![]() |
imho 1 GB je premalo,idi bolje na 2 GB rama jer sam se preporodio otkad sam uzeo mob sa 2 gige rama.
Elzel odustao si od coolpada ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovaj dolar nas ubija, nekako mi sve teže se odlučit pogotovo sad kad sam vidio Galaxy SIII Neo sa 1.5gb rama za 1350kn, da ima lte uzeo bi bez razmišljanja
https://www.alzashop.com/samsung-gal...e-d1967574.htm također mogu dobit lg l90 za 850kn, (naš operater znači s garom) jel ima šta bolje od ove dvije ponude, iz vana u tom cijenovnom rangu, da valja kamera (inače imam redmija 1s, i htio sam redmija 2 al zbog tečaja je sad vec 1,5k kn, a ono za to se da vec lg g2 ubost) |
Citiraj:
|
Jiayu F2 je jučer krenuo u prodaju. Original fotke
Citiraj:
Imaš Coolpad F1 za 100-tinjak kuna više |
hej, zte red bull sam htio uzet al nije imao 900mhz ja sam na tele2, al sad gledam na etotalk i ima tu frekvenciju, ali s pdv-om dođe 1740kn
možeš link šibnut di si ti našo za tu lovu, tnx našao sam recimo minideal 1140kn, ali jedino na etotalk ima 900mhz, i tamo piše "ZTE V5 Red Bull WCDMA V9180", jel to dodana 900mhz pa zato tolko skuplji ne kužim |
Ma isti je, samo treba provjeriti originalne podatke o frekvencijama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja evo imam dignut Avira AV, skype, viber, yahoo mail, evernote...i sve leti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam na nekom custom romu vrlo stabilnom i fercera vise manje ok, tu i tako zatrokira al ok je.. inace mislim da sam jedina osoba na svijetu kojoj je crkla vibra nakom 2mj, i tu i tamo mi zablokira ekran..Al sve podnosljivo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakvo je misljenje o tom F2 mobu? |
Citiraj:
|
koji kineski preporučate da se kupuje u hrv za nekih 1000-1200kn? (chipoteka,links,i sl. što ima u os)
|
Citiraj:
|
Ako neko želi riskirati kao sa small colom, eto prilike Landvo L550
Prije pola sata ih je bilo 8 na zalihi, sad ih je 6, izleda da buju brzo planuli |
Našao sam review nekog španjolca za Landvo L550.
Ukratko: lijep mobitel, brz, fluidan rad, dobar ekran (makar bijela vuče na plavkasto), samo dva toucha, baterija traje jedan dan, GPS neupotrebljiv, kamera po danu solidna, bljeskalica slaba. Bez obzira na sve - ja kupio :fiju: cca 385kn sa svim davanjima :goood: |
Kupio i ja Landvo L550. Predzadnjeg... :D
Budemo vidjeli da li smo se zaj*... :) |
Niste. Toliko i vrijedi :D
|
Kad stigne, slijedi kratka recenzija... kao sto bjese i sa Landvo L200S koji dan danas pouzdano sluzi drugog vlasnika. :D
|
Jel ima netko sa sličnim iskustvom?
Išao sam probati Dr.WEB-a, bajdevej imam Avast kao antivirusni već dugo vremena... I opalio Quick Scan, kad ono, izbaci mi OVO. Jel se stvarno nešto skriva u Avastu ili se samo 2 antivirusa pokačila? |
Kaj ste se svi toliko uzvrtili oko toga? Nemojte koristiti nešto bitno za vaš financijski biznis i to je to ;) mobitel za net, pozive i ostalo i nemate brige ;)
|
Kad smo vec kod povjerljivih podataka, placanja i sl. Danas mi je umalo pobjegao Landvo L550 jer nisam preko moba (LG G2) mogao platiti paypalom. Morao sam vaditi laptop i platiti preko windows chromea. Zasto se to ne moze preko android chrome browsera?
|
Citiraj:
Bitno da je lijep, brz i podržava viber i whatsapp (uz telefoniranje i sms). |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |