![]() |
Koji mob uopće imaš?
|
Citiraj:
|
Imam mogućnosti zamjeniti svoj HTC desire za Samsung i9001(nema garu) uz neku nadoplatu(50ojra) pa me zanima jesam li išta dobio s tom transakcijom i kakav je taj Samsung inaće(osim4.0" ekrana) nećeprkam po mobu puno i neznam bitno mi je da sve radi.
Hvala na savjetima.:chears: |
Samsung je dobar mob iako je Desire kvalitetnije izrađen. Sami ima veliku podršku zajednice. E sad, da li to vrijedi 50 EUR je upitno. Usporedi njihove cijene na nekom oglasniku. Nisi naveo u kakvom je stanju Desire.
|
Veći ekran, jači proc, evo usporedbe. No ukoliko te ne zanima veći ekran i nešto sitno ostalo, ostani na Desire-u..
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=240363
Evo o ovome se radi da nepišem ponovo. Našao sam i na njuški mob Optimus 2x cca 1.300kn sa nešto gare što bi mi se uklapalo u proraćun e sad izabrati ili taj Samsung ili LG ali sve je to na njuškalu pa sam malo skeptićan pošto nemogu vidjeti uređaj a ipak nekako više vjerujem ljudima na forumu(Red GSM ovaj put). Hvala na savjetu.:chears: |
Citiraj:
|
I što, na njemu ti je 2.3 ili 4.0? jer vidim da na GSM areni piše: Android OS, v2.2 (Froyo), v2.3, upgradable to v4.0.
Ma šibni gore neki ICS tipa ovo :) |
Citiraj:
Jedini ROM koji je bog i batina je ovaj - na njemu sve radi i baterija traje. |
:D uff, onda ostani na ovome što imaš sad :D
Vidim da imaju neki problema i sa WiFi itd.. Pogledao sam na YT filmić sa CM7 i OS 2.3, fino radi, vjerojatno to imaš i to.. No kad se jednom proba ICS a da ne govorim JB, onda stvarno GB pada u vodu. No ukoliko ti odlično radi sa njim, nemamo o čemu pričati.. Ja bi bio najsretniji da mi mob radi perfektno na defaultnim postavkama, počevši od trajanja baterije i ostalih performasni, ali znamo da to gotovo nikad nije tako ili uvijek može bolje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se tiče usporedbe Galaxy s plusa i Optimusa 2x, optimus je neusporedivo bolji mobitel. Brži je u svemu, bolja je kvaliteta izrade, iako je nešto teži. Niti jedan od navedenih nema ICS, a zajednica za s plus je jako siromašna, ima malo romova. Kod Optimusa ima solidan broj ICS romova, ali ja sam još uvijek na gingerbreadu (CM7) i čekam CM10 bez bugova. Jedino na strani S plusa je ekran. |
OK, hvala na podrobnim savjetima i pojašnjenjima:) mene osobno i nepate te nadogradnje sad dal je gore Ginger ili ICS tako mi je svejedno i nemislim prćkati po mobu glede toga jedino ukoliko bude službena podrška pa nadograditi sa službenih stranica.
Slab sam korisnik svih tih opcija pa vjerujem da će mi bilo koji biti i više nego dobar za povremeno otići na net,pozive i SMS,poneka fotka svaki će me zadovoljiti vjerujem. Iskljućivo bi se malo ponovio za navedene blagdane s nećim malo boljim kad već mogu a opet nebi previše izdvajao za isti. Čak i razmišljam o ZTE opciji pošto sam na teletini a uređaj je novi. Hvala svima:chears: |
Citiraj:
:stoopid: |
N4 postaje sve veći fail
http://www.droid-life.com/2012/11/26...-a-glass-back/ |
Citiraj:
|
Dotični se konačno opet pojavio na Playu, ali su ograničili kupnju na 2 kom/osobi
http://phandroid.com/2012/11/27/nexus-4-limit-2-units/ |
Ja ga pokušavam iskopat iz dojčlanda (nije još počela prodaja za razliku od USA-a) i ako ga ćopim za 300 uzimam :)
Bumper neki na njega a normalno je da će staklo puknuti ako mob padne. |
Citiraj:
Mislim ono, fakat ljudi pretjeruju s mišljenjem. :kafa: Usput ,može Note 2? |
Citiraj:
|
jesi ima nexus 4 pa da možeš ocijeniti nexus 4 kao lošiji od iphone 4?
|
Izasao XXLSA jelly bean official test leak za n7000 note, idem se malo igrati :D
|
Jer se kome desilo da mu mobitel (u mom slučaju HTC one x) baca ovaj error: "Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped" ...
I to neovisno o ROM-u, kernelu itd, probao wipeati sve, formatirati sd, isključiti sinkronizaciju, flashati i ne flashati gapps... I uvijek nakon nekog vremena sam od sebe počinje bacati taj error, a kasnije i prilikom učitavanja aplikacija, npr, poruka, dialera, mapsa, odnosno piše, massages has stopped, contacts has stopped itd. |
da, to mi se dešavalo, pomagalo mi je maknuti account i ponovno ga dodati.
Imaš li možda firewall na mobitelu? |
Nemam firewall... Probao sam i ja maknuti account, ali ne vidim takvu opciju.... jedino mogu isključiti sinkronizaciju za browser, calendar, contacts i gmail...
|
uđes u account
i onda ti tamo pišu opcije za sync (browser, calendar...). Tu pritisni Menu tipku pa će ti iskočiti opcija "Remove Account". |
Tnnnx! Nadam se da će sad raditi!
|
Nakon nekog vremena ista stvar.... sve mi se više čini da je do hardwera, jer mi se u zadnje vrijeme znalo dogodit i da nije htio bootat po sat vremena, tj. ekran, ništa nije radilo, mislio da je mob cepiknuo, i onda se odjednom upali i takve neke nebuloze, pa mi jednom nije dopuštao nikakve radnje u cwm-u (flashanje, wipe, ništa) uz pripadajuću error poruku ..... I tako... hm
|
iskreno, ja bi flešao originalni, nedirnuti stock, pa počeo ispočetka sa rootanjem i cwm-om, itd. Ako ni to ne uspije, onda ga šalji na garanciju.
|
Mislim da mi je to jedina preostala opcija, da...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |