![]() |
Imam problema sa Viberom. Imam ga na kompu i mobu. Uredno su se synchali.
Međutim, kad sam nabavio novi mob, otkrio sam da Viber nije prebacio sve kontakte i poruke sa starog moba. Novi se syncha sa kompom, ali mi fale te stare poruke. Na kompu je sve ok. Kako synchati komp i novi mob? |
I mislis da ce ti to nastaviti raditi i kad prođe free trial (14 dana)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas sam ponovno vratio na Telegramu. Samo da ne završi kao Viber sa glupim stickerima |
Citiraj:
|
Opera mi je postala strašno spora, imate neku preporuku za trenutno najbolji browser? Bitno da je brz, volio bi da ima poput Opere onaj "seed dial" sa bookmarksima i da je lako baratati sa tabovima.
|
Citiraj:
|
Ostani na Operi, trebaš viditi da ne treba počistiti cache i slične stvari,
eventualno da spremiš linkove i tome slično > deinstalirati > ponovo instalirati ? Koristio sam neko vrijeme FF + addblock al je spor, nakon nekog vremena kompletno bloka. Nedavno stavio aktualnu (normalnu) verziju Opere, uključio onu opciju da kešira i usput eliminira reklame, radi ko zmaj. Provjeri da razlog sporosti nije do GSM/3G mreže, testiraj doma kada si na lokalnom WiFi. |
dal postoji kakva aplikacija, nešto slično ko geek uninstaller za windowse, da obriše aplikaciju i počisti sve za sobom, znači da ne ostavlja ništa iza sebe?
|
Ajde da vidimo... i ja sam sada updejtao CloudMagic na Newton pa će mo vidjeti što će se desiti nakon 14 dana...
|
Stari je po deseti put nekako slučajno omogućio mobilne podatke na mobu, koje ja svaki puta disable-am. Da li ima neki app koji bi bi totalno blokirao spajanje na net preko podatkovnog prometa?
|
Obrisi apn ili ga krivo konfiguriraj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao još prije, ne mogu ga izbrisat ni promijenit. Radi se o Huawei mobu kupljenom preko T-coma |
Dodaj novi neispravan i postavi njega kao default
|
Pa ne znam ako sam specijalac ili šta, ali napravio sam novi APN nabacao svakakve parametre bez veze, odabrao taj kao defaultni. Ali kad sam omogućio mobilne podatke da se uvjerim da se neće moći spojiti, odem na Google play i vidim da mu skinulo 2 kn s računa. Pa kako je to moguće :-/
|
Jedno pitanje, koristi li tko app hrt meteo? Ako da, možete li napisati dojmove app, valja li, kakva je točnost prognoze i sl.?
|
Treba mi aplikacija za skidanje video s Youtubea. Skidao sam neke aplikacije, ali moram unijeti url. i sl., a to i nije baš jednostavno, barem za mene.
|
Snaptube je ok, samo googlaj apk
|
Citiraj:
Jel i ti imaš takav lag ili je kod tebe malo normalnije? Skype mi je puno pouzdaniji bio, iako ni on nije sjajan. Citiraj:
Kupio sam još pro verziju samo zato jer je to najbolji browser koji sam koristio na Androidu. |
Citiraj:
A pricam kanada hrvatska kao da mi je sugovornik kraj mene. Nijednom.me whatsapp nije razocarao, nijedno Skype.... E to je vec drugi par opanaka. Uzas. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam na LG G4, Galaxy S6 Edge, S4 Mini, S3, S3 Neo, Nexus 5X i uvijek isto. Vjerojatno je u G4 /S6E bio problem jer mislim da drugi nisu imali tih problema kao ja. |
Ma ima delay na 3Gu. Na 4G radi normalno.
|
Još kad bih imao 4G :D
Mah, nema veze, ionak imam hrou besplatnih minuta pa mi je svejedno :D Nego, za one koji koriste vlak, HZnet je prestao raditi jer je HŽ mijenjao stranicu pa aplikacija nemre parsirati podatke iz voznog reda. Međutim, alternativa postoji, intalirao sam ju, lijepo radi, lijepo izgleda. https://play.google.com/store/apps/d...magicpot.hzapp |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/cqceXA0l.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
Makar, samo jednom sam ju upalio haha |
Nema tog smartfona koji će pokazati koliko kasne HŽ-ovi vlakovi. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |