![]() |
pa jesam napisal gore da je to za napredne?
zasto bi krivil njih. dobijem i mogucnost nandroid backupa radit, znaci jos bolje neg ovak kako je sad. imo sam SII, i sad SIII i nikad nisam nis uspio shebat, a oba sam rooto odma isti tjedan. ko nezna sta radi ce shebat i ovak i onak... |
jel neko probao nesto od ovih za TWRP/magisk/xposed/hex sa V9.6.16.0.ODIMIFE (guide je za V9.6.15.0.ODIMIFE):
https://forum.xda-developers.com/mi-...pdate-t3862510 |
|
del
|
Citiraj:
|
a kak ne .. ekipa sfršava samo na brojike .. čim veče tim bolje
ko i one karte za igranje .. automobili .. pa smo se sa time borili čiji je veči broj |
Citiraj:
znam da nije pisala potrošnja na tim kartama, ali mislim da je bila jedna specifikacija gdje je manje bilo bolje? :) |
Citiraj:
Sent from my Le X829 using Tapatalk |
Citiraj:
Oprostite ekipa na spamu, ali ovo me baš vratilo u djetinjstvo :D |
Citiraj:
|
Snimanje u 4k nije isto kao i 4k rezolucija na TV-u/mobitelu.
|
Nisam mislio na snimanje nego na rezu displaya.
|
Jedino gdje sam ja primijetio i di mi fali 2k je screenshot.
Na 1080 zaboravi na Zoom. Dok na Samsungu lupim screenshoot pa ga zumiram i super bude... |
Gledam jel sam falio topic posto pise gori Xiaomi :s
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Šta ćeš, ja sam bio na Samsungu.. sad sam na pokofonu, recimo da sam polu on topic :P
|
MIUI 10 riješio "najveći" problem na F1, postotak baterije vidljiv i vraški sporo pada ;-)
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
95% ljudi ni ne zna za to :D |
Meni samo smeta sta nema 4K na YouTube aplikaciji.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Uopće ne vidim neke dobre akcije na note 5 povodom 11.11. cijene su manje više uobičajene. Ako netko nađe neku dobru ponudu, molio bih da stavi link
|
na Xiaomiu Mi A2 Lite, kod koristenja npr. instagrama, galerije, pri zoom-u slike ona jednostavno "trza", znaci nije smooth kao sto bi trebala biti za ovaj SoC, jel netko primjetio isto?
|
stigao mi mi 8 6/128 plavi s goldwaya
bootloader otključan stavljen twrp i zadnji .eu ROM, reklame, što je to? radi apsolutno sve, jako zadovoljan ako vas kaj zanima, pucajte |
Bogme će i na moj RN3 ići eu rom čim izađe MIUI10
|
koji odabrati: MI 8 SE ili MI 8 lite ili REDMI NOTE 6 ,bitna je kamera i baterija
hvala na preporuci |
@MASVA koliko para? Jel mi 8 ima global verziju o je samp jedna verzija?
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Imam dvojbu između Redmi Note 5 i Redmi Note 6 Pro. Koliko je bolji 6 i po cemu? Koliko sam skužio ima dvostruku prednju kameru i više megapiksela na njoj (20 naspram 16 na Note 5). Se isplati više onda uzet 6-icu?
Mislim da je razlika u cijeni mala. Hvala |
Citiraj:
Bio je gore neki global ROM ali to sam odmah pregazio Ima više verzija što se tiče podrške za mreže |
Ja za svoj Mi 8 , moram čekati još 617 sati da otključam bootloader
I moj je plavi i inače kupujem crnu boju ali ova mu boja pristaje. A kakve to reklame se spominju? Ja sam to isključio ( one preporuke ) i nema u ova dva dana nikakvih reklama u aplikacijama ( Xiaomi aplikacijama ). |
Citiraj:
+1, nikakvih reklama |
meni na mom a2 (stock A0, zadnji update) evo danas prvi put izbacio reklamu u onom file manageru od xiaomia koji mi se svidio ful vise nego stock, al sad ga zaobilazim bome.
reklama je bila za google pay. edit: hvala frulex |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |