![]() |
Ne znam kako ostalima ali ovaj patch je unakazio lol samo tako. Ne mislim na balansiranje nego bugovi, crashanje clienta itd itd. Ne znam da li je bug ili su namjerno to stavili da se sada vidi krug od Xeratha kada baca ulti tako da lakše izbjegneš?
|
Ne znam, ja iskreno nisam naletio na neki BUG još s ovim patchom, jedno vrijeme mi je bio manji FPS, ali i to su sredili :D
|
Da i to je bilo meni, drastično smanjenje fps-a u fajtovima.
|
i meni isto strasan frame drop u team fight-ovima,... i to nekad za 30 fps...
|
Ja sam iskusio framedrops, gubitak frendova s liste :) te par puta izbacivanje iz klijenta. Sve jučer.
|
Ja samo jednom nisam imao nikoga u friendlisti, i to je trajalo 20 sec :D
FPS su se malo popravili, ali da, znao je fps dropati na 15 u tf na 1 sec, dovoljno da skužim a u prošlom patchu +200 konstanto , i pad na 120 u tf well |
Jedva čekam kupiti Vel'Koz :) čini mi se da će heroj biti brutalan.Kada ga možemo očekivati kupiti za ip i koliko će otprilike biti?
|
2-3 tjedna, 7800IP ili 975RP
navodno čitam da će ga moći kupiti svi oni koji imaju iznad 1000 normala odigranih i bar gold V :P |
Citiraj:
|
Kakav je novi Xerath? Jel ga sad svi igraju?
|
Citiraj:
Standardni Riot release championa gdje 2 minute nije ulozeno u testiranje balansa |
Znači još jedan champ kojeg obavezno treba banat.. mislim da će trebat povećat sa 6 na 10 banova po game-u.
|
kakve su im ovo sad fore 6 kill :D kao biti će 6 igrača umjesto 5.....lol počeo izmišljati nebo i zemlju meni se čini :D
|
To će biti mod koji će trajati neko vrijeme, neće biti ranked 6vs6 ili tako nešto. Ja uzimam pauzu do slijedećeg tjedna (do ponedjeljka), a onda ću ući u Diamond. Nešto sam gubio zadnja 2 dana, ima veze i s fakultetom (imam danas valjda zadnji ispit, i onda samo završni i gg 3 godine, idemo prebasčaj na +2 na drugi fax)...tako da u ponedjeljak vrijeme je da probam rasturiti da uđem opet u Dajmmond.
|
16/3 sa lissandra poubijam svu četvoricu i peti ništa helatha idem ga udariti dođe aatrox ks pentu kill ispred očiju -_- XD zaboravio sam koliko je lissandra sa zhonya zapravo op.
|
Meni sa patchom stalno neki framedropovi. vise ne znam da li je do kompa ili do igre :/
|
Igre. Više štete naprave nego koristi.
|
ja zapravo ne mogu vjerovati koliko budala u ovoj igri su budale -_- dali je dosta toliko teško prestati fokusirati tankove i fokucirati adc ili mid...dali je to doista toliko teško ljudima za shvatiti? neznam čini mi se da je u lol to nuklearna fizika očigledno...zato što od 20 bitki 20 puta ekipa sa kojom igram mora fokusirati tanka...to više nije za izdržati :S ne razumijem...evo doista ne razumijem -_-
|
Dakle igramo 5vs5 ranked i treći gejm za redom igramo protiv istog tima :D Prvi gejm oni dobili, drugi mi i sada da vidimo treći :D BO3 :D
|
kako su ubili rengara sa nerfanjem heroj je sada beskoristan...ali doslovno beskoristan :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja znam jednu stvar, a to je rijetko viđam ljude da igraju gengara, ali kad ga igraju to je onda za drugu stranu ff@20.
|
rijetko me puste na mid.. ali kad me puste :)
http://i.imgur.com/pfoOCpt.jpg |
http://www.pohrani.com/f/15/gr/3utUQdvM/capture.jpg
izgubili na kraju ali nikad dužu igru nisam odigrao :D |
Jungle Twitch...jednostavno je OP
Krenem sa red-om,odmah gank mid...first blood :lol2: , pokupim blue,gank top i vec imam 1000-1200g prije prvog odlaska u bazu. Mislim da do golda 4-5 i ne bi trebao nista drugo igrati jer je sa ovim najlakse carry-at igru :) |
U jednoj školi ili faksu polaznici su dobili za zadatak nacrtati likove na temu LoL igre. Zadatak je bio i "sponzoriran" od strane Riota. Rezultat je ovo: http://imgur.com/a/tw8bi
|
tražim jungle timer dobar za pc ali nikako ne mogu naći nešto što valja i radi kako treba.Probao sam http://www.ljtd.net/ ali nikako ne mogu napraviti da mi radi i bude u sredini gore na monitoru dok igram igru. Ako netko ima dobar jungle timer koji radi neka stavi link tu thx :)
|
Citiraj:
A Rengara inače ekipa igra na 3 načina: 1. Assasin AD 2. Tanky AD - moja noćnam ora 3. AP |
Ne znam nijedan timer, ali moj savjet je da pamtiš buffove, razvit ćeš kratkotrajno pamćenje a i pomoći će ti u igri. Ionako ti timer buffova ništa ne znači ako nemaš pregled i plan igre.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:31. |