![]() |
|
Citiraj:
|
Nisam znao da to ima, mislim da sam negdje čitao da je to u njemačkoj ilegalno, ono ostavit auto da se grije. Ja imam grijanje dupeta, al je to preslabo. Što sam stariji to više patim na komfor, ovakve stvari su mi napetije od ks. Za izdivljat se uvjek imam motor.:)
Ovo mi je baš jebena stvar, 6kkn bi bez jebem ti dao za to, da me zimi dočeka topli, i ljeti hladni. |
U DE je zabranjeno ostaviti auto da radi na parkingu, tocno. Eh sad, kako je stvar s Webastom (and co.), nisam siguran.
Ali imati toplo dupe, volan i odledjene stakla, fino :D |
Citiraj:
Plus imam garažu. ;) Citiraj:
|
Ima ovde brdo auta Standheizung i koliko znam to nije zabranjeno. Iz nekog razloga moj BMW to nema (totalno cudno konfiguriran, ima recimo B&O od 6-7k€ a nema kameru nazad) a nakon sto smo se na Ficeku navikli da ga zagrijemo preko mobitela 15min prije polaska, sad mi bas to fali. Definitivno ce slijedeci auto to imati.
|
Citiraj:
Poanta je da se može kao što i kokoškaji u teoriji može proći 1000km. :D U teoriji, a u praksi eh praksa. :D Po WLTPu ili kako se već zove standard evo ide 500km na struju, a praksa..nategne 300km. :D Super mi je to. Baš zabavno kako su ljudi prihvatili lažni marketing. :) |
Citiraj:
Vozio sam takav auto, Chevrolet Volt, u Europi je to bio Opel Ampera, ali je bio ispred svog vremena. I da, imao je plugin za punjenje iz uticnice. Odmah mi se svidio taj koncept, ali kad sam pisao tu o njemu su me odmah EV propovjednici popljuvali. Uglavnom to je el auto kojj bi mi osobno odgovarao, a i vecini ljudi. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Odavno se zna da istočnjaci imaju daleko više opreme u odnosu na europljane. Ali vremenom više gube cijenu. Pa ti vidi šta ti je važnije.
|
Citiraj:
|
Još su mi veće nebuloze u stilu 'ako hoćeš dodatnu opremu X moraš uzeti i Y', s time da najčešće X i Y nemaju veze jedno s drugim.
EDIT: novi Tiguan https://youtu.be/bx_8m73zjOA |
Opet VW sa svojim "drammaticnim" dizajnom. Meni izgleda ko karavan pa uopce nije nesto viši od pasata.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije carvertical toliko točan, prijatelj provjerio svoj, piše sve ok, a on mijenjao naprijed branik, farove itd :lol2: |
Citiraj:
Čekam da još padne malo temperatura, da isprobam famozno grijanje volana, da li je to takav seks kakav svi govore :goood: Citiraj:
Mazda je krenula među prvima sa time, sjećam se da si gledoa ako hoćeš kameru, moraš uzeti i XY paket u vrijednosti 14 000 kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma sve te sitnjarije dobro dođu dok se ne krenu kvarit ili npr. doleti kamen pa shebe. Zato full kasko plaćat, za ne daj bože. Ono s čime sam najnajoduševljeniji je adaptivni tempomat + automatsko kočenje na nizbrdici + city cruise i držanje trake S tim sam se sad razmazio :) |
Citiraj:
U ovlaštenom. Citiraj:
To mi je žao što nema, to koliko sam shvatio ide u AUTOMATIC verziji :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
Ako je ovo konačni dizajn, onda je korak unatrag. |
:D :D :D
|
Tipične zimske radosti sa ljetnim gumama. Tu ne pomaže ni 4x4. Najpametniji je bio onaj lik sa crvenim Up-om - ima zimske gume i zabole ga.
|
Citiraj:
Baš sam nekidan rekao šefu, ako padne snijeg i bude led, ne očekuj da ću dolaziti na posao dok se ne otopi :D |
Quattro to odradi bez beda. :D Xdrive je za rugati se. :p
|
Ni 4Matic se nije iskazao.
|
U ovom videu se jedino citigo iskazao. U užoj konkurenciji je i biciklist.
|
Najviše se iskazalo da se kupuju auti od 50k eura, a onda se nema 500 eura za zimske gume :D
|
I gradske službe su se iskazale. Taj dan su na home officeu bili valjda
|
Ujedinjeno kraljevstvo – UK NE Zimske gume nisu obavezne, ali su dopuštene. Lanci za snijeg i čarape za snijeg su također dopušteni.
|
S obzirom da google kaze da su u Gloucestershire average temperature tokom zimskih mjeseci 4-8 celzijusa (low-high) nije ni cudo da nitko nema zimske gume. Ovo je ka kad je pa snig u Splitu 2012 pa je bia show program na ulicama.
|
:D :D :D da da :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Niš novog ni preko bare. Padne snijeg i totalni kolaps. Bikoz Kanada :lol2: Najječe su mi ove fore s preuveličavanjem, tipa crazy blizzard hit Vancouver, daj jebote palo je 10cm snijega :D Taj sam dan cijeli dan bio na poslu, pola se dana vozio po gradu i nisam nigdje zapeo bikoz brain + winter tires. A ekipa radi takva sranja po cesti da je to za nepovjerovat :D |
Da li moze tko potvrdit da je Tokic TQ akumulator prepakirani exide? :D
|
Citiraj:
|
Jednom uzeo TQ i bio Fiamm, i pokazao se dobar.
Mislim da Exide nebi dao prepakiravanje. Al ovo za Kanadu-da tamo može snijeg iznenaditi, mislim kamo ovaj svijet ide.... |
Gdje kupiti aku, ima li neki shop samo za te stvari pa da izadje nesto povoljnije ili jednostavno kopati dok ne nadjem sto zelim?
74Ah 680A D+, nesto kvalitetnije. Trenutno je unutra pet godina stari Bosch S4, neda mi se cekat da krepa. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |
|