![]() |
To mora da mu jako puno znači pošto ne igra uopće. :)
|
Drago mi je zbog Bayerna, igraju bolji nogomet od Reala trenutno, pogotovo njihova ofenzivna trojka... jedva čekam finale rezervnih momčadi :)
Ivan77, jučer sam uplatio 200kn na prolaz Bayerna :) Hvala |
Citiraj:
|
Bayern u finalu, ostvarila mi se želja :)
Tako i treba Realu, da su ove spomenute greške bile na štetu Reala, Mourinhu bi cijeli svijet bio kriv. Sad mi je užasno žao kaj se ne igra za treće mjesto :D Za sve hejtere, evo jedan dobar tekst: http://www.hrsport.net/analize/43902...koji-nedostaje |
Vrhunski tekst. :) Jako lijepo, a i istinito. :)
|
Nadam se da će Chelsea rastužit Bayern na svom stadionu,kao i mnoge Nijemce i ostale njihoce navijače :) i jedni i drugi su dosad dokazali da je sve moguće.
|
bit će u svakom slučaju zanimljivo finale. Puno bolje nego da igra Chelsea - Real.
|
|
Citiraj:
|
ako mancini ne osvoji prvenstvo za par dana očekujem naslov u novinama: "murinjo u cityu", jedini lovatorski klub u kojem nije bio, zapravo ne bi se čudio ni da ode u psg, pa onda za dvije sezone u city
|
Citiraj:
Na domaćem terenu svi će Bayern gurnut u ulogu favorita, a ipak je to finale LP, u jednoj tekmi sve je moguće. Plus što će se Chelsea vjerojatno opet odlično branit. Ako im se opet zalomi realizacija kao u dvije tekme protiv Barce, Minhen će plakat :D |
Ja se nadam da će ona stara Linekerova opet vrijediti: "Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." :D
|
Citiraj:
|
|
Fantastično,1. poluvrijeme nisam gledao ali drugo je BM bio stalno bolji,real je u produžecima bio nešto bolji
Više ni murina nemože prigovarat sucima Onaj gustavo i alaba su stvarno dobro odigrali,ostali isto standardno dobri |
Alaba je stvarno odlican igrac, onakvu hladnokrvnost od takvog mladica nisam vec duze vrijeme vidio...
A Sergio Ramos ce u povijest kao jedini igrac koji nakon takvog udarca nije htio otrčati home-run |
|
Citiraj:
edit: cijelovitiji link...kojim njuskama se to desi... |
Neka neka, kako sam i priželjkivao, nema šugavaca u finalu, ni jednih ni drugih.
Ali mi je malo nejasno kako Real ne može satrat Bayernovu očajnu zadnju liniju. Ne i de mi u glavu zašto su se branili. I ispali su od prvog jačeg koji je naišao, kao i prošle godine... A u finalu malo naginjem Bayernu, ali mi se Chelsea omilio u ove dvije utakmice, pa nek bude ko koga. |
|
Blade bayernova zadnja linija uopće nije tako loša. Prvo što su to sve mladi dečki i drugo što u bayernu samo zadnja linija igra obranu. Lakše je puno igrat obranu sa 10 igrača nego sa 4. Da igraju zatvorenije puno bi bolje i obrana izgledala.. Real im je zabio 3 gola. Jedan na briljantnu kontru, jedan iz "penala" i jedan iz zaleđa.. tako da je bayernova obrana itekako dobra ove godine..
|
Mišljenja sam da gotovo sigurno naslov europskog prvaka uzima Bayern, stvarno su zaslužili. Kladit ću se i navijat za njemačkog viceprvaka! :goood:
Pa neće valjda prvak postati klub koji se nalazi na poziciji koja vodi u Intertoto kup zajedno sa našim Belupom i Osijekom odnosno koji ima 10 pobjeda manje od budućeg prvaka Premiershipa... :roller: |
Hebate, ovaj Llorente je zver samo takva.
Sve se bojim kaj bi nam on i Raul napravili na EP. |
Citiraj:
|
Tko do sad nije pocel gledat - topla preporuka za 2. poluvrijeme :)
|
Još od prije sam napisao kakva je Lorente igračina,tko ne gleda ne zna šta propušta.
Baski su vrhunsko posložena momčad,bez Chaga, Moralesa itd... |
|
Citiraj:
Treba prvo dobiti kup :) |
Kazem, bio bih zadovoljan da se tako zavrsi :D iako ne bojim se ja za dortmund, u zadnja 4 medusobna ogleda imaju 4 pobjede.. znaju oni protiv bayerna igrat..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |