![]() |
Ma ode bayern .... steta :(
|
A ne, ne :)
|
Dobra tekma,penali oba bijahu,ocemo jos :D
|
Opala dobro je. Ajde bajern. :) Jos par komada i dobri smo si.
|
Dugo ovakvu ekipu nisam gledao. Bayern je lud totalno. Oni bi otvoreno igrali i sa Barcom. Ja vidim puno bolji Bayern. A Real igra kako sam i rekao na kontre. Fantastična utakmica.
|
Citiraj:
|
To si iz kristalne kugle procitao? Ne ne mislim to. Alo kako god. Da si citao kaj sam pisao par strana prije znao bi. Ali posto si padobranac....
|
Ne bih se čudio da tko god bude igrao u finalu prođe kao Barca.
Čak bi se drznuo i okladiti na bunker ekipu. Zanimljivo bi to bilo, Mourinho da izgubi protiv bunkera. |
o koja rukica..
|
ak je ono prvo penal za real, ovo je penal za bayern
|
Citiraj:
|
Kristina u zaledju kod drugog gola i ruka pepea, trebao je bit drugi zuti i novi penal. Losi suci.
|
E ovo je nogomet. Točka.
Jel ima 50 dodavanja na centru? Nema. Jel ima autobusa u šesnaestercu? Nema. Jel ima glume? Nema. Jel se igra pravi nogomet? Da igra se. Štovateljima Barcine igre preporučam gledanje fucala ili labuđeg jezera. |
Citiraj:
Uglavnom dobra utakmica, dobra. |
Citiraj:
|
pa hvala bogu da nije namjerno, ja kao mrzitelj reala i murninja ne bi to svirao, al da se dogodilo barceloni sad bi dosli bijesni psi na temu i krenuli svoj pir o teorijama zavjere, kupljene fife i uefe, quatar foundationa, do ljudi gmazova koji navijaju za barcelonu :D
|
Neki bi se iznenadili okomitim loptama Barcelone da svi protiv nje ne igraju kako igraju.
Al kako igrat okomite lopte kad 20 igrača većinom igra na 40 m od gola. |
Citiraj:
|
Ćosiću ne igra Barca i odma je glas 3 oktave niži :)
|
Ma šta je pimplaš Gomez, šta je pimplaš!!!!!! Pucaj konju... gol za finale :hitthewal:
Bolji Bayern... |
Ajmo Olića za produžetke.
|
Citiraj:
Isto kao i protiv barce? :D Bolii bayern. Steta kaj su sve fulali. :( Ajmo olica unutra da ih ubije. :) |
Real je mudro umrtvio drugo poluvrijeme.. očekivao sam bilo kakav pokušaj Reala ali ništa. Nekako mi loš Real, ali mogu iznenadit svaki tren. Bayern je iz svojih prilika napravio premalo..
@thunder dobro kažeš za Ćosića. Da igra Barca on bi već umro.. |
Citiraj:
|
Kaj ovaj krelac iz bayerna cuva zamjene za penale??? Ni mi jasno.
|
Citiraj:
|
Ima nade za Bayernnn!
|
Napeto je napeto. :D
Ode i Real. :D |
Koja drama u pm
|
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Čestitam i Realu i Bayernu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:00. |