti bingo za sve ljubitelje crime/detective žanra. Ja osobno nisam više ništa gledao nakon BB-a, osim tbbt, ali ovo sigurno pratim. edit: ups, izgleda da je već spomenuta gore, sry :D |
Brooklyn Nine-Nine - kakvi idioti, kakva ekipa, moraš se smijati koliko su glupi
|
Citiraj:
|
u zaljevu se pojavile dvije nove serije... Black Sails i Bitten.... netko gledao? mišljenja? ne znam jel da trošim vrijeme, krenuo mi opet Banshee a i ceka me par filmova pa da planiram...
|
Gleda tko Helix? Jel valja što?
|
Ma užas. Kao neki spin off resident evila + sve 100% CGI.
Inače, nova HBO serija True Detective ..stvarno odlična! |
black sails se isplati pogledati, ima zenski ima sve :D
edit: krenuo the following ponovo. |
Pa nije Helix toliko loš...
|
Meni je također Helix ok. Zabavna horror/triler sci fi serija.
|
Citiraj:
|
Trenutno na drugoj sezoni Spooks-a, zaslužena 8 (bar ovo do sad što sam gledao). Dopada mi se doza samokritike u seriji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |