![]() |
Danas ssu posebno motivirani za downov sindrom....himmelsdorf redovito hill ostavljaju opoziciji...bez trunke savjesti :D
|
Jucer katastrofa dan, odigrao samo 20 partija i 35% wr, prosjek 2500 dmg sa tier 9 tenkovima sa 1800 eff i 1600 wn6.
Kaj god napravio nemrem izvuc partiju. |
jel ko fura ovaj hellcat? koliki je prosjecni dmg s tim tankom?
|
Citiraj:
|
Je, i meni je wr "za pohvalit'se", valjda je došao red na regiju Balkan da glumi glinene golubove, po WG-ovom lunarnom kalendaru...
|
A još je specijal x2 exp za svaku pobjedu a pobjeda ni za antibiotik
|
ubol sam hellcat za zajebanciju 40 borbi danas 63% wr.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Unicumi su preko 70% WR, 1900 avg dmga i preko 4 ratio. :beer: |
Citiraj:
1380dmg, 68%wr, 3.5kd. imal bi bolje da imam zivaca.. odradil sma dve bitke sa prek 4k u tier 8. jebe me to kaj ima samo 30 ammo.. |
Tenk ima golem potencijal, imao bi puno više da ga malo "poguram" s platoonom i zlatom. Uglavnom igram solo i nikad nisam zlatnu grantau ispalio.
|
tak i ja
p.s. nego.. ne zimku kaj je s ovim XP-om. sad sam odigral partiu s hellokitty 3.6k dmga, 2k spotted, 6 killova 5k+XPa kaj nekakav multiplier u igri il kaj.. imam prek pol miliona freexpa ovaj tjedan. hoce me navuc da konvertam za japance. |
Hellcat je tank of choice za stat paddere. Sorry to burst your bubbles, ali od prosječnog 58% igrača se očekuje 65% wr s hellcatom. Slika govori više od 1000 riječi:
http://ivanerr.ru/lt/images/liz/hellcat.png Hellcat nije OP tek za 45% siemkaše, svi ostali overperformaju... ugl tenk koji daje predobre rezultate i treba opaki nerf. Probao i prešao na izazovnije tenkove (IS-2, tebe gledam). |
ja ti nis ne kuzim ovaj graf.
sorry sad sam napravil skoro 5k u tier 7 borbi p.s. po ovome bi reko ta tier X tankovi jeebno underperformaju.. vise nego kaj su ovi OP. |
Citiraj:
X=Y graf pokazuje savršeno balansiran tenk (45%eri ga igraju s 45%, 55%eri s 55% itd.) Igrač čiji je prosjek 55%, u hellcatu ima 60% win rate. Za više podataka i statistika ftr.wot-news.com :beer: |
taj win rate nema veze s vezom .ja recimo overperformam po WN7 u nekim tankovima u nekim sam teski UP.
w/r je samo po SeRbu vjerodostojna statistika.. a moram rec da nosim igru vise u tankovima u kojima imam losji w/r pogotovo kad je rijec o tier X p.s. jedan faktor je presudan za taj tier, a to nije sma tank vec kolicina noobova koji igraju tak da je moras bit tudum da ne overperformas. osim ak sma nisi noobara sa 2k partija |
zato ce WN8 uzeti u obzir koji tenkovi inace "overperformaju", a koji "underperformaju" :-) . Nije isto imati 60% s M3Lee ili AMX40 :) vs T49 ili KV1S.
BTW pogledajte ovu ljepotu siemkaskog uma: http://www.pohrani.com/t/K/Op/3BYWf24O/shot045.jpg |
Izašao apdejt. Cca 743Mb
|
Dali ima link za skinut ili se bas mora preko wot launchera.
|
|
Jel netko uspio razvaliti turret? :D
|
Jucer je pao WT auf E100, samo se treba naviknut na to, spotaju ga sa pola mape :D
ali kad krene 6 granata, 2 sec između reloada, 550 dmg prosječno, accuracy 0,29 ak se ne varam, avg 270 pen :D Eh da BTW, WT auf PzIV je kupljen u petak navecer, a WT auf E100 u nedjelju navecer :D |
el halluf je show s ovim bregicem i gudurama xD
|
Standardno se naživcirao dok nisam sve modove posložio kak spada...
Mrzim update-ove upravo zbog toga...a ne volim ove mod packove gdje sve nešto blješti i iskače na ekranu. Ovi japanci su komedija...chi-ha,hai-ho,hi-he ha hu ih ih :D |
Koji K igra mi pala na 14fps....watafakkk
|
Citiraj:
Na samom početku ti je bio upozorenje da će se grafičke postavke resetirati. |
Citiraj:
ima hrpetina ekipe vec tier 8-9 japance.. ubrali lovicu WGovci.. kaj se tice grafike nisam primjetil nikakav FPS drop. furam improved sa olaksanim settinzima.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavio sam postavke kako su bile i igra mi radi na lockanih 60 fpsa, a izgleda bolje. BF 4 mi se bolje vrtio nego wot do ovog patcha. |
Ste skužili koju bolesnu depresiju ima gratis Japanac ? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |