![]() |
Izgleda da će 2013 novi standard za high end modele biti 5". Nakon SGS4, HTC Butterfly, Oppo Find 5 (vidi #4805), eto i ZTE Nubie.
|
i tu bi morali stati ako za boga znaju... jer inace gadget kao tablet nece imati smisla..
|
A što reći na neki dan predstavljeni Huawei tablet od 6"? Sutra ćemo imati mobove od 7" i tablete od 5" :)
|
5" je mnogima previše. Meni je 4-4,3" taman. Nije cigla koju ne možeš u džep staviti, a ni minijatura da svaki qrac moraš zumirati (tko je spomenuo iP4/S? :D).
|
prije su svi željeli imati mobitel što manjih dimenzija i naravno sa unutarnjom antenom :lol2: a danas su mobiteli sve veći i veći..... za to treba ima posebnu torbu.... ili neki dublji đep. ali u svakom slučaju mi se sviđa reza na tim ekranima :goood:
|
Neka 5" bude max veličina ekrana.. mob neće bit većih dimenzija od s3 ili one X. Ta dimenzija je taman velika. Nikako ići preko.
|
tak svejedno koja je max veličina moba, bitno je da imaš izbora na svim onim veličinama ispod ;)
|
Pardon na padobranstvu.
Trenutno imam Huaweia Sonica 8650blabla. Nisam nešto nezadovoljan, ali bih htio imati fizičku tipkovnicu. Gledao sam malo jeftinije mobove i naletih na Motorolu Milestone. Ako je netko ima dotičnu, ako može kratak osvrt, brzina, internet i tako. Huawei mi je dosadio, kao da tražim razlog da uzmem tu Motorolu. Čini mi se da sam negdje pročitao kako je bed zbog toga što joj nisu izdali update i sl., nisam siguran točno...ugl., low end user sam :D Hvala |
Imaš i ovako nešto
forum.pcekspert.com/showthread.php?t=241301&highlight=motorola Veli gsm arena da ima upgrade na 2.3, treba baciti oko ima li custom romova |
Citiraj:
Također nema logike veličine mobova klasificirati samo po veličini ekrana kada bezel size igra isto veliku ulogu. Nadam se da će sa ovim novim "savitljivim" ekranima konačno vidjeti praktički bezel less mobove. Neš tipa ovakva "slika" http://www.sammobile.com/wp-content/...llessSammy.jpg |
Ako 5" postane standard, onda je moguće da 4,3" postane slabiji brat u seriji. Kao što je danas stvar s 3,7" mobovima. To se već rangira u mid-low segmet i ima isti takav mid hardver. E to je ono što mene recimo hebe. Nema više high end mobova s 4" ekranom, a da nisu lanjski. Ne vidim niti mob kojim bi zamjenio svoj sgs2 u zadanim gabaritima.
I samo neka netko spomene sgs3 i sgs3 mini kombo :) Ovo mini smeće je prepakirani lanjski model. |
Meni sve do 5 još oke. Tako da se ne žalim. SGS3 mi je ružan ko pas :D. Još kad se smanji bezel, to je to. Samo da vrati dizajn kao na SGS2, ali bojim se niš od toga :)
Iako, gledam Motorolu sve više (zbog svojih modela sa big baterijama) |
@xlr: Probaj si nabavit negdje Huawei Ascend D quad xl..quad, 4.5" 720p, ips ekran, dobra baterija a gabaritima otprilike isti ko i s2, evo, sensation i slični..čak je mrvicu kraći od one s. A tu je i Xiaomi MI-2 kad bi se njega moglo negdje ubost. :D
|
Jel netko od članova možda došao u doticaj sa Nexusom 4?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
htc one x ? |
|
A gdje to ima/će bit za kupit?
|
jel to planira ići na naše tržište ili je još jedan u nizu "wishful thinking"?
|
Citiraj:
|
:D |
Sa HOX-om su zabijali čavle u dasku. I to s ekranom, a ne bokom moba kao ovdje!
|
oduševljen i tim filmićem i ovim sa hoxom. No svi su ti mobiteli za k*rac, note II je jedini s kojim možeš čistiti snig.
|
Koji snijeg? Kaže Holding da su sve počisitili! :fiju:
|
ma vi ste samo ljubomorni na moj novi mobitel:nono:
i sta mislite kad ce doci jaci mob od nota2? s4? |
odakle to da je note2 najjaci mob? mozda je najveci ali najjaci nikako.. Isti hardveraj kao na S3 i zastarjeli Mali400 :)
Ajde da je unutra Krait 4jezgre onda je druga prica.. Zar nije LG Nexus4 tata ovom plastic fantastic zamzungu? Ahaa, ti vjerovatno pitas za jaceg samsunga, onda pocetak iduce godine i S4.. |
Citiraj:
Jedva čekam da prođe oko godinu dana, kad se malo cijene slegnu (polovnih), da ubodem Note 2 :goood: |
savrsen je note2 stvarno... sve radi bez greske , presao sam sa xperie neo na njega i razlika je:nuts: :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na kraju sam uzeo LG P990 i mogu reć da sam zadovoljan. Sa tvorničkim romom je sve super, sto je najvaznije net i gps super rade, to mi je bitno. Sad sam grunuo CM7 gore, kao da malo trza mob...ugl., zadovoljan telefonom nakon Huaweia. I on je bio dobar :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |