PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Omerta 14.01.2014. 10:09

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2525426)

Inače Boardwalk Empire objavio da će iduća sezona bit i zadnja. S jedne strane mi je ža, s druge je taman, 5 sezona, rijetko koja serija koja je otišla u 5+ se nije ili skroz ili polu razvodnila.

Bit će mi žao isto kao i sa BB.. Odlične serije koje, eto tako, završe nakon 5-6 sezona..
Da, ima nešto u tome razvodnjavanju, ali kada je meni serija odlična, volio bi je gledati vječno :D
Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2527368)

Lilyhammer, zaboravio na drugu sezonu :D WEEEEE! :) Kako volim kad mi se jako rijetko to dogodi :) Maraton za vikend najkasnije :)

ouuu Điz :D
Pa kako to nisam primjetio a često bacam oči ukoliko je nova sezona vani.. :stoopid:
Zahvalan :chears:

Mad_Duke 14.01.2014. 13:31

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2527423)

Da :D Jer su se scene iz Seinfelda snimale u kafiću :)

Nego, kad smo kod Seinfelda. Imate onaj "Comedians drinking coffee" ili tak neš and driving. Ima dobrih gostiju, ležerno i kratko :) Fora.

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2527426)
meni se isto cini da bi moralo biti jos nastavaka, al nikad ne znas.

na kraju jucerasnje epizode se pojavi faca komicara koja se pojavila na svim tv-ima u zemlji i veli isto kaj i na tvu: miss me? :D

Komičara :)

Ja samo navijam za iduću godine, ne za 2 :D

vranjba 14.01.2014. 15:43

aaa Lilyhammer, drugu sezonu sam pogledao u jednom danu, uživancija. Da je bar više serija slične tematike.

MAGARAC 14.01.2014. 17:02

True Detective meni ne moze bit losa serija cak i ak je losa.

Ova dva glavna glumca ne mogu bit bolja za takvo okruzenje. Oba su ko stvoreni za takve uloge u tom ambijentu..

Roberto 14.01.2014. 22:01

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2527730)
True Detective meni ne moze bit losa serija cak i ak je losa.

Ova dva glavna glumca ne mogu bit bolja za takvo okruzenje. Oba su ko stvoreni za takve uloge u tom ambijentu..

Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode. Čast Vudiju, ali Metju naprosto nije neki vrhunski glumac, plus što nisam fan flešbekova na ovaj način. Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više...

rossoneri 14.01.2014. 22:19

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2527942)
Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode.

Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više...

+1

Juice 14.01.2014. 22:26

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2527942)
Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode. Čast Vudiju, ali Metju naprosto nije neki vrhunski glumac, plus što nisam fan flešbekova na ovaj način. Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više...

Matthew je super glumac, a ulogama posljednih godina samo potvrđuje to.

A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu.

Burko 14.01.2014. 22:43

ja veceras odgledao posljednju epizodu serije - The Wire :).

sto reci? serija pocinje nekako nezainteresirano, prvi dojam koji je ostavila. i kako je proslo 3-4 epizode, tako je serija postigla nekakav tijek koji drzi prakticki kroz svih 5 sezona. na mahove opadne, na mahove preskoci tu neku razinu zanimljivosti, ali konstanta.

drugo, covjek koji je napisao scenarij......... svaka cast BB-u, ali je ovo jaca kategorija. cijela prica, likovi, situacije, zivot........ sve je opisano. svega se dotaknulo. najvise karakteristike ljudi i pojedinaca, sto osobno sto poslovno....... divota.

no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar :).
i naravno, iza toga Low & Order :).

veeelika preporuka za pogledati The Wire.
no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati.

MAGARAC 14.01.2014. 23:46

Citiraj:

Autor Juice (Post 2527960)

A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu.

Bas to. Zadnjih par godina je frajer eksplodiro. Nekoc mi je bio meh u najboljem slucaju. Pasu im uloge u seriji poprilicno i oba se snalaze u takvoj selendri ko doma. Ja volim taj americki redneck zabit feeling puno vise od sex igrad, ipad perseravanja..

Roberto 15.01.2014. 08:38

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2527995)
Bas to. Zadnjih par godina je frajer eksplodiro. Nekoc mi je bio meh u najboljem slucaju. Pasu im uloge u seriji poprilicno i oba se snalaze u takvoj selendri ko doma. Ja volim taj americki redneck zabit feeling puno vise od sex igrad, ipad perseravanja..

Citiraj:

Autor Juice (Post 2527960)

Ne kažem da je loš, ali da je vrhunski glumac, ipak mislim da nije. nema dovoljno ozbiljnih uloga za to.

Citiraj:

A fala Bogu da ima ponešto za svakog :)

Ne znam, očekivao sam više. Ipak, to je samo jedna epizoda, vidjet ćemo kud će otići. Ali iskreno me živciraju serije s ovakvim flash backovima, flash forwardima zapravo :D

Citiraj:

Autor Burko (Post 2527970)
no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar :).
i naravno, iza toga Low & Order :).

veeelika preporuka za pogledati The Wire.
no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati.

Homcide je vrh vrhova, gledao sam ju ko klinac, i prije par godina sam pogledao kompletnu seriju. vrhunski u svakom pogledu :)

1v@n 15.01.2014. 17:36

Kod mene je MASH opet na rasporedu. Pogledao 3 sezone, napravio pauzu i dao priliku novijim serijama, razočarao se viđenim i sad završavam 6. sezonu. Tko nije gledao MASH ili je hvatao tu i tamo pokoju epizodu, velika preporuka da se sve pogleda

ONeill 16.01.2014. 12:09

Supernatural se vratio s pauze.

WraGG 16.01.2014. 12:14

Citiraj:

Autor ONeill (Post 2528886)

I Shameless! :) Gallagheri su zakon!

Mad_Duke 16.01.2014. 12:19

Sada se pozorno prati Shameless, Justified, Basnhee, True Detective. Jedva čekam par stvari relativno brzo kao House of Cards i slično :) A do tada uz ove se zadovoljiti sa ostalim okej, ali ne super :P

MuroF 16.01.2014. 17:22

Citiraj:

Autor ONeill (Post 2528886)

to se traži,navuko sam se na to :D

flyer1 16.01.2014. 18:05

šta je s californication? obično bi startala odmah nakon nove godine :D

Juice 16.01.2014. 18:13

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2529169)
šta je s californication? obično bi startala odmah nakon nove godine :D

U četvrtom mjesecu dolazi i to je završna sezone. Hvala bogu, šesta je loša jako i dosadna bila.

flyer1 16.01.2014. 18:57

ooo...

da, šesta je bila baš onako meh, možda ova zaključna spere loš okus :D (makar čisto sumnjam, serijal baulja u krivom smjeru onako već od treće, četvrte sezone)

Sneaky 18.01.2014. 16:38

http://www.imdb.com/title/tt2741950/?ref_=nv_sr_1 Nova serija tek 2 ep. vani .. nesto na bazi communitya ali u "vojnom" smilsu ... Nasmijao sam se na 1. ep.. 2. je danas izasla pa idemo vidjet :)

wnbeeeE 19.01.2014. 10:39

evo za sve one koji nisu u toku jedan novi dijamant.
by HBO True Detective 2014

Plot govori puno, a moguće je i da se radi o nasljedniku tri dijamanta wirea, sopranosa i naravno breaking bada. Prerano je suditi odma u početku, ali dosta se toga može i zaključiti po plotu. Matthew McConaughey i Woody Harrelson predvode igru.
Rješava se jedan slučaj kroz cijelu seriju, pretpostavljam više ubojstava na isti/sličan način.

Ovo bi mogao biti bingo za sve ljubitelje crime/detective žanra. Ja osobno nisam više ništa gledao nakon BB-a, osim tbbt, ali ovo sigurno pratim.

edit: ups, izgleda da je već spomenuta gore, sry :D

coconut 19.01.2014. 10:45

Brooklyn Nine-Nine - kakvi idioti, kakva ekipa, moraš se smijati koliko su glupi

kopija 19.01.2014. 13:01

Citiraj:

Autor coconut (Post 2530781)
Brooklyn Nine-Nine - kakvi idioti, kakva ekipa, moraš se smijati koliko su glupi

Treba im poslat Sledge Hammera da ih dovede u red.

perich 19.01.2014. 13:15

u zaljevu se pojavile dvije nove serije... Black Sails i Bitten.... netko gledao? mišljenja? ne znam jel da trošim vrijeme, krenuo mi opet Banshee a i ceka me par filmova pa da planiram...

hylem 20.01.2014. 05:55

Gleda tko Helix? Jel valja što?

ivan77 20.01.2014. 06:58

Ma užas. Kao neki spin off resident evila + sve 100% CGI.
Inače, nova HBO serija True Detective ..stvarno odlična!

adaksinjo 20.01.2014. 12:30

black sails se isplati pogledati, ima zenski ima sve :D

edit: krenuo the following ponovo.

IcyTexx 20.01.2014. 14:59

Pa nije Helix toliko loš...

Ivo_Strojnica 20.01.2014. 15:43

Meni je također Helix ok. Zabavna horror/triler sci fi serija.

MuroF 20.01.2014. 20:44

Citiraj:

Autor coconut (Post 2530781)

nije loše,prva je prošla,idemo dalje :chears:

MIK 20.01.2014. 22:40

Trenutno na drugoj sezoni Spooks-a, zaslužena 8 (bar ovo do sad što sam gledao). Dopada mi se doza samokritike u seriji.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59.