![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NAPOMENA; UKOLIKO VAM CONAX CAM IZ BILO KOJEG RAZLOGA NE ODGOVARA IMATE PRAVO U ROKU 7 DANA VRATITI GA I DOBITI PUNI IZNOS NOVACA NATRAG. (nisam htio "vikat", ovo je c/p sa stranice) Kod Conaxa ti je najbitnije da kad ga prvi put staviš u tv, provjeriš jeli otvara sve kanale koje imaš. Ako to radi prvi put, radit će stalno. Ja sam samo jedanput naišao na problem sa nekim HD kanalima, ali to je bilo radi starije verzije Conaxa. |
Pa bitno je i da ima i B.net karticu jer bez nje ima samo komad (relativno) skupog hardvera :D
|
Pretpostavka je ipak da to ima kad gleda za uzet Conax.
|
još nemam :D , al planiram uzet Bnet za mjesec dana i razmatram sve opcije :D, tu Bnet karticu dobije svaki Bnet korisnik po defaultu?
|
Čitaj malo šta piše u temi, obzirom da je sada nemaš (novi priključak / korisnik) > 99% da nećeš dobiti karticu.
Trenutno ih masovno povlače skupa sa starim STB - ovima, a mijenjaju ih sa Kaon STB koji se osim coax - a spaja i mrežom na net bilo preko TC7200 ili dodatnog "malog" modema. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bertone- ima li šta od onog sastanka ili moramo čekati do novih izbora :) ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za firmware nemam pojma jer ga nisam ni tražio. |
dani9-što se tiće frimwarea nema ti tu sreće. Koliko sam čitao oni to jedino puštaju preko satelita. Ovako mi jedino pada na pamet da bi mogao ponovo preskenirati kanale i vidjeti hoče li proraditi. PAZI, tako gubiš sve liste kanala i moraš ih ponovno namještati. Znam da je sa Panasonic plazmama i Conaxom bio problem i sa postavkom zemlje uređaja. Nije smjela biti Hrvatska nego ili Njemačka ili neka skandinavska ( Finska). Ne mislim na jezik uređaja, on ti može ostati Hrvatski. Možeš i to probati promjeniti , pa ponovo preskenirati. Na kraju ti ostaje mogučnost kupnje novog Conaxa na prejeftino.com http://www.prejeftino.com/opisproizvoda.php?id=1478
pa vidjeti je li do njega. Zašto kod njih? Zato što ti oni daju da ga vratiš u 7 dana i dobiješ novce nazad ako nije to. Mislim da su ti to sve mogučnosti za probati. Još jednom te upozoravam da sa ponovnim skeniranjem gubiš sve spremnjene kanala i digitalne i analogne ( ako su ti spremljeni). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da se ne ponavljam, sad imam ovako pa probaj i ti... ja još nisam stigao probati Hr (ne da mi se ponovno sve slagati :D) PS. Probao sam prije par godina Njemačku i nije mi našao sve programe |
Ok, probat cu sa drugim zemljama... veselim se slaganju programa :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To mi je prihvatljivo vazno da nemoram gasiti palit tv. |
Ove 2-3 sec.dok "otključa" nije idealno al šta je - tu je, trebaš se naviknuti.
|
Citiraj:
|
od juce nemam epg na dvb-c...samo kod mene ili...?
http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/I...502-c5d2f7.jpg http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/I...601-e771ee.jpg |
Meni jucer radilo normalno.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |