PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mattheous 03.02.2010. 19:25

Citiraj:

Autor Bambusha (Post 1558724)
Pogledao ga danas...nemam riječi.:D

Slijedeći na redu su Ilsa i Antichrist.:lol2:

Antikrist je loš. Jednostavno loš. Možda postmoderna kritika uspije naći u filmu nešto čega niti nema, ali opet je loš.

danc00 03.02.2010. 20:23

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1559251)
The Imaginarium Of Doctor Parnassus - Nevjerojatno odličan film.

Zbog nevjerojatno dobrog glumca! R.I.P

Eto kad je počel davat najbolje od sebe onda se ubil....:hitthewal:

Mad_Duke 03.02.2010. 20:35

Citiraj:

Autor Mattheous (Post 1559442)
Antikrist je loš. Jednostavno loš. Možda postmoderna kritika uspije naći u filmu nešto čega niti nema, ali opet je loš.

Meni je film OK. Artistički "komentar" na seks, tugu, smrt. Jako lijepo snimljen. Onome tko voli takve filmove će biti dobar. Ostalima neće (uključeni su ludi kojima previše "golotinje" smeta, ali to je njihov problem).

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1559251)
The Imaginarium Of Doctor Parnassus - Nevjerojatno odličan film.

E to me toplo zanima. Nadam se da je Terry Gilliam konačno snimio neki film koji je predobar nakon Fear and Loathing-a!

zwer 03.02.2010. 20:59

Blade Runner 1080p. :chears::amen:

Burko 04.02.2010. 00:35

- The Thing -

koja legenda od filma. toliko mi nedostaje taj stari nacin snimanja i stvaranja neugodnih napetih situacija iz ciste radnje filma, strasno nesto. film iz 1982-e inace, ali film je meni jednostavno jedna od legendi hororaca, i kurt rasel je mladahan i zarastao. film po meni osobno zasluzuje doooobrih 8 od 10, mozda jer me jako podsjeca na aliena jedinicu (slicna atmosfera). preporuka :goood::goood:

tech 04.02.2010. 00:56

Citiraj:

Autor zwer (Post 1559532)
Blade Runner 1080p. :chears::amen:

Je došla ona nova remasterirana Blu Ray verzija?

bacyc 04.02.2010. 01:22

2012
http://www.imdb.com/title/tt1190080/

film je katastrofa. priča nula, predugačko, dosta presmješnih scena (ne, to nije komedija). woody mi je bio zakon, grafika je bila ok, bilo par ok likova i to je to.

4/10

zombieland
http://www.imdb.com/title/tt1156398/

skroz ok horor komedija, nema se tu šta više reći, pogledati
7/10

Assassination of a high school president
http://www.imdb.com/title/tt1018818/

također solidna komedija.

law abiding citizen
http://www.imdb.com/title/tt1197624/

meni je film katastrofa. puno nerealnosti za takvu vrstu filma (neću pisati na šta točno mislim da ne spoilam), dosta toga nije razjašnjeno, a trebalo je biti i još hrpa sitnica koje su mi zasmetale.

dajem mu 5/10, što se mene tiče, više ne zaslužuje

Mad_Duke 04.02.2010. 01:49

The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Pogledao. Oke je film. Ništa spektakularno, ali bar su ga uspjeli na kraju sklepati i objaviti uz sve poteškoće. Na žalost još uvijek nije to A game od Terry-a.

PS: Ako ništa, uvijek sam volio prirodne crvenokose :P

Citiraj:

Autor tech (Post 1559767)
Je došla ona nova remasterirana Blu Ray verzija?

Da, prije više od 2 godine!
http://bluray.highdefdigest.com/251/bladerunner.html
Još je služio kao demo projekt samog restauriranja.

Da ne pričam kako je restauracija napravljena u 2160P za sljedeću generaciju.

Alph4Dawg 04.02.2010. 03:18

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1559788)
The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Pogledao. Oke je film. Ništa spektakularno, ali bar su ga uspjeli na kraju sklepati i objaviti uz sve poteškoće. Na žalost još uvijek nije to A game od Terry-a.

PS: Ako ništa, uvijek sam volio prirodne crvenokose :P

Da, prije više od 2 godine!
http://bluray.highdefdigest.com/251/bladerunner.html
Još je služio kao demo projekt samog restauriranja.

Da ne pričam kako je restauracija napravljena u 2160P za sljedeću generaciju.

A dobro,za The Imaginarium Of Doctor Parnassus moraš priznati da nije film za svakoga :)

Mad_Duke 04.02.2010. 03:36

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1559801)
A dobro,za The Imaginarium Of Doctor Parnassus moraš priznati da nije film za svakoga :)

Definitivno nije za svakog :) Nisam rekao da je loš film. Dobar je, ali nije sad baš spektakularan. Ali kao što sam rekao. Nakon dugo čekanja, jako mi je drago da su uspjeli sklepati film na kraju (mislio sam da će ga vratiti na policu). Evo izvadak iz trivia dijela imdb-a o čemu se radilo:

After the death of Heath Ledger, production was shut down for a few months. Then it was re-started when Johnny Depp, Jude Law and Colin Farrell agreed to complete Ledger's role. The film's fantasy premise, and some clever rewrites, let the actors play a man whose appearance changes as he travels between imaginary worlds.

Alph4Dawg 04.02.2010. 04:05

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1559803)
Definitivno nije za svakog :) Nisam rekao da je loš film. Dobar je, ali nije sad baš spektakularan. Ali kao što sam rekao. Nakon dugo čekanja, jako mi je drago da su uspjeli sklepati film na kraju (mislio sam da će ga vratiti na policu). Evo izvadak iz trivia dijela imdb-a o čemu se radilo:

After the death of Heath Ledger, production was shut down for a few months. Then it was re-started when Johnny Depp, Jude Law and Colin Farrell agreed to complete Ledger's role. The film's fantasy premise, and some clever rewrites, let the actors play a man whose appearance changes as he travels between imaginary worlds.

Hehhehee,ma sve u redu prijatelju,nisam te mislio napasti,ili nešto slično,samo nam je to obojici promaknulo napisati :)
Inače,pogledah Pixar-ov Up - Baš mi je simpa animirani filmić.Ima mi baš neku emotivnu priču,štoviše sjajnu...i odlično je napravljeno sve.Preporuka.

Mad_Duke 04.02.2010. 04:09

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 1559804)
Inače,pogledaj Pixar-ov Up - Baš mi je simpa animirani filmić.Ima mi baš neku emotivnu priču,štoviše sjajnu...i odlično je napravljeno sve.Preporuka.

Pixarov UP mi je dobar. Ali samo to. Za razliku od WALL-E-a kaj mi je u konkurenciji svih filmova u 2008. bio predobar.

Pogledaj si ovo. http://www.imdb.com/title/tt0978762/
Ja neznam kako mi je to promaknulo kad je izašlo, ali sada kada sam prije mjesec dana negdje pogledao ostao sam paf.

syss 04.02.2010. 09:23

mary and max je totalni pro, jedno od boljih ostvarenja prošlih godina in general.

zwer 04.02.2010. 10:12

Jep, i slika je :wtf2::chears::lol2::goood::amen:

Alph4Dawg 04.02.2010. 13:06

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1559805)
Pixarov UP mi je dobar. Ali samo to. Za razliku od WALL-E-a kaj mi je u konkurenciji svih filmova u 2008. bio predobar.

Pogledaj si ovo. http://www.imdb.com/title/tt0978762/
Ja neznam kako mi je to promaknulo kad je izašlo, ali sada kada sam prije mjesec dana negdje pogledao ostao sam paf.

Hahahhahahaha,tnx! Baš ću danas to pogledati :) Javim impresije poslije. :chears:

ShebY 04.02.2010. 13:24

Sam da kažem da su negdje na tv-u naborjali nomnacije za nabolji film district 9, up, avatar... i twilight. kad stu to rekli malo sam u usta povratio pa fuj lol, nisam zna da je ugledna filmska akademija puna napaljenih tinejđerki

Pizz 04.02.2010. 14:10

počeo gledat avatar,
nakon scene u kojem plava butra skoči i napravi kružni sa lukom i strijelom više nisam mogao nastavit s tim budalaštinama

al.. to je samo moje mišljenje

Citiraj:

Autor zwer (Post 1560469)
Brate sta tebe smeta u tom filmu,

ono kaj je tebi izgleda "yebeno"

Citiraj:

dobro sam se nasmijao.

ma da, pa to je sjajno

Citiraj:

Fulao si ceo fudbal

kaže se omašio

Baja 001 04.02.2010. 14:21

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1560138)
počeo gledat avatar,
nakon scene u kojem plava butra skoči i napravi kružni sa lukom i strijelom više nisam mogao nastavit s tim budalaštinama

A to nije mišljenje modnih mačaka pa onda ovakvi filmovi dobivaju nagrade. Čast njima na 3Du i Final Cut braći kad nema old skul glume
Citiraj:

Baja, mislim da bi trebalo pogledat film prvo a ne srat na osnovu toga što si vidio poster za film.
Budem čim uhvatim više vremena da ga mogu uzaludno potrošit (kao za 300).

fanATIk 04.02.2010. 14:25

Baja, mislim da bi trebalo pogledat film prvo a ne srat na osnovu toga što si vidio poster za film.

razor i2c 04.02.2010. 19:20

Sherlock Holmes - 7.2/10

zwer 04.02.2010. 19:24

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1560138)
počeo gledat avatar,

:roller: :D :suicide:

Brate sta tebe smeta u tom filmu, dobro sam se nasmijao. Fulao si ceo fudbal :goood:

Željac 04.02.2010. 20:06

u zadnje vrijeme od novijeg me jedino Sherlock odusevio.
paranormal activity, the fourth kind su uzalud potroseno vrijeme.
debilno i jadno.

pogledao i avatara 3d, sto reci... film nije moj tip,ali sam ga pogledao do kraja. po meni malo akcije, pucanja, paleza itd. 3d nesto novo sto brzo dosadi i pocne smetati (osobno). nekako mi je neprirodno. posto sam negdje procitao/nacuo da ce se snimati jos nastavaka, dajem mu jos vremena da se popravi.
inace.... zeljno iscekujem "the expendables"

:beer:

fanATIk 04.02.2010. 21:07

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1560155)

Samim time što daješ ocjene bez gledanja filma te u startu imaš predrasude prema određenim filmskim žanrovima, potkopavaš samog sebe kao osobu koja daje neki sud. Tvoje mišljenje onda postaje irelevantno, nevažno.

WraGG 05.02.2010. 08:47

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1560155)

Cek, jesi ti upravo rekao da si na "300" uzalud potrosio vrijeme?! OMG! :stoopid:

syss 05.02.2010. 11:42

morat ću se složit za 300 kao netko tko recimo nije uopće gledao gladijatora i inače izbjegava te povijesne epove u globalu.

300 je ništa manje od epic imho.

fanATIk 05.02.2010. 11:59

Ni ja nisam lud za povjesnim epovima al gladijator je dobar skroz.

extremepc 05.02.2010. 13:04

I gladijator i 300 su oba odlicna filma i glupo je govoriti koji je bolji/losiji.

A sto se tice Avatara prica je vec isfurana, likovi podsjecaju na videne bajke a efekti ajde jedan level gore.

U biti Avatar i nije nesto, ne dici se nicim vise osim efektima koji ce ionako za koji mjesec odnosno godinu biti prosjek.

Svi me nagovarali idi pogledati u 3D-u kad ono banana. Dosadno.

A i uvjeren sam da su se svi ti silni efekti mogli i bolje iskorisiti.

Baja 001 05.02.2010. 13:21

Citiraj:

Autor WraGG (Post 1560919)
Cek, jesi ti upravo rekao da si na "300" uzalud potrosio vrijeme?! OMG! :stoopid:

Da :stoopid:

Šta je tu čudno? Moram pisat razloga ili su jasni ko dan :fiju:
EDIT:
Meni 300 predstavlja, puno efekata, ciljanu tendenciju da je sve s istoka loše, a zapda dobro. Činjenica da ga neki smatraju da je povjesnu utemljen me još više ljuti, jer je nastao prema stripu.
Inače povjesne filmove ne izbjegavam nego uživam u njima, a 300 to nije.

Spread [2009]
Ashton Kutcher u ulozi ljubavnika, koji svoj život u LAu temelji na spavanju s bogatim ženama. Uglavnom ok film (idealan posa, žene, sunce i mercedesi) , ništa posebno očekivati osim dobrih ženskih :) Radnja je onako nategnuta, i ima klasičan završetak.

Ocjena 5/10

WraGG 05.02.2010. 13:26

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1561172)
Da :stoopid:

Šta je tu čudno? Moram pisat razloga ili su jasni ko dan :fiju:

Morati cu potpisati ovo, iz ocitih razloga.

Citiraj:

Tvoje mišljenje onda postaje irelevantno, nevažno.
Aj se ti moj prika vrati gledanju "Kucanica" i mani se posla filmskog kriticara.
btw, sinopsis "Fight Club" ti je bio za popizdit :D
Ajd priznaj da ga nisi pogledao do kraja :D

morph 05.02.2010. 13:40

300 je meni djelovao kao epic videospot :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57.