![]() |
zovu se Ferengi druže, Ferengi...te epizode uredno preskočim...
EDIT - jednako mislimo Ivane a nismo Borg :lol2: |
Imate Ferengija ovde na forumu koliko hoćete :D
|
Citiraj:
|
Ahhaahhahaha a pm
Bas Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Iz vaših postova dobivam dojam da su to šverceri hardvera kao i ovi neki naši tu na tržnjaku ili? :D Dajte mi info Sezona/Epizoda gdje su u akciji, sad me živo zanima :D |
Citiraj:
Ovo su essentials ukratko |
u ovih 6 minuta ima više kreativnih, smiješnih i itekak primjenjivih fora i ideja nego u cijeloj S01 Picarda :D
|
Znači ovaj Picard je užas. Ostale mi još zadnje dvije epizode, ali ovo do sada je... A ne znam, trend? Moderno? Blah. Onaj Discovery mi je bio.. ma ne, ne, nećemo sad pretjerivati...
I ovo nema veze s vinogradima, taj dio mi je još i najbolji :) Obećao sam da ću pogledati Mandaloriana do kraja, ako mi Picard ispadne gori od njega. Fuck, nema više edit post opcije :D |
ne postoji svemir u kojem me netko može uvjeriti da je Picard bolja serija od Mandaloriana :D
recite kaj hoćete, ali u Mandalorianu se zna tko, koga, kako, zašto i gdje, a u Picardu znamo da postoji vinograd i da je Data njegov nikad prežaljeni prijatelj, a sve ostalo je meh, nit smrdi nit miriši :D |
ako cu raditi usporedbu. onda cu reci. Mando razocarao zadnjom epizodom. picard ostao dosljedan - los
ali to je cisto moje misljenje. valjda zato sto sam previse ocekivao. |
Citiraj:
Naravno, ne mislim početi pratiti Star Trek ni u najluđim snovima, ali ovo je bilo very funny :D fala, sad su mi jasne paralele koje ste postavili :D |
Ako te zanima neki sociološki pogled na rase to je po meni najbolje odrađeno u DS9.
|
pa ferengiji su najbolji :chears:
onda je svakako najbolje pogledati DS9 :goood: |
Razumljivo je da u ovo doba izolacija ljudi imaju posebno puno vremena i volje analizirati nebitne stvari pa eto.... Kritičara je bilo i bit će.
Meni je Picard sasvim OK. Kritika je bilo i kad je tek izašao TNS i DS9 i VOY... |
Ferengiji su zakon.
Kad gost dođe u njihov dom, žena gola mora biti. Uz to, imaju bankomat sa "gold-pressed latinum". Moje ocjene za serije o kojima se piše: Discovery - 4.5/5 Mandalorian - 4/5 Picard - 3.5/5 Sve su dobre, ali Picard je uvjerljivo najlošiji. Da nije bilo Seven of Nine, ocjena bi bila 3/5. Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
hmm, kad ih ovakvo gledam totalna asocijacija na korporacije :lol2: |
Citiraj:
Evo ja povlacim sve sto sam rekao za vinograd jer IMO to je najmanji problem ove serije, ja doslovno nemogu zavrsiti serijal, vjerojatno ni necu... |
Vidim da si pod stresom. Popij si jednu čašicu, iz vinograda... :D
|
Ja samo čekam da Picard u nekoj od sljedećih epizoda naiđe na svog ljubavnika i zažvali ga...
Onda gasim internet i sve u 3pm. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne znam, ali ova slika mi se urezala u pamćenje :puke:
https://i.postimg.cc/p9W3YtHx/60dd88af9bcd59f2.jpg |
Jebi se, bas nisam morao ovo vidjet :D
|
Samo te psihički pripremam da bi ga Picard možda mogao i primit do kraja serije...
Da ne bi bilo kasnije "joj kako to?". |
Holivud jednostavno mora u sve stavljati tu libtard propagandu...
Guranje gejštine gledateljima u grlo je postalo standard u svim novim izdanjima. |
Tako je, i obicno ako je film onak pravi gajerski onda ima ocjenu preko 8 na IMDB jer oni se drze zajedno i nema sanse da daju ocjenu manje iako je film sopran vec vidjen, predvidljiv i svasta sto iance kritiziramo na filmovima.
A ovaj Picard malo onak vuce na tetkicu po pokretima. |
Nažalost, Picard je jednostavno (ispala) bezveze serija kojoj je glavni glumac ujedno i glavni razlog za iole dobru gledanost, jer se otpočetka igra na tu (nostalgičnu) kartu.
Jeri Ryan je u svakom slučaju bila dobar dodatak, ali ni njezina pojava ne može izvući Picard kao seriju vrijednu daljnjeg gledanja. Odavno sam se pomiril s činjenicom da danas više nisu u mogućnosti snimiti dobar Star Trek serijal. Možda jednog dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostavno su im mozgovi previše isprani nekim površnim i kratkoročnim sranjima, attention span im je sveden na par sekundi, nisu u stanju više pročitati više od par rečenica u komadu bez da im mozak blokira, a kamoli shvatit neke kompleksnije teorije iz ST svijeta. Čast iznimkama naravno, ali iznimke se nažalost ne gledaju kada se odabire koliko kvalitetnim će se danas napraviti serija/film/igra, pa to obično završi kao plitak fast-food uradak. |
Citiraj:
|
I kada je besplatno, uvijek možeš kupiti jeftinije. Ag008 pravilo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |