![]() |
|
|
Citiraj:
:respekt: Nije mi jasno, jel oni imaju neke posebne siceve s udubljenjem ili, kako sisti na motor s tolikim mudima? |
Citiraj:
imas i ti jednog takvog u sibeniku, šadija-zoki arnautovic |
Šadija je svoje odvozija :D
|
|
|
EDIT: delete, sorry.
|
Kako i zašto ? :stoopid: :roller:
|
:goood: Hahah. Prejako.
|
Bome je dobar! :D Ja toliko jegera mogu popit al kroz večer, preskupo mi je da bi se ovako igrao! :D
|
Citiraj:
klikeri !! :D |
Citiraj:
Zašto :) To je bolje pitanje hehe |
Možda se dečko zahebao i potegao malo antifriza, pa mu je ovo bila terapija...
|
Nije video ali ima veze sa Youtubeom:
Odite na YT i pokrenite neki video. Nakon toga izaberite neki vide sa onog desnog sidebara. Jel se vama pojavljuje nekakva crvena loading linija na vrhu browsera? Koristim Chrome. |
ima jos dobrih videa na njegovome kanalu :roller: i jos jedan epski,mozda je bio,ali opet,kako ju je spalio :D |
|
Citiraj:
|
|
Rowan Atkinson pjeva himnu EU :) Riječi su za plakanje :D
http://charuzu.wordpress.com/2012/06...owan-atkinson/ |
|
|
:D |
A isusa ti boga! Hahahah, koja "imena"! sprdačina :D :D
|
Ovo si moram pogledati svako malo
http://www.cracked.com/video_18480_5...hates-you.html |
Idealan prikaz mene i moga brata(mlađeg) 'bemti miša!
edit: i moje sestre naravno! nedavno sam joj morao napraviti clean install winsa, joj koliko je tu suza bilo!! :D |
Ma, ja počeo naplaćivati svima osim naj naj naj od ekipe, a i onda je samo prvi put. Napravim image i stavim im na D, ako ga pobrišu ili tak neš, nema pomoći.
Iako, isplatilo se par puta zbog "Hoćeš doći na pivu do mene sutra solo pa da mi pogledaš zašto mi komp ide tak sporo". To zna završiti drugo jutro sa osmjehom na licu nakon što se ispostavi da jedino što smeta brzini je bilo trenje na početku. |
Naplacivao bi i ja, ali, zove frend da mu pogledam komp, spor mu je, sve steka, kad otvorim kutiju prasine napravis tepih 3x3 od nje, i kako da mu naplatim ciscenje kad mi je njegov stari nabavljao komponente tipa "roba s greskon" za par desetaka kuna..
|
|
Za beskućnike:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |