![]() |
|
Citiraj:
|
Pogledaj na faceu Auto folije WRAPP 3M.
Meni i jednom kolegi zatamnjivao stakla na karavanima. Lik je jako pedantan i ima metara i metara folija iza sebe. Radi također i oblačenje cijelih vozila u folije, ljepljenje naljepnica, svašta... Nalazi se u Sv. I. Zelini. |
Citiraj:
|
ATE obične, ne ceramic.
|
Citiraj:
I zaraditi prijavu :) Citiraj:
|
Otkazan Zagreb Auto Show. Pretpostavljam da ste full iznenađeni :D
https://automobili.klik.hr/novosti/z...osobnih-vozila |
Dok sam cistio podrum, naisao sam na dva manja karnistera u kojima je do vrha natocen omv 100. Ne sjecam se tocno, ali mislim da sam to natocio u periodu kada se mijenjao vlasnik i dobro ih zasarafio. Premisljao sam se jel bi koristio za pranje, ali kad sam ih otvorio onda mi se zavrtjelo od jacine mirisa. Natocio sam u auto, koji je nakon toga prestao prditi i gasiti se u voznji. Motor sada radi tise i mirnije, a voznja je ugodnija. (nemojte ovo pokusavati doma)
|
Koliko je to stajalo?
|
Citiraj:
Jbt, jel cipiraju Lambo sa V12 motorom ili mlinac sa tri da im treba tjedan dana? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stisni do jaja, sve dok ima, poslije placi
😂😂 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk |
Frend danas preuzeo Giuliu, 2.0 T Veloce, Q4, 280 ks.
Bolesnoća od auta, mada ja nikad nebi iskrcao 400 k kn za alfu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mali spremnik, zatvoren, nema vanjskih utjecaja, moguće i da je sastav malo bolji 100tke |
Citiraj:
Ali, gledao je do neki dan Hyundai i30 N Fastback. Prvenstveno je htio auto većeg gepeka od Giuliettinog, a i nije mu se sviđao mjenjač na Giulietti nikako. Htio je on i prije uzet Giuliu no bila mu preskupa. No na koncu popizdio, iskrcao više novaca i uzeo ju. Veli ZF u Giulii i TCT u Giulietti, razlika nebo i zemlja. Citiraj:
|
Citiraj:
ZF i TCT? Ko da uspoređuješ Dubravicu i Mlinar... oboje su pekare, ali ko da nisu u istoj branši :D |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel dobio 2020. model ili 2019.?
Vjerojatno 2019. ako je tek sad isporučena... za 2020. znam da su poboljšali dosta stvari u unutrašnjosti, uključujući i infotainment. |
Ubij me, nisam ziher al pretpostavljam da je 2019.
|
Crna ubica, odlican je.
|
Prekrasna u ovoj boji. :care:
Veloce je stvarno vrh. Prva Giulia sto sam ikad vidio je bila Misano Blue Veloce Q4, panorama, iste te felge i unutrašnjost, ali 210ks ZF diesel i rekoh to je to, nema dalje. Uz 595 fiću stvarno garaža snova. Osobno imam nešto socijalniju verziju: https://i.imgur.com/6lw2gWr.jpghttps://i.imgur.com/n7g5RJW.jpg :goood: |
Citiraj:
|
Istu ovakvu 159 je imao i on. Dugo ju prodavao, na kraju dobio 60 k kn za nju. Al onaj koji ju je kupio je fakat napravio biznis. Pošto je ovaj pacijent za aute. Uvijek sve održavano u ovlaštenom, mažen i pažen, čak mu ni dijete nije sladoled ili kiflu pojelo unutra. :D A imao ne znam više, cca 70 k km za deset godina.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Alfa ima stigmatu kakvu ima al navodno su ove nove top. |
Prekjučer sam na ceti vido A-klssu u limuzinskoj verziji. Uopće ne izgleda loše. Kao mala C-klasa. Vjerojatno bi njome htjeli parirati BMW2 seriji.
|
Citiraj:
Što je onda bomba cijena za to sve što dobiješ. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |
|