![]() |
Možda smo se negdje i sreli (mislim u igri:D), ja sam FatCat
|
Citiraj:
|
nemam blage.. prije par dana crkla veza... dosli ovi iz optime kod mene i nisu uspjeli popravit... sad se spajam na wireless od podstanara... ma ukoliko mi to ne rijese ovaj tjedan, nadoknadit cu ja izgubljeno vrijeme sljedeci tjedan kad odem u ljubljanu ;)
|
Jedno pitanjce...
Bude radilo ako bekapiram registry entrye od cod-a i folder, zgazim windowse, vratim nazad u registry i postavim nazad folder od coda? What possibly can go wrong:D? |
Glavno da je cd key isti, mora radit. Za svaki slučaj ipak backup
|
Može li mi netko reći di bi mogao naći neke HC servere koji nemaju air strike i heli?
Ubija svaki gušt igranja (pogotovo jer najviše volim TDM). Upravo se spojio na jedan server, poginuo 10 puta u 2 minute (5x air, 3x heli, 2x radnom bomba) -.- |
Po kojim serverima vi igrate da se nadjemo u igri i to? Znam da neki igraju na Kresinoj kuji ali mi ne pase mod i uzasne su mi mape. Ako je tko voljan nek ostavi IP i ime servera ;)
|
da li ima itko ideju zbog kojeg razloga mi fps pada svaki 5sec 20fps i samo odjednom povečanje pinga za 50? ništa nije mjenjano,samo odjednom
konfa je: x2 4000,8800gt 256mb,2gb |
Jel zna netko kako isključit onaj "efekt" kad bomba eksplodira, izgleda da se oko nje širi EMP?
Nebi htio mjenjati cfg, jer ovaj mi baš odgovara. Nisam ga skinuo s neta. Radio sam ga po svojoj mjeri. |
Citiraj:
|
hmm, da nije možda /r_distortion 0, nisam siguran...
|
Citiraj:
|
E to je to.Hvala ljudi
|
Ljudi imam problem... Vidio sam da su neki u ovoj temi već imali sličan problem no nisam skužio kako su ga riješili. Dakle instalirao sam cod 4 i stavio sve potrebne patcheve, do 1.7. ako se ne varam, i kada refresham listu ništa mi ne očitava. Nema nikakvih znakova da uopće očitava internet.. Stavio sam cod u iznimke u firewallu, nakon toga isključio firewall i ništa.. antivirus niti ne koristim.
Koristim vistu home.. |
Citiraj:
|
Pa imam orginalni key... :banned:
|
ClanBase otvorio hrvatske laddere za CoD4, 2na2 i 5na5.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima li koga koji se susreo sa ovim problemom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne, nikako ne mogu, uopce se nece spojit.. Niti preko xfire-a, niti preko garene, niti direktno preko konzole... :S |
imam problem sa punkbusterom...izabaci me kad ocita mapu i pise mi punkbuster guid ban 50a15....jos neki znakovi, nisam zapamtio sve! napravio sam upadate pb, jel problem u kljucu mozda?! na mp optionsu mi je allow pb YES! hvala
|
Citiraj:
|
evo i ja imam problema sa cod-om, odnosno ekipi koja igra na kresinoj kuji. ljudi me kikaju jer misle da varam. dvojica su to izjavila pa ih ovim putem prozivam, killer80 i domagoj_17.
ja neznam kaje tim ljudima. ak netko igra bolje od njih odma vara. zaista neznam na koju foru bih varao. eto, tolko od mene. ljut sam i pistofiran zbog ljudi koji neznaju igrat. molim admine da ucine nesto po tom pitanju ako su u mogucnosti jer ako netko igra bolje od mene ne znaci da vara, EDIT: admin kaze da me nitko nije kiko, a sad kome vjerovat neznam. popizdio sam. net radi, ping u redu, ne laga, sve super, al server me kika par puta za redom. istina sad radi, al zasto me jebavo nemam pojma. |
Citiraj:
|
pitanje za frenda... veli da nemoze uci na vecinu servera, moze na samo par komada bez pb-a, kad pokusa uci u server pb izbaci izjavu GLOBAL PB BAN!? To se vjerojatno rjesava reinstalacijom pb-a ali nepoznato mi je kako reinstalirati pb a da se ne mora reinstalirat igra?
|
trebao bi napraviti update pb-a.
|
@papčić
Trebao bi kupiti orginal CD-KEY, jer ovaj njegov cdkey je pregazio i Mujo iz Kalinske. Jednostavno je netko vec haxao sa tim keyom i dobio je ban, i od tada je taj key ne upotrebljiv. |
Citiraj:
|
evo ovako imam jedno pitanje,mozda ce zvucati glupo...
imam optickoga misa od 800dpi e sada da li isplati nabaviti nekoga mx 518 ili razera,tj.hocu li imati koristi od toga u online igri...da li utjece puno... jednoga mx 518 sam prodao ali nikada nisam s njime igrao online pa ne znam da li ima koristi... Hvala :) |
Eh, pretpostavljam da ti je ovaj od 800dpi neki bezvezni od 50ak kuna :)
Ali reci cu ti na svom primjeru. Koristio sam neki point of view mis, laserski mis, koji je eto oko 100 i koju kunu placen i mogu ti reci da je bio prilicno dobar za to, ali prebrzo su otisle te tipke na njemu. I nakon toga ja odlucio sebi uzeti mx518 i preporod! Koliko taj mis ljepse leze u ruci, taman tezina...ma stvarno neces se se 101% pozaliti ako uzmes taj mis i vjeruj mi da ces osjetiti razliku u igranju, u to sam uvjeren. Uzivaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |