![]() |
Jel se moze sa MAV-om unistit soflam?? Ja san nekidan bar 5-6 puta pokusa i nije mi uspilo. Oznaci mi ga, ali jednostavno nije ga tilo unistit. Ostale stvarcice iz prve skida. Moze se skupit dosta bodova sa njin. Jedini problem je sta po ure stojis na jednom mistu i kad ti ga uniste moras puno pjesacit do objectiva ako nema prijevoza :) Naravno dosadi nakon nekog vremena, al je zato super koristan za team, pogotovo na rush modu.
|
Citiraj:
|
A ne mogu vjerovati lool
http://www.youtube.com/watch?v=GQNzy...eature=related |
definitivno ću ubost "Back to Kark.." kad budem pri lovi. Ajmo se nać svi na serveru ..Kharg Island , TDM , pa svi SCAR-H + flashlight:D
|
taj flashlight je tak nerealan da je to strava. Uperi prema tebi i osljepi te praktički, ono ko da je žarulja od bar 300W gore.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto u igri nema Stun/Flash/Smoke ručnih granata ?
Malo bi bile imba ali zanimljive... Dobro bi došle, pogotovo na CQ Metrou sa 64 igrača i onim cluster fuck stepenicama :roller: Mislim ionako vec ima idiotarija kao supernova flashlight i da optika sniperima svijetli u mraku. |
Citiraj:
|
No shit sherlock :D
Naglasak na RUČNE, dakle da svaka klasa moze birat koju granatu želi nosit. |
Citiraj:
|
Da, najbolje promijenit cijelu igru radi usrane mape koja tu nije trebala ni bit ispočetka...
|
Citiraj:
inače ne igram ni metro ni grand bazaar :p nekako su mi male i podsjećaju me na cod... što nije baš najbolje :D :D :beer: |
Citiraj:
To je skroz pristojna mapa za rush sa 32 igraca, a za to je i namijenjena i dizajnirana. Ne slazem se za iti jednu mapu da nije ni trebala biti u igri, ali mozda ipak ne bi svaka mapa trebala biti igriva u svim modovima. |
Citiraj:
Na ACQ serverima gdje poletite, silujete desetak min i zauzmete sve pointove, gdje gunner napravi 20-30 kilova, a ti ko pilot 10ak, cesto. Citiraj:
Ko voli nek izvoli, nemam nista protiv. Volio bi da mi jednom neki MetroPro pokaze kako igaju timski taj metro, da nije samo cluster individualnog skila. Citiraj:
12 min as recon. najdalji headshot: TA-DA: 196m :D (isuse kako lose :stoopid:) |
Ma ja se sprdam sa CQ Metroom, koje princeze, PMS ? :wtf2:
Odma neka žučna rasprava... Uglavnom, stun/flash granate bi CQC učinile još zanimljivijim. |
Citiraj:
Mada ništa ne obećavam... :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo ozbiljno, zadnjih 5 pokusaja sam isprobao sve zivo, od smokanja da se probijem do treceg flaga, do suicidalnog trcanja sa 4 recona da bar jedan stavi mSP na leda(prepatch), na kraju jedino legit izgleda nac sweetspot sam m320, AEKom, M60, SMAWOm i prasiti... |
Citiraj:
Moje iskustvo sa CQ Metro-om (ne preveliko, mora se priznat) na obe strane je da ako za ruse igraju makar polupristojni igraci da se ameri nece probit pa makar bog, isus, gandalf, rambo i chuck norris igrali za njih :beer: |
Citiraj:
|
Metro je loša mapa u krivoj igri, ne razumijem ljude kojima je gušt igrat to smeće, ali ok...100 ljudi, 100 ćudi.
1. nije pravi bf 2. loše dizajnirana, pogotovo u cq 3. mehanika igre je spora i više namijenjena velikim mapama nego tunelima u kojima je bitnija brža reakcija. Prone-digni se-ispucaj šaržer-promijeni na pištolj = samo mali primjer spore mehanike. COD/UT/Quake su primjerenije igre za "tunel mape". Igrati metro mi je ravno mazohizmu, iako neki i to vole. 4. sigurno ima još nešto ali se trenutno ne mogu sjetit... |
Citiraj:
|
Na serverima sa više od 40 igrača zaboravite igrati Metro, pogotovo ako m320 i rpg nisu zabranjeni... Zen, koliki je to uopće bio server?
Dakle imaš tri pointa prolaska. Ili nađeš najlakši ili namjerno izazoveš opterećenje jednog od njih. Najlakše je opteretiti desni prolaz i time ostaviš stražnje stepenice slobodne. Uspinji se obavezno na srednje dvoje stepenice(claymorice)... Ne zadržavaj se nikad na B, trči prema A i ostavljaj claymorece iza sebe... Jedan od načina, naravno improvizacija je ključ :) EDIT: Zaboravi na spawn pointove... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Voljeli je ili ne...metro je choke point mapa i nikakva taktika to nece prominit.
|
64p.
Jasno mi je da je mapa igrivija s manje igraca, i nekim oruzijima zabranjenima, al to samo potvrduje da generalno nije CQ mapa. Jasno mi je i da ima svojih cari, al moje pitanje je glasilo, ima li tu teaplaya il je samo individualni skil? Tocnoje: jel se dogada da kao squad/dva planski nesto postignete, il ti se svida sta ne ovisis od drugim retardima? Ovo sta je Neo rekao, sporije komande i odaziv pasu velikim mapama i otvorenom konceptu bf, smjesti ih u tunel, i nije to-to. Zainteresiralo me, svi imaju neka pozitivna iskustva, aj udem u metro i gledam 30 pacijenata kako leze ispod/na stepenicama i spamaju cjelu partiju :hitthewal: |
Metro je relativno OK za TDM. Conquest je bez veze jer se sve svede na tunel. Al najbolji mi je trenutno Kharg Island jer igram TDM malo. I Teheran Highway. Za CQ i rush mode je najbolji Caspian Border.
|
Toliko su pretjerali s tim gadgetima kao tactical light, laser, mav, infracrveno ovo ono..... milijun i jedna stvar a igra mi se jos uvijek ko sretna zna srusit.
|
nego malo OT , jel BFBC2 totalno izumro od izlaska BF3 ili je aktivna zajednica?
|
Imas BC2 temu za to,ima ljudi jos koji igraju...
Mene ne smeta tolko ta lampa kolko onaj laser, bole me oci dok gledam a neko me cilja sa tim :\ |
Citiraj:
Velike mape su na drugu stranu prepune vozila koja zahtjevaju gunere, spotere, fixere... :D koji vrlo često ne rade svoj posao i na prvi znak opasnosti (alo, ovo je igra) bježe glavom bez obzira. O toj ovisnosti o suigračima govorim koja mi nije potremna na Metrou http://www.youtube.com/watch?v=_gjox...6cFUAAAAAAAAAA |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |