![]() |
Meni je GO najbolji. Zgleđe very noice.
|
1 privitaka
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Konkretno, da li si mogao napraviti da ti povuče raspored/postavke TW-a? |
Nisam ni pokušavao, ali mislim da ti to nijedan launcher ne može...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Eto, mislim da ima dovoljno savjeta...
|
Samo da napomenem, notification count je premium feature za Nova launcher.
https://play.google.com/store/apps/d...oilsw.notifier |
Citiraj:
|
Meni je bio Apus a sad Hola launcher odlican al cini mi sesporiji S4 nakon updeta na 5.0.1, kako je vama?
|
Iskreno, meni je fluidniji na Lolliju. Pošto ga se može rootat bez okidanja Knoxa pobrišeš sve gluposti i radi dobro.
Neki dan dok je još bio na KK uspio sam izvući 3 dana i 3 sata sot-a sa jednim punjenjem, tu je još bio na 10%. 2 puta sam uspio i preko 5 sati sot-a izvući tako da nije ni baterija tako loša kako se priča. |
Ima li igdje kod nas uzeti Wireless Charging Battery Cover za Samsung Galaxy S5 ?
Oznaka bi mu trebala biti EP-CG900IBUSTA |
Chrome se još kome na lolipopu(Note 4) ponaša drugačije.puno više troši bateriju.....?! Zamjenio Operom pa ćemo sad vidit razliku.. ...
|
Nema ti to veze s mobitelom nego je Chrome aplikacija u banani. Ja sam se kompletno prebacio na Operu Mini i Chrome palim samo za neke specifične stranice koje mi Opera Mini ne otvara dobro, ali 95% njih radi super, a i data plan mi se troši 4 puta sporije, tako da mi je Opera Mini trenutno primarni mobilni browser.
P.S. Odličan izbor mobitela (Note 4), nemoj biti lud pa ga mijenjati za S6. |
Također preporuka za Operu, Chrome se otvara samo u "nuždi", a to je gotovo nikad.
|
Meni je na S4 ( 4.4.2 KK ) Chrome brz ko metak dok je Opera ( mini ) mrvicu sporija.
|
chrome sam fino turn off u aplication manageru i snimio Operu(stock verzija 5.0.1.). Note 4 mi je prvi note uopće(s3 i xperiu z1 imao do sada).Ugodno sam iznenađen mogućnostima uređaja i iskreno ne znam baš da bi želio opet na obični smartphone nakon navike na Note :D QHD Ekran je vrh,...iako cuca bateriju zamjetno... Preporuka svakako
|
Znam da je pitanje outdated ali frendica uzima novi s4 mini sa stock preinstaliranim 4.2.2 jelly beanom. Uredjaj odmah po paljenju nudi update na 4.4.2 kitkat. Dal ima smisla to updejtat na kitkat jer je internet pun tema o ubrzanom trosenju baterije u odnosu ba 4.2.2 jelly bean. A razlike u perfornansama jedva zamjetne? Please pomoc!!!!
|
Na tmobilu 4.4.2 drzi isto kao i 4.2.2, tako da mozes slobodno updatati.
|
Isprobao tko na galaxy alpha lolipop? Iskustva?
Model Name: Galaxy Alpha Model: SM-G850F Country: France (XEF) Firmware Version: G850FXXU2COD4 OS: Android Lollipop OS Version: 5.0.2 Build Date: April 8, 2015 Changelist: 4578021 PDA: G850FXXU2COD4 CSC: G850FOXACOD4 |
Citiraj:
|
Samsung admits the Galaxy S6 has a major problem
http://www.techradar.com/news/phone-...roblem-1292631 |
Asti problema. Softwareski problem,tj. bug.
Kakav je naslov,rekao bih da je tvornicki problem u kočnicama na autu |
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...cea4faf9885f08
od čega je ova "mrlja u ekranu" i kako je se riješiti?? na dodir nestane pa se odmah vrati. |
Jeli itko od vas otkljucavao svoj S5 preko koda mozda? Danas unesem kod za otkljucavanje telefona i on mi kaze otkljucavanje neuspjesno, ta poruka se makne i mobitel ipak dobije mrezu. Probao sam i s trecim provajedrom i radi. To neki bug prilikom otkljucavanja ili ?
|
Jesam ja, nije mi izbacilo tu grešku, doduše meni je Kitkat.
|
@triki
Pokušaj tako da na ekran zalijepiš onu 'sisaljku' koja se inače koristi na mobitelima za odljepljivanje ekrana (uguglaj suction cup). Ja sam tako popravio ekran na jednom svom tabletu. |
ovo nemrem vjerovati.. na novom s4 mini i9195, odmah sam preko odina flashao novi COC2 firmwer i nakon što je sve prošlo ok odem u recovery da napravim factory reset, vidim KNOX warranty void 0x1..
ajme samsung, što je sad to? ušao sam u recovery prije flashanja i bilo je 0x0, nakon flashanja normalnog samsung firmwera 0x1. telefon je proizveden u 02.2015. i imao je 4.4.2 gore original ali iz veljače NBL1 tak nešto.. ovo još nisam doživio..:wtf2: mob je za frendicu, sad ga mogu i rootat bokte, a htio sam da bude pod garancijom. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48. |