![]() |
Dakle kupila ovaj box iz kine H96 PRO Plus Android 7.1 KODI 17.3 Amlogic S912 TV BOX 4K 3GB RAM 16GB ROM 802.11AC WIFI 1000M LAN s Geekbuyinga, platila jos i carinu i skurio mi televizor i skoro i monitor, mozda cu u buducnosti nesto i kupovat ponovo al ovaj sam stukla čekićem..tako da budite na oprezu
|
:D
može malo pobliže o tom incidentu - da ne bude post samo: "znat će se više nakon očevida" |
to jednostavno nije moguće.... na koji način bi tv box skurio tv ?
također ako može preporuka za Android TV Box koji ima ugrađen DVB-t2 tuner i po mogočunosti tuner za satelitsku tv. hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tu kazes da ti je android box/player skurio tv i monitor, a u drugoj temi kazes da je uzrok kvara udar groma. Odluci se :)
Od ovog sto ima kod nas preporuka za minixove playere. Imaju dobar community i support. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Jesu malo skuplji, ali rekao bih opravdano. |
Duplo skuplji genijalno , hmm razmislit cu..dal šta vredi taj Mecool , ima netko ikustva s tim?
|
Znas kako ide, plati pa se klati :D
|
Citiraj:
|
generalno mecool ima pozitivna iskustva ovdje u hr.
ak je grom udario bilo bi pametno provjeriti instalacije u cijeloj kući prije ukopčavanja uređaja |
Citiraj:
Takav setup s externim hdd-om ja imam baš zbog toga jer želim plug & play bez previše zahebancije. Uglavnom možeš to s externim, umrežit disk s kompa tako da ga vidiš i na box-u ili preko NAS-a (što je velika investicija). |
Ma meni je više plug n play, a skidam na svoj komp zbog privatnih trackera....a NAS ne hvala, prevelika investicija za ono što meni treba :)
|
Ma.nas i nije neka investicija ako ga znas slozit od npr. Neke stare "konfe", bitno da ima gigabitnu mrezu i sata portove za diskove, a uz malo zajebancije gore nakeljis neki os.
|
Nema druge morat cu opet iz kine narucivat, dakle koji iz kine da ima 2 g memorije bar i do nekih 50 dolara , vise ne dam, imate preporuke, inace H96 sam bila kupila prije 7 mj i otišo kvragu
|
Zasto ne isti onaj koji si imala? Svi znamo da je bio grom tako da nemoj kriviti kineze :D Uostalom, ako je box radio ok, sta mu fali? Sa nekim trecim samo riskiras da ti nesto nece biti po volji (daljinski, funkcije, stajaznam)
|
Citiraj:
|
pa Geekbuying ima i EU warehouse, cemu kupovanje iz Kine i placanje davanja?
from my x720 |
Ne kuzim se puno u boxove ni koliko kostaju, ali eto pitam samo, jer Cuky gore napisao da je taj chipset iz tog boxa odlican za vrtiti android, a ti imas vec iskustva s njim pa ono.... Mozda bi ljudima pomoglo i da kazes do koliko ti je jeftino a iznad koliko skupo. Ili da zbilja razmislis o renomiranijem boxu jer htio nehtio sad si vec u potrazi za trecim boxom :) just sayin. Good luck!
|
Citiraj:
|
Kupila sam Mecool m8s pro w , ima li netko iskustava s njim, kupila sam s njemackog skladišta geekbuying, pretprodja mx 10 tek ide a nema veze, ne znam ocu bit doma preko ljeta, nadam se da necu placat sad carinu za Mecool
|
Ako je iz njemacke neces.
|
Citiraj:
|
Stavio Minix U9-H, 1080p radi bez problema, sada kopiram 4K video da vidim kako će to pokretati.
Titlove si skinem na kompu pa rename isto kao naziv filma, ali vidim i opciju load subtitle. Trenutačno isprobavao sa mxplayerom, imate savjet za neki drugi player? Čak sam razmišljao i o app Sub Loader pa je koristio da skinem titlove ako mi mxplayer ne nađe sam (nije mogao za jedan film naći) |
Pozdrav,
trebao bih preporuku za TV box sa sljedećim karakteristikama/uvjetima korištenja:
Prema onome što sam prošao po prethodnim postovima, za sada mi je prvi pick MECOOL M8S, koju verziju preporučate (pro, pro plus, W, L)? Postoji li neki bolji box? Također, ima li netko preporuku kontrolera/gamepada za igranje igrica (može i iz Kine ako je cijena prihvatljiva, odnosno bez carine)? Zahvaljujem! |
Za kontroler od skupljih i boljih xbox one, a od jeftinijih Speedlink Torid Wireless ili wired.
|
Kupila Mecool, sad ne znam kako podesiti virtualni miš s njim Tronsmart koji imam od prije, jer jako tvrdi ti daljinski, ako netko ima iskustva , pomagajte, hvala
|
Pozdrav svima.
Čitajući malo po forumima, vidim da se često spominje Nvidia Shield kao jedan od najboljih izbora kada su u pitanju Android boxevi. Vi koji imate Nvidia Shield, jeste li u potpunosti zadovoljni tim boxom, ima li nekih posebnih nedostataka? I odakle ste ga konkretno naručili i koliko ste ga platili (uključujući sve dodatne troškove)? I osim tog boxa, koji box bi se još s njime mogao usporediti, što se još zanimljivo nudi u toj klasi? Hvala unaprijed na odgovorima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |