![]() |
|
Citiraj:
Samo ovaj dio koliko plaćamo samu stavku cestarine, morali vi oni nama plaćati vožnju po autocesti |
Citiraj:
|
|
|
Doseg 700 km? Yeah, right
https://www.volkswagen-newsroom.com/...age-look-15405 |
Citiraj:
15.000 km s Model 3 za 6,10€ / 100 km 6.000 km s Model Y za 6,70€ / 100 km U Njemačkoj s ponajskupljom strujom u Europi. Plus kasirao već 700€ od prodaje CO2 certifikata. |
Ekipa, ako netko treba djelova za Lexus isF 250 2018 nek se javi :D
Nego, nedavno smo uz Škodu, zeli i VW up i čudim se potrošnji :O 4.0 po gradu :D |
Ima li opcija kako u Zagrebu prijaviti nepropisno parkirana vozila bez da se prometni redar osobno mora pojaviti i staviti kaznu?
|
Citiraj:
Ali možeš prijaviti pomoću https://play.google.com/store/apps/d...r.gov.mup.sip2 Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Parkiranje preko zebre i nogostupa, pa zaobilazi kolicima po cesti. U ulici gdje je zabranjen promet. Jer treba parkirati ispred kafica...
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako je njemačko vozilo onda je ok. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno manje nego na ovom čudu, bacam one ljetne u smeće :lol2: Nego da pitam, da li se danas može odraditi kvalitetno farbanje auta ono da je kao tvornički? Pitam jer sam raspravljao sa frendom da je meni osobno žuta boja prekrasno, a dosta ih ne dolazi tako. Primjerice, Formentor mislim da je samo u nekom special izdanju negdje bio u žutoj, inače ga nema u prodaji u toj boji, pa me baš zanimalo. A što se tiče ove pastelno sive, htio sam je i ja, ima nešto u toj boji, jbg, Audi dobro stoji :D |
Citiraj:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Folija se vidi na autima, nije kao boja? Jedino ako nisu toliko napredovali u zadnjih 10 godina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali dobra je jer štiti lak, makne se kasnije i auto se može prodat u original boji. Nikad to baš neće bit to ako se auto ide bojati u drugu boju, osim ako se baš ne potroši gomila love. Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Objasni to njima :D
|
Putni nalog te svakako mogu tražiti, neovisno o vinjeti :)
|
Citiraj:
Što ako ga imaš samo u excellu i ispunjavaš na kraju? Imam službena vozila 15g i ništa papir... |
Citiraj:
|
I cmr obavezno :p
|
Ima gdje kod nas ovak nes kupiti, da ne cekam mjesec dana s alija?
Ne mora bitbovakav, dapace kompaktniji bi mi bio drazi. https://m.aliexpress.com/item/400107...martRedirect=y Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa iz ovog nisam direktno iscitao da oni imaju bilo kakvo pravo traziti te *putni nalog*. |
Usporedili su cijene auta u EU i kod nas i došli do zaključka da je uvoz neisplativ. Nisam siguran da su u pravu.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...sjeda-15293183 |
ne znam je li netko vec postao:
https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-m...oglas-38778886 pravi projekt :chears: jedino bi haubu promijenio , da ne bude ovako upadljiva |
Jadna Miata :no2drug:
|
To ce kod nas proci na Atestu nikad :D
|
Šteta šta živimo di živimo pa atest nikad neće dobit, ali svaka čast za trud
A kit i stil auta ne treba previše komentirati, dovoljno je reć prestrašno. Jer je to iz mode ispalo negdje 2002. A i tad je vjerojatno bilo predmet sprdnje Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Nfs underground 2, ne znam kako nekom odraslom to moze bit napeto.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Prije 5 godina bi to još i moglo proći.
Od sredine 2017. su zeleni političari u EU malo promiješali karte, a neki entuzijasti su preko noći ostali bez mogućnosti uredno swappana vozila atestirati i registrirati (poznajem brdo BMW E30 modela sa M50, M52 i M54 motorima, M60 i M62 inačice u E30, E36, E46). Takva praksa se nastavila s ciljem onemogućavanja jednostavnih modifikacija na autima, pod krinkom zaštite okoliša. Došlo je do toga da set originalnih kotača za točno taj model auta, koji nisu upisani u papire auta, moraju proći "atest". Problem je što TÜV za posao pretrage KBA baze podataka po KBA broju felgi i provjeri jesu li korektne dimenzije gume montirane traže 70€. :) Apsurd je, kad se radi o gore spomenutim originalnim felgama, one nemaju KBA broj, pa ovi na tehničkom traže papire od felgi, koje u pravilu ne dobiješ s autom. U tom slučaju moraš direktno od proizvođača zatražiti papire, što je opet povezano s troškovima. Zadnji papir koji sam tražio je bio 50€. :D |
Citiraj:
Za sve ono kaj "prevoziš" u vozilu:p |
Citiraj:
Reko nebum ti platil..imam orginal knjigu vozila, rvacka je eu:p |
Citiraj:
Oči bole koliko ovo grozno izgleda. Fakat moraš bit posebno talentiran za tako sjebat Miatu. Citiraj:
A u RH, odi otvori oglase i traži recimo E36/E46 i valjda 75% tih auta u pravilu ne može proći tehnički bez da imaš vezu :D Školjka je na jedan VIN, motor na drugi, ''M-paket'' nije tvornički, svi na gewindama koje nikad nisu upisane, razne kovačije od ispuha, Xenon bude ili kineski ili ponekad OEM ubačen kojeg opet ne možeš atestirat i tako... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |
|