![]() |
Sad svakako budi na oprezu.Ak se potvrdi death cross prodaj makar je meni trenutna situacija no trade.Dobar ti je tradingview
|
Citiraj:
Samo polako, to može nešto biti, a isto tako i ne mora ništa biti. Na 1D nije niti blizu, a to je neki timeframe koji je bitan dugoročno. Na 4H koji je on prikazao je bio prije skoro 5 dana. Isto tako je bio i 11.6., pa je cijena otišla s 7000$ na skoro 14000$. Uglavnom, deathcross ili golden cross se koriste za potvrde dugoročnih trendova, i uglavnom se ne koriste na niskim vremenskim razdobljima kao što su 4H. Npr. golden cross na 1D je bio negdje krajem travnja, kada je btc bio cca 5000$. Trenutno nije niti blizu za death cross, što open ne znači ništa jer je npr. zadnjih 1D deathcross bio cca 1.4. prošle godine kada je BTC bio oko 7000$. Znači pao je s 20.000 na 7.000, i tek je onda bio deathcross. Nakon toga je otišao do 10.000$ i dolje do 3200$. Zato, ne brini se, nitko nema pojma. :) |
Lol nisam ni skuzio da je bio skocio na 17000
Opet sam zakasnio prodat Nis, cekat da padne na 3,4 opet pa kupit |
@Libertus
Nemoj gledat MA jer je lazni indikator.Svi podaci koje si iscupao iz njega su pogresni.Zadnji death cross je bio prije cca 8 mjeseci a golden cross u drugoj polovici 2. mjeseca.4h candle funkcionira savrseno |
Kao nepristrani promatrač.
Pratim trendove i bolje je trenutačno uložit u skinove na CS GO, nego u ove virtualne valute. Njima barem već duže vrijeme (otakd je postao besplatan) uredno rastu cijene. :) |
Evo ga, to bi trebalo bit to. Sinoc je deathcross iniciran i 50 day EMA sve vise pada. Jako su velike sanse da pljusnemo na oko 8000 a za dalje cemo vidjet. Ako jos niste prodali prodajte a ak ne zelite prodat bar stop loss narihtajte, sretno
|
Ovo djeluje zlokobno!!!
|
Malo sam se igrao sa chartom sad maloprije i mislim da nas ocekuje veliki drop sad preko noci. Jest da je nategnuto al bit ce zabavno za ispratit. Trebali bi past u crveni krug a koliko duboko ostaje za vidjet???
https://i.imgur.com/GTMwe1I.jpg |
tako kratkoročnu prognozu mogu dati samo whaleovi koji znaju što će se dogoditi :)
|
...čekamo :)
|
samo ti čekaj :D nema ništa sigurno u kriptu, a još manje na temelju nekih grafova... nekad se možda i pogodi pa postaneš "vjerodostojan prognozer", ali u stvarnosti takvo što ne postoji.
po mojoj procjeni, pljusnut će možda i ispod $9000, ali kad, nitko osim whaleova ne zna. |
Svi coini pa tako i Bitcoin doživjeti će neovisnu stabilnost kada whaleovi prodaju velike količine i kada svijet bude imao tu količinu naspram pojedinaca onda će biti stabilnije.
Whaleovi, kao i svi mi se žele obogatiti, a to se neće dogoditi još 5-10 godina jer whaelovi čekaju puno veće cijene da bi krenuli u rasprodaju. A samo u masivnosti-raširenosti možemo vidjeti stabilnost. Realno ne očekujem izlazak whaleova prije $50k po jednom Bitcoinu i to sa manjim udjelom, a na $100k+ sa većim udjelom izlaska. I sigurno će svi oni ostaviti najmanje 10% svojih udjela svojim potomcima. |
Čekam i dalje, strpljen, spašen :)
|
ja čekam 11k i sale
pa nek onda dropne, mamu mu j***** |
Ako me pamćenje dobro služi coinbase je imao neku svoju platformu za trejdanje?
Toga više nema? Jer imam gore neke pare i malo sam trejdo al je fee dosta velik, a tamo nije bilo fee-a za trejdanje. |
Zvao se GDAX, samo su izmijenili naziv u Coinbase Pro. Samo prebaci pare s računa Coinbase na Coinbase pro i možeš.
|
Citiraj:
Di je veliki drop? |
Dabar je branu napravio
Al sad ce, samo da se jos malo digne |
Ok, ocekivao sam dump a dogodio se pump i to tocno na prijelazu iz plavog u crveni krug. Bas me zanima sto ce biti na prijelazu iz crvenog u ljubicasti :P makar ovaj crveni je u velikom vremenskom intervalu i tu se stigne svasta dogoditi. Probat cu napravit nest vise preciznije
|
Dečki, ako je nešto u kripti svijetu neminovno, to je da će prije ili kasnije roknut dole :)
|
pum je zato jer sam ja otišo u euro .. uvijek kontra mene u zadnje vrijeme
nije burza za mene . bilo par puta dobrih klikova .. sad samo sranje :D |
cekamo 10200 pa ovisno o situaciji log ili short za sve svoje i posudjene pare :D
|
napravio sam novi chart, mozete ga pratiti u realnom vremenu u donjem linku ak vam je to zanimljivo.
https://www.tradingview.com/chart/FfVF45wU/ |
Citiraj:
Sad samo cekat priliku da sam ponovo u plusu pa prodat pa prebacit pare na coinbase pro i malo se okusat tamo u trejdanju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nevjerujem. :D |
gunther necu bacat takve prognoze al mogu rec da ce 8. mjesec bit jako turbulentan za bitcoin
|
:roller:
|
@neo
Past ce ispod 7000$. 1.9. se opet javi |
Kakvi su to krugovi i zašto si središte toga stavio tamo gdje si stavio?
|
fino raste .. možda opet pogodimo 14k $
|
@his airness
To su ti fibonacijevi krugovi. Gledam di je neki peak i neki low i samo ih povezem. Ako odgovara cijeni ostavim ga tako i trejdam. Ak ne odgovara trazim drugi. Cijena respektira krugove i puno je lakse kupovat i prodavat. @dadoremix Imali smo pol godine lijepi trend i sad nedavno dosla je potvrda da se okrenuo i sad cemo prema dolje. Ovo je vjerojatno zadnji veci pump prije crasha al ne brini bit ce jos puno prilika za zaradu. Po meni bitcoin ce past izmedju 3000 i 6000 opet. Tu ce se odbit i lagano krenut prema gore. Tada ce i altovi krenut lagano gore sa vrhuncem za par godina, zato je dobro kupit neke dobre projekte sad kad su za dzabe i isplatit za bubam 5 godina kad bu peak ko 2017. Ovo je fejk bull sezona jer je samo bitcoin isao gore a altovi slabo osim litecoina i kojeg jos?? |
Koliko puta sam ove price cuo na forumu zadnje dvi tri godine,
Forum pun baba tracara :D |
taman kad pomisliš kako sve znaš onda ćeš se uvjerit kako pojma nemaš :D
Jednostavno uz sve te silne fibonačije, oblake, formacije i ostale indikatore koji pokazuju gore, on ode dolje i obratno. Koristim fibonaci ali samo da vidim okvirno gdje bi moglo biti buy ili sell akcije. |
Citiraj:
|
To nije poanta, nisi razumio moj post
|
Citiraj:
|
ajd pasalo bi i meni tak ..
al sumljam da budemo do tuda dogurali |
ma ići će ovo sad preko prijašnjeg higha, dakle preko 14000 ... po meni ... a totalno nisam pametan šta napraviti, zabrijo sam da ću kupit pola kile zlata ako se to desi, ali šta kad ode na 30k onda sam popušio :D dobro zlato neće nigdje... ali tramak je
|
neke kratkorocne ideje za zec? Imam par komada ne znam jel prodat il cekat... zadnjih mj dana je u padu i sad je sve upitno hoce li skocit nazad il ce ostat tu il ce past?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |