![]() |
tooooo toooooo adios real!!!! :D
|
Španjolci - bogovi nogometa :D.
Bit će odlično finale :goood:. |
Alaba, Badstuber i Gustavo ne igraju u finalu.
|
E ovo je bila vecer nogometa. Svaka cast Bavarcima. :)
|
Hvala Bayern!!! ♥
|
Zasluženo:)
Brijem da bu zgazili Čelzi ko FAP žabu:D |
Kaj sam ja napisao prije polifinalih tekmi? Finale bayern-chelsea. Fala fala. :D
|
Tooooo muka mi je više od barce, reala i tih španjolskih baletana
|
Bayern zasluženo.
5 za utakmicu. |
prava tekma........ produzetci su bili nekako mlaki, kaka je napravio dosta sranja, sreca za bayern sto nije igrao ranije.
penali krvavi, pogledam prije prvoga i kazem starome kako bi bilo dobro da kristina kao jucer messi fula. i nije zabio :). ali sta je onaj posljednji odletio u kuruze, ajme........... bayern zasluzeno dalje, iako su obje momcadi pokazale dobar nogomet. ali mislim da jedino bas navijacima reala nije drago sto bayern ide dalje, jer je bayern ipak pokazao vise. svaka cast i realu i bayernu :care:. i da, kad su kamere pokazale murinjovu facu nakon fulanog penala, hajlajt tekme :roller: |
I povrh svega Kiki je dobio bananu od Neuera. Predobro.
|
Svaka čast Neuer-u !
|
Citiraj:
Napunit će ih ko Mozart kajdanku :D |
Svaka cast i Alaba-i :D
|
Citiraj:
čekam prvog navijača reala da krene po sucima, gmazovima i krivo postavljenim planetima, ronaldovoj frizuri, nadrogiranom neueru koji kolje madridsku nejač :D |
Citiraj:
Ili ih pola sad glumi Bayernove navijače :fuming: |
Bude bilo veselo finale bez pola igrača iz svake momčadi. :D
Valjda će se luiz i cahil dobiti do finala. Iako treba još i prvenstvo odraditi. :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Terry - crveni
Ivanović - dva žuta Luiz - ozljeđen Cahil - Ozljeđen Ramires - dva žuta Meireles - dva žuta MRAK! :D Treba točno vidjeti i za bayern i za chelsea jer sam ovo napisao iz glave. :D |
Kako rece Gary
„Fußball ist ein einfaches Spiel: 22 Männer jagen 90 Minuten lang einem Ball nach, und am Ende gewinnen die Deutschen.“ Bayern osvaja ligu prvaka,jedino ih neki gadan Englesko-X savez moze zaustaviti... |
Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra, Bakica: "Ja sam se puno molila" Sv. Petar: "Možeš u raj". Ramos: "Ja sam samo došao po loptu".
:D |
Citiraj:
Luiz isto lako moguće-vjerojatno, ipak je to skoro mjesec dana Ostatak je točan A Bayernu fale Alaba, Badstuber i Gustavo |
Jaaaaaoooo, jaaaaooooo... Borba do koljena, nepotrebna drama u produzetcima, bayern je morao to riješit prije.. Bayern bolji u obadvije tekme. Premalo od velikog Reala.. Finale doma, genijalno!!
Edit: malo sam okasnio sa komentiranjem. Nabrundao sam se.. |
Citiraj:
|
Meni je jedino Murinja nekako zao...nikako da trenira momcad koja mi je draga :D
Drago mi je da je Bayern prosao :) |
|
Odlična tekma, akcija na obje strane, gušt za gledat.
Kao što sam i napisao drugi gol reala i nedosuđeni penal i crveni za pepea, po tome je bayern teško pokraden, ajmo realovci di ste sad? :D Točno se vidjelo danas na ovoj tekmi tko se stalno žali. Cijelo vrijeme se cvili kak ovi iz barce trče prema sucu a real nije niš bolji, mašu sa rukama, skaču oko suca, a bayern samo šuti i igra. Baš me zanima koliko će ljudi sad ovo potvrdit, jer kad barca to radi ispišu se dvije stranice o tome :) Ali nebitno, drago mi je što je bayern dobio, zaslužili su sa svojom igrom, a ne obranom :p Ronaldo osim ona dva gola (zapravo jedan gol, drugi je penal) nije pokazao ništa, od slobodnjaka, imao ih je koliko hoće do same igre, jednom se spotaknuo na loptu :D a obranjeni penal mi je uljepšao večer. Žao mi je kaj ola nije ušao, na kraju bi napravio dar mar u obrani sa svojom brzinom jer su od produžetaka svi teško hodali. Amdo nemaš sreće, ne bum navijao za čelzi, a baš sam imao namjeru :D Samo neka finale bude lijepo za gledat :) A Mr. Perfect je stvarno svašta napravio ovu sezonu, umjesto kupa osvojio ligu :D |
Ja ću samo reći FC Bayern München - Mia san Mia! :D
Drug Brko ti voliš Bayern, a ? :D |
@buljo..golovi od reala imho nisu regularni. Niti jedan od njih. Prvi je iz penala koji nije bio pošto je lopta napucana u ruku igrača koji je padao na pod i ta ruka mu je služila da se dočeka na njuh. Možda ovaj kobasičar to ne shvaća ali to zapravo to tako ide u ljudskoj prirodi da se dočekaš na ruku, a ne da padneš kao klada. :D
Real klasično španjolski po pitanju žalopoljki i kokodakanja oko sudaca. Pepe prednjači po tome. Kad suparnički igrač ima loptu ovaj će ga ubiti i složiti sa zemljom, a kad on ima loptu i padne odmah širenje ruku s poda i tak to. :) Simulacije i glume realovaca na visokoj razini sinoć. ;) Meni nije jasno kaj je bayernov trener radio...imao je dvije izmjene i mogao je staviti svježe krvi i možda dobiti utakmicu prije isteka 90. minute. :) http://www.index.hr/sport/clanak/ron...al/611839.aspx I sada finale. :) Tko god da osvoji dobro je! :) Glavno da to nisu real ili barcelona. :) |
Ja bi da Bayern osvoji :D
Toliko da OLIĆ! ima medalju lige prvaka :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:24. |