![]() |
evo imam ti taman chest za njega..
http://www.pohrani.com/t/i/MQ/2r4fiF...2-11-05-00.jpg Dobis ga bez PDVa.. |
Ja imam dva bulkathos wedding banda :P
Beat the system! :D |
Citiraj:
|
2 legendarya danas u istom runu, sve unutar 2 minute, i sve skupa vrijede ispod 50k. E to je sreca, rolam dex i str za wizza i WD opremu.
|
Ja naisao na zid, Normal, mp10, Act IV, zavrsio Act III s WD i to jedva, pa idem probat Act IV, ne pozivim ni minut odma na pocetku, nesto mi fali, neznam sto a nezelim igrati manji mp level od 10.
Nist mi drugo ne preostaje nego s ostale 4 klase preci Act III pa se molit bogu da neki dobar predmet pade. I presao 20M golda u stashu. Fino. Skupljam za krizna vremena. :D |
http://img.pr0gramm.com/2012/11/knmnz.jpg
:D :D :D :D :D :D :D malo je zaboravio promjenit sa gold na eure aukciju :D :D :D :D |
Oj! Planiram sad pred zimu kupiti D3 i zanima me jel napokon zakrpano/popravljeno sve što treba?
|
Citiraj:
Prodaš za 500 golda? Duplo više nek si platio :D |
ma nisam ja nažalost naletio na to, našao na netu... :(
|
Moze biti to a moze biti i da je frajeru pun k diabla pa daje sve u dobrotvorne svrhe. Tak sam ja prije patcha jos prodavao 1000+ DPS xbowove za 100 golda, high end (onda) iteme za 5K i tak. Iz zajebancije :)
Inače zadnjih par gejmova prije vikenda sam počeo bacati svoje šugave legove kojih se nakupilo, frendovima u gejmu, i naravno pravim se glup. Oni svi sretni, presretni, kao gle kak pada, i sve otključano! Uopče ne kuže i još uvijek misle da je to neki bug :D:D Onda sam bacio legendary ring sa emeraldom unutra (!!) jer nisam mogao vjerovati da su tolko glupi da ne kuže da im ja to bacam :D:D Naravno ništa. Idući dan sam kupio 10 onih lvl 58 wiz hatova (one iz Čarobnjaka iz Oza), pazi DESET :D I baco na svaki pack i nevjerojatno njima jednostavno nije palo na pamet da neko nekog tu je***e :D Koji lom |
ne kuzim kak ne kuze da im dropa identificirani legendary, moras bit debil :D
|
Citiraj:
Naravno da ga nikad neće kad je bound on account, možda će par puta krepati... |
Ma nemam pojma, ali valjda im nije palo na pamet da bih ih ja, njihov prijatelj tolko prcao :D oni misle da je jednostavno bug neki :D Bio sam bacio par puta i gljivu na pod i opet niš :D
Ali točno to, ultra je smiješno kojom brzinom ga zgrabe sa poda jer su ustanovili da obojica vide isti leg, što je naravno čudo :D Bio sam bacio i set nožić za WD, taj je davno završio na AH samo se bojim da se nemre za njega cifra neka dobit :))) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prejebeno kad ekipa klikece i nemoze pobrati, ti ga pokupis nakon 10 sekundi i onda te chataju zasto si pokupio njihov Legendary :D |
Dobar .... svaka cast Tumor, ja evo otkljucao Pony level nakon sto sam ubio Diabla na Normalu (konacno je pao s WD). Uglavnom kratki rezime, poceo igrati 12.10 normal mp10 s svih 5 klasa istovremeno, veceras dobio nagradu od 10 bodova za skupljenih 5M golda a u kasici-prasici 25M golda. Jos mi preostaje s 4 klase ubiti Diabla na Normalu pa lagano krecemo na Nightmare nivo tezine.
|
jel se još nekome u onome "desolate sand" dijelu,
pojavio pješčani crv koji napravi novu tamnicu? Izgleda da je to dodano zadnjim patchem. |
Nije dodano. Bilo je i prije. Ne pojavi se baš svaki put i ne pojavi se na istom mjestu uvijek. Nekad se pojavi i na drugim područjima.
|
stara stvar, premalo si igrao. :D
|
haha prodao jutros na punoj aukciji (bez buyouta) jedan deadmans legacy - 13.566.000 NETO :D
|
Ja sam jucer imao 80 milja, pa onda 30000 pa jutros opet 30 milja i sad 70..
|
zamijenio sam manticore sa windforce , hlače sa dept diggers,
statusi su siti kao i prije, ali sve ide fluidnije , "agilniji" mi je DH. Ova brzina pucanja stvarno koristi. Plus depth diggers imaju lijep MF i GF bonus. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ok su. ali ja sam npr otisao na innas belt i hlace.. Daju jako dobar combo + att speed i mov speed na hlacama + holy dmg na belt.. diglo mi dps jako |
|
Citiraj:
I da, ne smeta izrazito windforce melee likovima u tvojoj grupi? Ja bi popi*dio sa barbom da mi svaku sekundu knockbacka mob dalje od mene :D |
evo :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461368 Dal smeta? Nemam pojma nisam još probao igrat sa nekim sa ovim buildom za veći mp5 edit: ovaj link pokazuje stari build? Valjda treba vremena.. |
@ Potemkin, kolko para ti prosječno padne na hrpicu? :)
@Ivan, Crohunter- lol :D Možda ti nebi bilo loše nabaviti jači chest ? I možda socket u windforce, fali ti CD (makar, možda se ne vidi još ak si mijenjao build?) Evo i mog profila- http://eu.battle.net/d3/en/profile/g.../hero/12944388 Gledam kako još dignuti dps ali bez nekih konkretnijih investicija neznam kako... možda shouldersi. Jučer sam farmao mp5 za ključeve, i ono, umire se više naravno, pobijem ja gamad ali traje dulje. I onda mi na A1 3x za redom ne baci ključ, pop*** sam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45. |