![]() |
Kojom to racunicom ? Sa PDV izadje 1190kn + ono sranje od HP-a 35kn...
Gdje izvlacis ti te cifre ? |
http://www.aliexpress.com/item/Origi...409844768.html
dakle bez carine/PDV jer dolazi DHL-om, čitaj malo šta pišem ako te zanima uopće.. |
Citiraj:
|
pa mini da, ovaj zadnji koji je izasao.. to je ubiti M2.. mobitel je sasvim uredan.. htio sam samo pokazat covjeku sta je mogao uzet za te novce koje je dao za genericki telefon..
ovaj Leagoo pojede za dorucak.. :D |
Citiraj:
Ma sve stima, neka ga pojede... uopce to nije upitno. Bateriju ima - nepoznanica. OS na telefonu je nakaradan totalno. Aliexpress naprosto zraci povjerenjem naspram geekbuying-a itd... Da petljam po novom telefonu bilo sta u svezi OS-a nema sanse, necu cackat mecku... Ali mi se ogadio jos od prije.., opet kazem gledao sam Meizu M2 Notes jer sam imao M1 Notes u ruci na 15min kod kolege i opcenito sama koncepcija njihovih telefona mi ne pase/ne lezi pa da su neznam koliko bolji od bilo cega generickoga. I opet bi nesto drugo kupio, bilo sta ali ne tako nesto kao sto Meizu radi telefone. Nekome se to svidja, nekom ne.... |
- Aliexpress je dobra trgovina osim ako imaš posla s lošim trgovcima
- Meizu je jedan od najboljih kineskih proizvođača mobitela - Model se zove Note a ne Notes - Leagoo ne proizvodi mobitele |
baterija 2500 mAh
Os je takav kakav je, malo cudno poimanje androida ali onda mozemo to reci i za MiUI ili Lewu.. Aliexpress trgovine treba znati odabrat, ova je po svemu sudeci dobra.. Postujem misljenje i shvacam da ne volis Flyme, samo sam htio da vidis sta se moze dobit za te novce koje si dao, koliko bolji i jaci telefon.. |
Citiraj:
Geek, ali i ostali online trgovci uzimaju podatke jedni od drugih ili od proizvođača ali više-manje žbrljano i svaka treća je tipfeler pa ti znaj kaj je točno a ne znaš original stranicu proizvođača, a poznatiji prodavači na aliju imaju većinom dobre podatke specifikacija.. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako za 1g Meizu izdrzi pola dana fejsbucenja a Leagoo sa svojom 4500mAh izdrzi cjeli dan fejsbucenja, koji je bolji ? Naravno budala bi povjerovala da ta baterija ima zbilja pravih 4500mAh ali ono sto mogu reci da vecu bateriju nisam u ruci drzao... ogromna je. Leagoo 7 dolazi cist ko suza sto se tice samog OS-a i aplikacija, nikakva Kineska sranja itd... Meizu M2 mini je zbilja hardverski jaci i svakako bolja kupovina onome kome je to potrebno... i na stranu... ako mu ne smeta izgled ili sam OS na njemu. |
Citiraj:
|
Zašto je uopće bitan OTA ako se uzima no-name uređaj i ljudima koji kupuju takve uređaje to nije od presudnog značaja jer bi u protivnom uzeli Samy,LG, ili dr. exponirane proizvođaće koji to obavljaju redovito.
Vjerojatno da je želio uzeti uređaj s kojim će se igrati(softwerski) nebi birao Leagoo ili možda bi?:D Ako to kolegi odgovara ćemu onda pokušati njemu ogaditi mobitel(brend) koji je uzeo pa valjda zna što je želio i kupio:) i neka uživa dok radi:D |
Citiraj:
Evo racunam, ona pocetna, najjeftinija verzija, svakako ispod 1200kn... Samo imam bolji mob pa mi je to bespotrebna investicija. |
Citiraj:
US $190.78 Jos uvijek je presell |
Na Gearbestu 173$ 16GB,a 191$ 32GB.Na geekbuyingu je cini mi se 168$...
http://m.gearbest.com/xiaomi-redmi-note-2-_gear/ |
Ovaj s Alija dolazi iz EU tj nema PDV-a tako da je najjeftiniji
|
Pitao sam na gearbestu kada će imati redmi note 2 in stock. Nisu imali nikakav datum
|
Citiraj:
Isto, sa svim davanjima je opet jeftinije od tih 190$. |
Ima li neka ponuda za Meizu M2 iz EU warehouse?
|
Jel itko uspio dobiti invite za OnePlus 2? Vidim da su opet teške drame oko kupovanja -.-
|
Citiraj:
Ima ga Chigon.... Trenutno samo 2 garava 3/16 - $400 # 4/64 - $480... A dostava i PDV samo $15.79... :banned: :roller: |
Webshopovi gdje vam ne trebaju pozivnice za kupovinu OnePlus 2 smartfona :
1. GearBest 2. Honorbuy 3. EverBuying 4. CooliCool 5. GeekBuying 6. TinyDeal 7. MeriMobiles 8. Oppomart 9. PandaWill 10. AliExpress 11. GizChina Shop |
Citiraj:
Sjupper...mambo-jumbo... ALI Chigon je najpovoljniji... :banned: |
Citiraj:
http://www.honorbuy.com/398-meizu-m2...martphone.html |
Citiraj:
Pa zar je tako tesko pogledat par strana? http://www.aliexpress.com/store/prod...409620746.html |
Izgleda da miui 7 ne donosi ništa novo, to je i dalje kit kat, samo nove teme.
|
trebali su ga nazvati 6.1 a ne 7
par novih tema i malo tu, malo tam i to je to svake godine na rođendan (8 mj.) će izbaciti novu MIUI verziju |
Citiraj:
|
Nisam sad dugo u tijeku pa ako netko zna best buy do 1200kn ali da je 4,5 ili 4,7"? Hvala
|
Citiraj:
Za cca 900kn...sa EU skladista... Lenovo 5" :roller: |
Ako će već od 5" mob onda može komotno Meizu M2 (mini) sa Alija :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel krenula negdje prodaja (dakle ne presell) za Redmi Note 2 LTE a da se ne moram zafrkavati s carinom?
|
A je li problem pročitati stranicu-dvije prije postavljanja takvih pitanja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čini mi se da je netko na ovoj ili prethodnoj stranici napisao da je naručio i da je sve prošlo onako kako piše u reklami.
|
Citiraj:
|
Zna itko više o ovim LETV mobitelima?
|
Citiraj:
LeTv je inace jedna od vodecih kineskih kompanija koja se bavi online distribucijom i prodajom video sadrzaja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:27. |