![]() |
Citiraj:
Sorry, nisam mislio na Modaco, nego na NeedROM :) Modaco nisam proučavao pa neću niš tvrditi. NeedROM je u pitanju. |
Sad skoro ispada da sam preporucio kingoroot
i zbog toga bio banan s xda. :) Preporucio sam ga jer su ga drugi preporucili da fercera. Tko bi ih sve provjerio, ima tih kineskih root alata ko gamadi. Sad bi ih mogao bar desetak nabrojat. |
Ma gle, nisi ti, ali sam Kingoroot ga ja upeljao na XDA. I da, ferceralo je na xperiji Z dok niš drugo nije :) i onda je netko skužio da se kači na nekakav kineski server i šalje podatke od google accounta i još svašta...
Da, Kingoroot radi, ali... |
Na brzinu sam preletio preko prvih par Kingo Root google rezulatata pretrage i izgleda da vrag ipak nije toliko crn :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo o dokazanom Bluebox (renomirana tvrtka) propustu je izašlo tek danas.
Misliš da ne bi trebalo prenositi vijesti bez povijesnog odmaka? :p @de.fang Info o Kingoroot malveru je krenuo krajem 2013. s XDA foruma ali kad se prođe prvih par stranica na par tema ispada da se ne mogu složiti oko toga je li zloćudan ili ne. Proguglaj kingoroot malware i u prvim rezultatima ima izvještaj nekog antivirusa i veća izjava tvrtke Kingo Root pa ispada da je ugl. OK. Ne znam što bih zaključio. Pogledaj sam pa vidi. |
Poduzetni rusi proizvode Miui za vaš mobitel po narudžbi :)
|
Što je najgore što uopće ti rootovi i malware koji dolaze s njima mogu prouzročiti?
|
Zenfone 2 je konačno dobio i prodajnu cijenu - 158-285$
EDIT: ne znam koliko je za vjerovati ovoj informaciji, ali Xiaomi priprema mobitel cijene oko 60$. Trebalo bi se raditi o quad core A7 cpu, 4.7" 720p ekranu, 1Gb rama i Mali T628 gpu što zvuči vauuu za tu cijenu. Živi bili pa vidjeli. http://www.gizchina.com/2015/03/09/m...etails-emerge/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U vezi onog malwarea... meni su prošle godine s Merimobiles došla 2 xiaomia u razmaku od par mjeseci, za oba sam tražio da budu extra djevičanski. Bili su rootani, svaki s drugim kineskim recoveryem i nekim čudnim verzijama Miui. Hardver je bio ok. Seller veli da oni to tako dobivaju.
Naravno da sam oba odmah flashao na origigi softver :) |
Citiraj:
ali ako na toj kartici imaš samo onoliko koliko plačaš, more se slikati, osim ak ti ne skine u momentu kad ju napuniš za slijedeću kupnju, onda se slikaš ti :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda nvram, ne znam jel tu uspijevaju nešto nagurati. |
1 privitaka
|
Vidim da svi koristite ovaj dr.web, jel bolji od kasperskog, avire, avasta i sličnih?
|
ma ja ne koristim nista od tih antivirusa, samo sam skinuo da vidim hoce nac nesto jer vidim da je popularno ovih dana na forumu
|
A tko kaze da je taj dr web pouzdan?
|
Citiraj:
https://www.virustotal.com/en-gb/fil...93ee/analysis/ |
Meni Dr. web nije pomogao, nije ništa pronašao. Na Cubota X6 mi se u zadnja 2 mjeseca svakih tjedan dana instalira UC browser. Stalno ga deinstaliram i stalno se vraća.
Nisam mijenjao rom, imam samo par igara na njemu (sve poznate preko 1M) i zadnja 3-4 mj uopće nije spajan na računalo. Nelogično. |
Nelogično bi bilo da imaš normalan mob, ovako kad je odron u pitanju nikad nisi siguran.. :D
|
Citiraj:
|
|
Pa nemojte se sekirat. Napravite neki bezvezni gmail account i nemojte na tim kinezima imat paypay accounte i slične povjerljive pizdarije i to je to. :)
No dobro, vidim da laganini splašnjava euforija od pred 2-2,5 godine... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nije premalo 1gb samo me zanimaju testne slike kamere, nigdje ne mogu naći recenziju na netu da vidim jel kamera ok.
|
Citiraj:
Meni su kinezi prvenstveno dragi zbog dual sim opcije koja mi je bitna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |