![]() |
|
Citiraj:
Uostalom ogrebi jače branik na drugoj strani i prijavi Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kakvo crno zvanje... pa danas se sve snima, prati, prisluškuje... samo oči u oči i to na nekom prometnom i bučnom mjestu :D |
Citiraj:
Citiraj:
I trebala bi biti ista strana, i opet oderati i svjetlo :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan drugi tjuner trazi oko 500€, al onda auto stavljaju na valjke pa i otud veca cijena. |
Citiraj:
Neki rade mapu tako sto modificiraju tvornicku mapu, prate vrijednosti senzora povratno, testiraju auto na cesti. Neki rade modificiranu tvorničku, provjeravaju auto na valjcima (dobiju jako pouzdan feedbeack o onome sto su napravili) Neki ubace generičku brand name mapu (revo, sedox, blabla) koju je materinja firma napravila po nekom automobilu. Neki samo rokaju page up na vrijednosti tlaka turbine i goriva i uzmu novce. Vrijeme trajanja...moze trajat pola sata, ako je ECU vrsta na koji se lako flasha i ako je npr. neki motor koji se cesto mapira (1.9 TDI ili 2.0 TDI) pa su okvirne vrijednosti covjeku koji mapira vec napamet u glavi, samo se podesi po tvome autu. npr. frend je mapirao 2.0 BiTDI T6 i vrijeme upisa mape je pola sata...pa onda jbg, bitno je koliko iteracija mape se provjerava |
Zanimljiv koncept - Gumpert Nathalie
|
Citiraj:
Gumpert Nathalie - za promjenu, lijep elektricni auto. Samo da to dozivi masovnu proizvodnju i prihavtljivu cijenu. |
Idem cipirat N1 Citigo.
Ph34r me! Javim kak je proslo. :D BTW, imali to kakve posljedice na tehnickom? |
Ne brini, koliko god ga jako čipiraš nebuš im na tehničkom valjke potrgao :D
|
Citiraj:
1.0 TSI ide na 130ak ks i 220 NM Nemaju kako znat jel mapiran... |
Citiraj:
:D |
Jel ima tko iskustva sa
https://www.racechip.eu. Vidim da ih ima molydon, al se to ne isplati preko njih, instalacija bi trebala biti skroz jednostavna. Sviđa mi se ovaj modul jer se može preko aplikacije upravljati sa 6 mapa i isključiti po želji. Za 1.2tsi ( 105 na 122ks; 175 na 219N·m) za 300€ sa aplikacijom za mob. |
https://www.netcarshow.com/Citroen-Ami-2021-800-05.jpg
Fiat Multipla je dobila opasnu konkuranciu :D |
https://www.molydon.hr/chip-tuning-%c4%8desta-pitanja
Hmmm, ovo i mene zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Planiram uplatit 1200 kn na sezonski ENC gdje onda dobijem 30% extra pa to ispadne oko 1800 kn, no sezonski završava sad 01.03.2020. pa ne znam što će bit s novcima koji ostanu gore na taj dan. Je li itko imao iskustva s tim?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Saldo kojeg imaš na računu se na prelasku sezona preračunava i primjenjuje popust koji je trenutno važeći. Dakle, uplatiš sada i dobiješ cca 30% popusta. Što ne potrošiš, kada prestane sezona, umanji se za 30%, i na to se primjeni 21% popusta, ili koliko već je. |
Citiraj:
Najveći problem mi je bilo objasniti računovodstvu svake sezone zašto ENC ide gore dolje, a nisam vozio preko AC. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Prednost ovoga je što skineš kad želiš, kod prodaje ne moraš objašnjavati da je stavljena mapa, imaš par motiva. I mjenjaš modove preko aplikacije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima i na YT clipova gdje ekipa ostavlja dojmove u vezi tog.. |
Ovako...
Frend traži firmu koja se bavi zaštitom karoserije PPF folijom. Može preporuka? Još ako netko ima vlastito iskustvo, gdje bi otprilike mogao reći cijenu za napravljen posao, još bi bilo bolje ;) :) . |
Još kad bi rekao lokaciju gdje se frend nalazi onda bi bilo lakše.
|
Pakne od nijemaca naručene u srijedu, stigle u subotu.
Još sam sad pratiti prognozu pa da ih zamijenim kad ću mijenjati i gume. |
Pretpostavljam da nisi jos dobio info o cijeni od Andjelka? S koje si stranice od one dvije kupio?
|
Nisam. Anđelko mi se opće nije javio :/
Preko https://www.daparto.de/ Sa time da nisam uzeo od prvoga sa liste jer on nije dostavljao u HRV. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |
|