![]() |
Molim preporuku, koji europski shop da stigne za max 10 dana mob i mob do 450 kn, min 4", 8mp dobra kamera, bijeli, ako ima takvih. Ako Vam se ne da tražit mob, pliz napišite koji su europski shopovi. Hvala!
|
Nema takvih - "Kinez", "dobra kamera" i "jeftin" ne mogu stati u istu rečenicu. Podebljaj budžet.
|
Citiraj:
Ali za 500-600kn imaš kod nas ulaznih modela od acera, prestigia ili alcatela sa 2jezgrenim procesorom, kamerom od 5mpix i 512mb rama.. Radije uzmi sa njuške lumiu 520 za koju kunu više sa garancijom jer je bolja kamera i fluidniji sustav.. |
Dobro jutro svima.
Jel tko vidio današnji srednji tečaj dolara :) ? 7.200195, dakle 7.27 pri kupnji nečeg preko paypala. Još malo pa 1:1 sa eurom. Još jučer je bio 7.06. |
Citiraj:
Da se naći dobrih mobitela, ali izbor se poprilično suzio. Da nje coolicool-a i povrata davanja, ne bih ni gledao kineske mobitele... Ovako opet nisam odolio i naručio meizu note... |
doći će na razinu kad je bio 9 kuna :D
a onda će kinezi početi se ravnati prema kuni :D |
znate di mogu povoljno uzeti xiaomi mi4?
Povoljno, prednost EU dućanima? |
zna li neko EU warehouse gdje se može nabavit Meizu MX4 Pro po nekoj normalnoj cijeni?Na Oppomartu je 399$,ali njihovo EU skladište ga nema.na Topreselleru je preskup,Honorbuy ga nema u EU....
|
Na Amazon.de je 490€, a na Androidfiguren 484/505€ koliko košta i u topresellerstore. Baci oko na ovaj tržnjak.
|
hvala.ima ga na tom Meizu forumu za 350$ rabljeni,ali ne znam koliko je sigurno.poslao sam upit i na Honorbuy i Geekbuying kad će ga imati na EU skladištu...uglavnom u EU je dosta skuplji,a još je i visok tečaj dolara....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lenovo od sutra svoje smartphone prodaje i u HR.
|
Izvor informacija je? Lenovo na hr stranici ne navodi nikakvu informaciju o tome..
|
Ja dobio Ulefone Be X napokon. Fotografije su odlične, ekran tj. touch precizan i podržava 5 toucheva.
Antutu 28 000. 90$- Dosta dobra cijena za 8mpx kameru, 4.5" ekran, osmojezgreni proc i 1Gb rama Napraviti ću neki osvrt na njega i par fotki uskoro |
Instar informatika će prodavati za sada
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Specijalno je važno da pdržava 5 dodira u isto vrijeme, da je samo 4 popizdio bi. |
Po nekima ispada da je low klasa odlicna a upper mid klasa sa 6752 procom srednja zalost
Nadam se da cu doziviti recenziju u kojoj nece biti sve savrseno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo slikice: http://i.imgur.com/PkjCmDy.jpg Nego jel netko uspio natjerati here maps da prorade? Veli da nisu kompatibilne i neda mi instalirati. Jel ima načina da se to instalira, bez roota? Nebi još rootao neko vrijeme, radi garancije :) |
HERE maps službeno još nemaju podršku za x86 (Intel) uređaje, ali pogledaj po netu, navodno na MemoPad-u s Intelovim CPU-om radi bez problema.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, ja sam upravo dobio tracking number od Landvo L550 za 49.99 USD.
E sad, napisao sam im da mi pošalju originalni račun a oni meni ponosno izjave da su mi stavili uobičajeni fake račun... "Dear friend..." :D A ja sam samo htio izbjeći "retention reason"... :stoopid: |
nemreš to izbjeći. opet bi te tražili. probao sam ja to.
|
Nadam se da griješim, ali mi se čini da je taj landvo teži odron.
|
A gle... svojedobno sam kratko recenzirao Landvo L200S 4G smartphone kojeg sam proslijedio dalje frendu i on ga dan danas normalno koristi bez ikakvih problema. Brz, fluidan, bez bloatwarea (onog koji se vidi :D ), kamera uobičajena "kineska", lošija u slabom osvjetljenju. Uglavnom, vrijedi tih para...
|
Citiraj:
A te zahtjeve ispunjava. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |