![]() |
Citiraj:
|
Za početak kamera. Znam da imaš/si imao S7 koji ima OIS, pa recimo usporedba sa istim.
Amoled ekran je dobar, to mi je jasno. Baterija isto mora da je bomba. Nema mSD utor i 3.5mm jack tako da mi je ostalo poznato. Šajba je ravna? Koristiš kakvu zaštitu ekrana i kejs? Ima li za MIUI kakav učinkovit ad blocker kao na Samsungu recimo Disconnected Pro? I gdje ga u HR najpovoljnije nabaviti a da nije Edigital klon od šopa :) To bi bilo to :) fala. Sent from S7 Presidency Phone |
Imaš ga u Centru tehnike 3100kn...
|
Po ovom što čitam, možda je bolje dati 700-800 kn više od 9SE i kupiti punokrvni 9.
Hvala svima. Sent from S7 Presidency Phone |
Citiraj:
Sajba je brutalna… samijev super amoled 6.4". Ravna je, nema edge sranja sto mi je najbitnije. Adblock ne koristim...nisam ni na s7. Miui 10 leti natom mobu jos sam zgasio animacije u devs postavkama. Nema stereo zvucnike al taj jedan je glasan i jasan. Dovoljno dobar za jubito i sl. Iako sve sto se slusa preko (kvalitetnih) sluski daje odlican zvuk. Za mjuzu je ionak najbolje spojit mob s bt zvucnikom. Ja kupio u neutrinu. Sad je oko 3150kn. 24mj njihov servis. Mi store arena centar ima sad na akciji 3200kn. Maskica spigen crystal clear za sad..cekam nillkin frosted shield i nillkin clear... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da se intranet nebu koristio. To je mobitel za naslikavanja i beskonačna dopisivanja te ronjenja po ženskoj torbici. Zato i mora ići kaljeno staklo (jedno 20 komada odma naručit) i neki kejs, rozi sa šljokicama. Fala. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Čim sam ga dobio sam premazao ekran sa nekom NANO tekučinom i još nije zgreban. Naručio sam i hydrogel al mi još nije stigao. Baš me zanima kak to zgleda na mobitelu. |
Ćemu taj hydrogel?
Ovaj nanopremaz sam ćuo, gel još ne |
Za stražnju stranu mobitela. Jer planiram ne koristit maskicu
|
Ja isto naručio hydrogel prvi put.
Nego, jel zna neko kako maknut ove obavijesti za ažuriranje skroz iz notification bara, ne mogu ih maknut iritiraju :/ |
Eto danas dobio poruku da se jutros kupio Mi9 i da je mob odličan pogotovo kamera. Zahvaljuje se dotična vlasnica na preporukama ;)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
.....
|
Super. Baš mi je drago.
BTW, pogotovo obzirom da se radi o ženskoj osobi, neka promijeni regiju na npr. USA jer onda će si moći promijeniti temu, ikone i sve drugo (bez posebnog launchera). Poslije nek vrati na HR (nije obavezno). |
Haha, mislim da jedino bitno za taj mobitel osim kamere i amoled ekrana jest - Dinstamgram i Fejsdrek. Od jutra do sada je već sigurno pol gige slika gore, tako da tema i ikone su najmanja stavka, vjeruj mi :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Se to moze provjeriti bez poziva szk-u?
|
Citiraj:
|
ljudi, samsung s7 mi je kompletno riknuo i jučer sam bio po redmi note 7... ubacio micro sd od 64gb u novi xiaomi, traži me formatiranje istog za daljnje nesmetano korištenje, a naravno da to ne želim, pošto imam tonu važnih i dragih slika koje su mi ostale dok sam koristio samsung s7... kako mogu zaobići formatiranje, nastaviti koristiti ovu micro sd i učitati sve slike i ostalu dokumentaciju?
|
Citiraj:
|
Ja bi išao na opciju nove kartice. Na netu se nađu za skromne cifre. Neka stara bude negdje u ladici.
|
Ima li netko w-metar tj mjerač da izmjeri snagu tj voltažu i ampere kod punjenja na QC?
Moj Note 7 puni sa samo 6V, 1.7A a trebao bi minimalno 9V, 2A. Drugi uređaj s istim punjačem ide na 9.2V, 2.1A no Note 7 nikako. Bio na servisu na nalogu je "promijenjena baterija, nadograđen sw" ali vratili su mi ga istog s istim problemom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino što je koliko-toliko pomoglo sa trajanjem baterije je prebacivanje signala na 3G. Mislim da je sljedeći korak ipak prelazak na Simpu. |
Zanimljivo...tomato, bonbon itd. kao sestrinske firme uvijek su nudile slabije signale ponegdje (u odnosu na A1 i Tmobile).
|
Citiraj:
A ja bježim sa Simpe jer im je SZK u banani, loša ponuda za roaming i sve sporiji 4G. U početku sam imao 65-70 Mbps, sad jedva prebaci 20 Mbps. |
Opet trebam pomoć.
Je li netko kupio A3 i da ga koristi već neko vrijeme da kaže više o njemu? Hvala |
kupio sam novu sd karticu... ova draga ide u arhivu, to ne vrijedi ipak nikakvih novaca :)
nego... srihtavam ikonice na home screen-u, jednostavno ih ne mogu nikako removeati nego ostaju tu di jesu? :think: svašta... znači njih sada moram manualno preslagivati kako mi koja paše po home screenu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Teme ne rade nigdje u EU. Staviš BiH i odmah rade.
|
Dakle cvilimo oko jednog tapa prstom. Svašta. Ja sam imao ikonice po cijelom ekranu još na samsungu, ne podnosim drawer. Ovako odmah bubnem op appu koji hoću. Sad jel to kreativni nered.....
A na šaomiju staviš launcher koji hoćeš i imaš ladice ko u bajci. |
Još jedno pitanje za stručnjake:
Da li global ROM na redmi note 7 znači da ima mogučnost da radi na hrv. jeziku i da ima LTE 800 MHz (band 20)? Znam da global version to imaju, ali da li ima i global rom da se ne zaletim i kupim i onda ne radi B20. |
Ne možeš softverski osposobiti nešto što nije integirano u hardver. Dakle, ako hoćeš B20, treba bi Global Version.
|
Citiraj:
Zato sam i pitao da se ne zaletim. Odustajem od te kupnje. |
Uzeo nedavno Redmi Note 7 6-64 GB verziju i mob je perverzija i dobar napredak naspram Redmi Note 5.
E sada,treba mu 3-4s nekada da mi uđe u kameru,zna li tko kako se riješiti toga,prođe me volja za fotografiranjem. Drugo,preporuka maskice da je kao originalna samo da ima perforaciju/izbočenje za zaštitu modula kamere,ima li takve ? Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |