![]() |
tek san instalira igru, idem uc u SP(otvori mi sliku onog lika,i zatvori za pola sekunde),a MP radi normalno.U cemu je problem?
btw nisan stavlja nikakve patcheve |
Citiraj:
Utvrdio sam da NIJE. Na njihovom ProModu se mogu ispucati 3 metka sa x3 tipkom. Daj mi neki pro mod na kojemu se nemože. :p |
Citiraj:
|
Baš i nisam primjetio razliku u pucanju sa x3 klikom na običnom serveru i promod serveru
|
mozete dat IP od servera di igrate da se nađemo
|
OK, grafa me sad već polako brine, ili je problem u driverima, ne znam.
Redovito mi se resetira gpu dok igram MP, VPU recover mi izbaci. Resetira se obavezno barem jednom na svako pokretanje igre, a nekad i više puta. U pravilu igram sve igre na ovim frekvama koje su u "konfi", i grafa radi bez ikakve greške, temp ne ide preko 68, ne baca artefakte, sve OK, al u CoDu iz nekog razloga radi probleme čak i na default frekvama. Probao sam cijelu konfu vratit na default frekve, al ništa ne pomaže. Mislim da mi je to počelo otprilike sa 9.6 Catalystima, znači u zadnjih mjesec-dva Sad skidam 9.7betu da vidim oće riješit šta, al sve mi se nekak čini da je grafa u pitanju a ne driveri. Ili je GPU bios možda, al s tim se ne volim baš igrat.... Ima netko ideju šta bi moglo bit, da nije neki poznati problem možda?:fala: :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
moram iskopat 9.5 negdje sa foruma pa ću probat, možda upali. makar, ne volim se vraćat na stare drivere. |
može pitanje jedno...imam org. key kupljen od luxxa prije 5mj min. i radio je sve oke i sad samo odjenom na nekoliko server veli da je key već u upotrebi?
|
Nisi bas dao puno informacija, da li su u medjuvremenu ostao bez veze, restartao komp ili tako nesto, jer je potrebno neko vrijeme da se tvoj key "otkaci" sa master servera. Restart routera, pa probaj, i javi tu kako je proslo.
|
to je meni danas bilo, ni na jedan original server se nisam mogao spojiti, pisalo da je
"key code in use", restart routera je pomogao, sad nazad radi kako treba evo nazad mi se taj error pojavio, sad vise ni restart routera ne pomaze wtf |
kad izlaziš sa servera piši u konzoli /disconnect pa ti nebu više key code in use
|
Citiraj:
|
|
@Amd
A je sad, lako tako, skupljat killove na nevinim amaterčićima :D Ovako se to na kuji radi http://screenshot.xfire.com/screensh...970bbfc1f3.jpg za slučaj da nisi na gamenetu-u vidio, hihihi :D |
Imao bih ja i veći score od tebe da se krećem po mapi. :D
|
Lijepi pozdrav svim COD igracima!
Koristim OptiCarnet. Nakon 5min igre i pinga do 90, ping skoci preko 300. Ima li rjesenja za ovaj problem? Na COD2 radi normanlo. |
Stid vas bilo, trošite metke a ovakva recesija.
Treba biti štedljiv, natjerat neprijatelja u trošak, da se i on malo ispuca a opet nabiti score. :) http://www.imagesforme.com/out.php/t611018_xf.jpg |
kaki je to lvl 56
|
Citiraj:
A vjerojatno zato sto taj server koristi mod. |
Na level 56 Jadranka ti da vojnu mirovinu.
A na 57 levelu ti spusti istu za 4%.:D Isključivo leveli za podizanje ugleda, nit' zuje nit' meda daju.;) |
Citiraj:
i da privuku one čijem egu nije dovoljan 55lvl ;) |
Citiraj:
A koliki je max. lvl? |
stavljao sam ponovo windowse i ponovo instalirao cod4 i tamo u profiles sam stavio prijasnji profil i kad ocu igrat u multiplayeru onda mi ga resetira..jer ima kakvo rjesenje...
|
Ne koristiš isti serial?
|
Igra netko multiplayer na nekoj atijevoj 4670? Ako moze mali info, kolko fpsa, koja reza i detalji? Bi li vukla 125 (ili vise :D) na 1680x1050, detalji i efekti pogaseni, smanjeni?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš dosta FPS configa po netu. Ti ljudi "nabrijavaju" confige za vrtoglavi FPS. Pa proguglal malo, sigurno ćeš nać nešto što će te zadovoljit.:chears: |
jer netko moze rec kako da se ubrza otvaranje cod-a preko xfirea kad igram multiplayer jer mu treba oko 1 min...a mislim da bi to trebalo ic brze...confa iz moj komp....cuo sam nes da treba tamo pod internet podesenja nes podesit...ali ne znam kaj...
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....20&postcount=1
Pocni citati od "PODEŠAVANJE MREŽNE KARTICE" do "File & Printer share." |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |