![]() |
Ljudi šta da stavim starom na kodi da gleda ligu prvaka ? Ne pada mi na pamet prekidati im ugovor zbog jebene lige prvaka a stari je lud 😂😂
|
iptv only
|
Citiraj:
|
Da li postoji neki addon za netflix? Ovaj alelec repo mi ne radi ..
|
Kaj? Nista?
Bas steta, taman povoljno nabavio netflix acc na ebayu... :) |
Bas me zanima kolko dugo bu radio acc. Kupovat netflix acc na ebay. ccc
Sent from my H8266 using Tapatalk |
Pa, vec par dana radi, premium acc, 3 USD.
Dvije kave... Kolko bude trajalo, vidjet cemo. :) |
Hehe zakon. Vjerojatno do kraja mjeseca. To je sigurno netko uzeo na probu i zaradio 3 $.
A gle. Ak bu mjesecno 3 usd, to je jos uvijek jeftinije od 12 eur kao kod nas. :)
|
Nisi razumia. Sta warlock kaze je da je netko vjerojatno napravia acc i isprobao premium koji je svima prvih mjesec dana besplatan i na tebi zaradio 3$. Sazjat ces za mjesec dana. ;)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Tak je
Nikaj, javim za mjesec dana. :)
|
A kako ti može us account radit u hr
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
Pobriši cache na Neptune-u, možda riješi problem. |
Citiraj:
Dodatno, zna mi se desiti da mi Kodi totalno blokira te ga moram "Force Shutdown" prilikom pretraživanja sourceva za određeni film. Čitam na netu da se to ljudima događa na Neptune Risingu pa onda ručno isključe URL resolving za određene sourceve koji zablokiraju Kodi, samo treba naći koji source radi probleme. Izgleda da Neptune lagano počinje štekati, vrijeme je za neki novi addon. |
Ljudi jel vama radi elementum na windowsima 10 64bit?
Meni normalno ulazi u addon ali kad kliknem na filmove i npr. trending javlja error i da provjerim log. Tam nist pametno ne pise. Na sony android tvu radi savrseno Sent from my H8266 using Tapatalk |
i meni od jucer javlja da ne moze naci binaries i da ponovno instaliram. updatei se vrte u krug, nesto se zaribalo
|
Je li bitno kakvu memorijsku karticu kupim za box za Quasar, Elementum itd.?
|
Citiraj:
from my Mate 10 Pro |
Citiraj:
Jos nekom? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk |
@Dr_faca moguce da nesto rade, pogledaj na fejsu na njihovoj stranici..
nego imam jedan mali problem koji me muci, dakle pustim film (BB rip) sa svog Nas-a preko Kodija (Libreelec) i svako malo, ne cesto ali ipak da, mi trzne sliku na sekundicu.. pocelo mi je smetat to, jel ima koji bezbolan nacin za ispraviti?? Edit: izgasio sve hw akceleracije i namjestio adjust display rate na start/stop i nema trzanja vise.. kad bolje razmislim pojma nemam zasto su mi te akceleracije uopce bile upaljene.. from my Mate 10 Pro |
Pošto je eminentni pružatelj usluga izgubio prava na Ligu prvaka, tražim "pouzdani plaćeni savjet" kako gledati navedeni sadržaj. Može pm.
Hvala! :lol2: |
u google na TV-u ako je smart ukucaš live stream i navedenu utakmicu sa završetkom HD
ja sam formulu1 zadnju utrku i zadnje tri tekme nogometa gledao sa prva dva linka bez ijedne trzavice. bez kodija, bez antene, bez plaćenih vipova, beneta, scuma i slično. gurati ću tako dokle ide :D EDIT: idem probati sada sa jednom od utakmica - zaboravio sam na nogomet skroz |
ovo je link, ali su reklame pa ne znam jesam li stvarno uspio ili ne, ali dajem novi post da vidiš koliko mi je vremena trebalo
|
Citiraj:
imam ja:zdero2: |
Citiraj:
|
Također, tražim funkcionalan tv program s domaćim kanalima i ponekim nogometovima.
|
Sta je aktualno od addonsa trenutno?
Ja sam i dalje vijeran quasaru i elementumu (vise quasaru jer me elementum i dalje prči sa brzinom), a sve ostalo je pocrkavalo... Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://kodiapps.com/addons-chart ili ovdje: https://www.wirelesshack.org/top-bes...o-add-ons.html from my Mate 10 Pro |
Koristim placentu i radi dobro, ne zeli se updateati ali dok pusta filmice i serije, nek bude tako.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |