![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
ako netko naiđe na kakav dobar deal ... u potrazi sam za 1440p 27" IPS monitorom ili 1440p 21:9 34" IPS
|
Citiraj:
Kako ide dostava preko es? |
Kao i za bilo koju kupnju s Amazona ako je diler sam Amazon - iz njihovog skladišta.
|
212€ stoji...:stoopid:
|
A proslo :D sta bi ti da te amazon ceka :lol2:
Bilo je sinoć. |
Meni je i jučer pokazivalo preko 200€, ali onda nakon nekoliko refresha prebacilo na cijenu koju je kolega napisao. Čudno.
|
Sinoć je više puta išla cijena gori doli. Za one koji ne znaju taj Keepa graf koji ostavim u temi za akcije se updejta svako malo, nije statična slika.
|
Citiraj:
|
I sada je cijena vrlo povoljna - 220€ sa poštarinom za 4Tb je odlična cijena. Kod nas je oko 300€. Na mindfactory-ju je 238€.
|
A koji je kupon jel vrijedi jos
|
Ima ispod vaucer za 25€, pa sa dostavom dode 206€.
|
Citiraj:
|
Hah nisam uopce skuzio da su na linku slike...brutalna cijena za švicu...vidim sad gdje je vaucer hvala
|
Citiraj:
Već su javili da je poslano DPD-om, brzi su. Inače, isti model sam prekjučer naručio i na centar tehnike, tamo je samo 10 eura više, ali njima je sustav u banani i ne znam hoće li narudžba uopće proći. |
piše nedostupno :D tsk da ne znam kad će ti doć
|
U city centar west imaju jos 2 komada. Pa kome je usput...:-)
Cijena je ista kao i webshop. |
Citiraj:
Javi je li došao jer čitam na drugom forumu da su ove s Centra Tehnike krenuli otkazivati. Sretno :chears: EDIT: Ipak i njima došlo :D |
Hvala dinos i od mene. Rijesio sam i za sebe u lokalnoj trgovini 😀
|
Edit, brisati.
|
Citiraj:
Uzeo i ja😀 Tnx i od mene 😀 Poslano sa mog |
Nestalo u centru tehnike, dobar uredjaj pa je brzo otislo ili su imali 1-2 komada na lageru?
|
Nisu imali ništa koliko sam ja razumio. Bilo je dostupno na netu, naručio sam i javili kasnije da nemaju ipak .
Vjerojatno vuku od Xiaomi store cijene i dostupnost pa nije ažurirano bilo Poslano sa mog |
Nešto novo na tržištu usporedbe cijena: https://koreqt.hr/
Još je work in progress, skupljaju se trgovine. |
Koja je razlika prema nabavi.net?
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Koliko vidim, za sada je razlika u tome što imaju puno manje filtera :D
|
Sve ok, uz jeftinije.hr i nabava.net koji imaju duopol 3ci igrac morao bi ponuditi nesto exstra da privuce korisnike za pretraživanje na njem. Meni je draza nabava od jeftinije kada trazim nesto za kupovinu. A najnižu cijenu prikazu oba jednako. Odnosno isti shopovi su tamo i vamo.
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Naziv im isto nije baš primamljiv.
|
Kao što je Lika091 napisao, novi igrač bi trebao ponuditi nešto novo.
Od novoga mi pada na pamet integracija SVIH web shopova, htjeli oni to ili ne. Možda i vidjeti mane trenutnog pretraživanja kod konkurencije i poboljšati to. |
Mislim da je taj poslovni model baziran na tome da onaj tko je uključen treba za isto plaćati. Uključivanje na silu po meni baš i ne bi bilo strateški uputno :D
Drugi način bi bilo s referalima/postotkom od prodaje, ne znam koliko je to kod nas izvedimo. |
sjećam se kako sam se šokirao kad sam čuo da neki proizvođač koji želi svoju robu prodavati u trg. centru Getro (Gucić i ekipa) , mora platit Guciću kako bi smio izložiti svoj proizvod...tako vjerovatno i ovdje trgovina plaćaju "reket" da ih nabsva,jeftinije... i ini reklamiraju.
|
Pa sve trgovine tako rade. Ti zakupis policu
Poslano sa mog |
Citiraj:
|
Onaj Poco mobitel koji je bio na akciji sad nedavno otišao brzinom munje, išao u city west i normalno da rasprodano bilo :kafa:
|
Citiraj:
ako naručim 5 mix color opciju, koje boje se dobiju? |
Naručio sam petg 5 crnih i mix, stiglo je za 4-5 dana
U mixu dobio sivu, crvenu, plavu, zelenu i narančastu, nijanse crvene, plave i zelene su malo tamnije nego što sam do sad kupovao, ali točno kakve su na slikama - usporedi crvenu pla i petg Nisam još probao printat |
znači nisi mogao birati boje... još su mi ok te boje koje si ti dobio ako to nije random pa mi uvaljaju neka kričava ili ona svjetlucava sranja.
ajde javi kad isprobaš jel se isplati to uzimat ili je treš filament. |
temu.com je ok alternativa aliexpressu? iskustva?
|
Ja narucio par paketa. Doslo na vrijeme.
Prvo je bilo 10 eur za besplatnu dostavu, sad su mi podigli na 25 eur. Kvaliteta robe ista kao i kod Alija. China stuff... Sent from my Nothing Phone 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |