PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248955)

esc 13.05.2014. 16:43

pa očito je da realov vrh želi lp,nije ih uopće briga za prvenstvo...nakon svega real će imat samo još više hejtera,neznam tko uopće može drukat za njih
nadam se da će barca uzet prvenstvo a atletico lp

Flood 13.05.2014. 17:18

Ako Real pušta,znači da i Barca i Atletico puštaju takodjer,jer nitko nije briljirao u zadnjim kolima.Nekako mi ta priča ne drži vodu.Tekme gledao nisam,ali da netko pušta,sumnjam...:)

burmuz 13.05.2014. 17:29

Ja da sam Angelloti, ni Bale ni CR mi ne da ne bi igrali, ne bi mi bili ni blizu u kadru. Ni Modrić, Di Maria, Ramos, Pepe, Carvajal itd itd... Zamisli da se ozljede pred finale. Ionako ih je većina potrgana i umorna.

buljo 13.05.2014. 17:47

Citiraj:

Autor Flood (Post 2594487)
Ako Real pušta,znači da i Barca i Atletico puštaju takodjer,jer nitko nije briljirao u zadnjim kolima.

Al atletico i barca nisu igrali sa B ekipom i čuvali se za lp. Barca pogotovo :D

esc 13.05.2014. 18:08

Citiraj:

Autor buljo (Post 2594501)
Al atletico i barca nisu igrali sa B ekipom i čuvali se za lp. Barca pogotovo :D

:D čudna je i ta barca ali ona je još uvijek u igri,sad navalit 100% na atletico i pobijedit
smiješan je taj real,protiv celte koja nema nikakav imperativ pobjede,gdje im je bale,kristina,benzema,di maria...u finalu će bit svi tip top,sigurno će i osvojit lp

Hamm 13.05.2014. 21:51

Potvrđeno je da Luiz ide u Barcelona, a Costa u CFC.

Ajmo dalje rasprodaja. :D Ramires u barcu, Torres u A.Madrid, Ba u Newcastle, Eto'o u penziju :D :D :D :D

Mikel..ajde bok. :D Di god. :D

Flood 13.05.2014. 22:44

Citiraj:

Autor buljo (Post 2594501)

To onda znači da treba mijenjati B ekipu. :)

Dr_faca 14.05.2014. 09:41

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2593737)
Faca, ako se podamfa LP, kaj buš onda rekao. Calma calma, čuvaju se za svjetsko prvenstvo i za novu sezonu?

Jučer da su pobjedili, itekako bi još bili u igri za prvaka španjolske, obziroma na kikseve ostala 2 pretendenta na naslov. Ovako su skinuli gaće.

A vi možete prodavat priče kako je decima bitnija od primere. Da sam navijač, zbov ovakvog pristupa bi bio ljut i razočaran jer su se predali di su postojale realne šanse. Ovako fanbojs opravdavaju svoje klubove, čisto da znaš. Ko kaže da je decima ove godine sigurna?

Nebu "podamfali"...
Rastavit ce ih ko u kupu...
Samo mi je zao kaj nije radije klince stavio od 1. Min,nego se ,krpao sa umornim igracima...

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2593905)
Spucalo se milijardu ojra u hebenu ekipu u zadnjih 10 godina ali još su na klupi svi panjevi i nisu dovoljno dobri :care:

Glavno da je bayern ispao od tih panjeva sa klupe vrijednih milijardu ojra... :)

Citiraj:

Autor DraŽ (Post 2593901)
Dobro, svatko ima svoje mišljenje, ali slažem se da kad se uđe u negativan niz više manje je gotovo, tak je i sa Bayernom bilo i vjerovatno će spušit od Dortmunda u finalu kupa, ali nada umire zadnja.

Bayern nije ni blizu imao tako lošu situaciju kao Real niti trenutno ima jer imaju širu i kvalitetniju klupu, nisu imali nekakvih ozlijeda, a Pep je i prilično rotirao momčad, da ne spominjem da imaju i puno lakšu ligu što nitko ne može prigovorit.

Ja ne znam kakvu ti misliš da Real ima klupu, ali oni su bez Bale-a, Di Marije i Ronalda bespomoćni.

Ovako ja to vidim, pesimističan sam pa će tako i zvučati:

Benzema - panj koji ima jedan gol u zadnjih 11 utakmica
Morata - navodni joker s klupe, ali samo kad dobro ide ekipi, sebičan i gubi lopte, jedini napadač uz Benzemu, mladi igrač
Isco - navodno neka mlada nada, zna predriblat igrača, ali često pokušava proći 3-4 igrača nakon čega naravno izgubi loptu, mladi igrač
Casemiro - tek u zadnje vrijeme dobiva minute, gotovo nevidljiv, bezopasan po gol, a i takva mu je pozicija, neki defanzivni vezni, mladi igrač
Khedira - bio ozlijeđen 6+ mjeseci
Arbeloa - bio ozlijeđen dugo
Nacho - krpa pozicije kad zafali, bezopasan po gol
Illara - skrivio gol kod Dortmunda i nedavno jedan, Carlo ga drži na klupi zbog tog i nadam se da neće u finalu zaigrat, nije više ni mlad tako (24 godine)
Di Maria - ozlijedio se zadnju utakmicu, nisu htjeli riskirat
Ronaldo - lakše ozlijeđen/umoran
Bale - lakše ozlijeđen/umoran
Jese - jedini igrač uz Ronalda, Bale-a i Di Mariu koji bi mogao nešto napraviti, 6-9 mjeseci je out zbog Kokošinjca
Xabi - nijedan gol u cijeloj sezoni ak se nevaram + Ancelotti ga gura svaku tekmu iako ima 32 godine, skrivio gol kod loše povratne lopte Lopezu
Pepe - ozlijeđen
Marcelo - gori nego benzema, ubačaji su mu kriminalno loši, skroz van forme
Varane - skrivio nedavno gol, bio duže vremena ozlijeđen i nije još u formi

Tko preostaje?
Coentrao, Modrić i Ramos, a brat Ramos je uspio skrivit gol.

Protiv Celte je čak dobro i prošlo, jedina 2 gola su primili osobnom greškom.

Sami su si najveći neprijatelji.

Preostaju klinci,cak je Carlo i uveo prije par kola klinca na desno krilo i cisto solidno je odigrao.

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2594068)
Nevjerojatno kako je Real uspio loše odigrati zadnje 3 utakmice.
Samo 2 boda. Da se čovjek zapita kako su pobijedili bayern.
S druge strane izgleda da ti njemci i nisu baš nešto. :D
Ako im dođe Pogba i Chiellini u paketu, slijedeće godine osvajaju Primeru.

Ma netreba nam jos jedan nosonja...samo Pogba,hvala.Rekao sam ja prije,Morata+30milj. :)

Delpiero 14.05.2014. 10:21

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2594802)
Ma netreba nam jos jedan nosonja...samo Pogba,hvala.Rekao sam ja prije,Morata+30milj. :)

:roller:

Morata i 30 milja?? ... šta MOrata vrijedi 40-50 milja?

...hoću li ikad naić na donekle realnog navijača Reala... :hitthewal:

spawn 14.05.2014. 12:00

Neces naici na nijednog realnog navijaca uopce. Nema veze koji klub je u pitanju. Samo simpatizeri mogu biti realni,ovi ostali su ispranih mozgova :D

Dr_faca 14.05.2014. 12:20

Pogba vrijedi 80? Treba shvatit da vrijednost igraca i trazena cijena nije isto...

Delpiero 14.05.2014. 13:50

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2594952)
Pogba vrijedi 80? Treba shvatit da vrijednost igraca i trazena cijena nije isto...

Ako PSG i tvoj klub nude 70-80 milja za njega, onda toliko vrijedi.. pogotovo što mu je tek 20 g. a već igra na toj razini. To što svak od nas ima osobni stav koliko ko vrijedi malo znaći kad se prodaju igrači.

Po zadnjim događajima Pogba ostaje a priča se da će Vidala prije prodati.. što usko povezujem s mogućim odlaskom Contea.. što se nadam da neće biti slučaj.. :chears:

emilblomsky 14.05.2014. 17:01

Citiraj:

Autor Delpiero (Post 2595024)
Ako PSG i tvoj klub nude 70-80 milja za njega, onda toliko vrijedi.. pogotovo što mu je tek 20 g. a već igra na toj razini. To što svak od nas ima osobni stav koliko ko vrijedi malo znaći kad se prodaju igrači.

Po zadnjim događajima Pogba ostaje a priča se da će Vidala prije prodati.. što usko povezujem s mogućim odlaskom Contea.. što se nadam da neće biti slučaj.. :chears:

Pa ja sam već prije par mjeseci na starnicama Marce čitao interview s Zidanom ,ne znam točno kada,iskreno,on je tada rekao da su ozbiljno zagrizli na Vidala i Chiellinija,tak da nisam pisao bezveze.Trebao je biti tada trade Di Maria,Morata,Coentrao u Juventus,a ovi dva u Real,uz još love naravno.Čak je i Vidal izjavio da razmišlja o Španiji,tak da nisu dezinformacije.
E sada ,meni je Juve iznimno drag,poslije Reala najdraži klub,pa ne bi ni ja rado da ih ovi masakriraju,a iz Juvea bi u Realu najrađe vidio Contea,a ne ovog bucka koji navlaći žvakaču kao Fergi!
Vidala na zadnjeg veznog s Alonsom ,Modrića na desetku,i avion od ekipe!

Flood 14.05.2014. 17:06

Luka Modrić nije desetka.Čovjek sam veli da se na zadnjem veznom najbolje osjeća. :)

Hamm 14.05.2014. 22:25

Kaj nitko ne gleda finale EL? Tekma za sada poprilično izjednačena. :)

TO! ODLIČNO! GO AWAY! http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...helsea-glupost

emilblomsky 14.05.2014. 22:49

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2595148)
Pa ja sam već prije par mjeseci na starnicama Marce čitao interview s Zidanom ,ne znam točno kada,iskreno,on je tada rekao da su ozbiljno zagrizli na Vidala i Chiellinija,tak da nisam pisao bezveze.Trebao je biti tada trade Di Maria,Morata,Coentrao u Juventus,a ovi dva u Real,uz još love naravno.Čak je i Vidal izjavio da razmišlja o Španiji,tak da nisu dezinformacije.
E sada ,meni je Juve iznimno drag,poslije Reala najdraži klub,pa ne bi ni ja rado da ih ovi masakriraju,a iz Juvea bi u Realu najrađe vidio Contea,a ne ovog bucka koji navlaći žvakaču kao Fergi!
Vidala na zadnjeg veznog s Alonsom ,Modrića na desetku,i avion od ekipe!

A ako mu ne pase,pedala,pasat ce raketi!
vamo sevilla,hocemo osvetu u superkupu!
mia culpa,mislio sam replayat floodu!

Hamm 14.05.2014. 22:56

Ima sevilja sreće. :)

sick_boy 14.05.2014. 23:02

Bome, ima. Već su dva penala mogli suditi za Benficu...

sick_boy 14.05.2014. 23:05

I treći...

Hamm 14.05.2014. 23:15

Ako ne i četiri. :D :D :D

Dobar je sudac. Eventualno jedan.

sick_boy 14.05.2014. 23:26

Dva minimalno.

DraŽ 14.05.2014. 23:42

Kakve Sevilla radi greške to nije za vjerovat.

Bacca je užasno loš, svaki put nešto zajebe.

sick_boy 14.05.2014. 23:44

A onaj Moreno, tek...

DraŽ 14.05.2014. 23:47

A za tog Morena se nešto pričalo da ide u Real Madrid na ljeto -.-

Hamm 14.05.2014. 23:55

E bacca bacca... :)

sick_boy 14.05.2014. 23:58

Hehe, ode van.

sick_boy 15.05.2014. 00:11

Bacca - panjčina!

panda505 15.05.2014. 00:23

Proslavio se protiv Reala, izfailao protiv Benfice :D

sick_boy 15.05.2014. 00:32

Eto, Sevilla dobila... Rakitić nije ni stigao pucati :-)

panda505 15.05.2014. 00:33

Guttmanovo prokletstvo ? :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29.