![]() |
|
http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=nv_sr_2 Forbrydelsen (Ubojstvo) odlična danska serija, mislim da su bile neke epizode na htv prošlo ljeto ali sada sam pogledao sve tri sezone i odlične su a Sofie Gråbøl fantastična u glavnoj ulozi, finale treće sezone posebno dobro i dojmljivo. Postoji i američka kopija ali samo prve sezone.
![]() |
Black Mirror je izvrstan. Definitivno preporuka.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledao pilot serije Almost Human
Izvrsno mi sjela serija, preporuka da se pogleda... Homeland vrhunski :) |
Nova sezona American Horror Story za one koji vole okultno i paranormalno. Bolja od druge al losija od prve sezone.
|
Citiraj:
|
Ne znam da li netko prati seriju Grimm ali mene je serija dosta zainteresirala. Koliko čujem i vidim prvih nekoliko epizoda koje sam pogledo su dosta jednolične i na istu shemu ali kasnije kreće prava "zabava". Bacite oko pa javite dojmove. :chears:
|
Citiraj:
ona od serija koja nije postala niti ce ikako postati ultra-mega-turbo hit, ali daleko od smeca. ona serija koju pogledas da se opustis, pogotovo ako si volio twin peaks, dosjee x, lovce na natprirodno, nevidljivog covjeka itd............ meni ok serija, bas - ok. |
Citiraj:
Moga bi ponovo Oz pocet gledat ili Sopranose. Ostalo sta san poceo pratit je jos u snimanju, a to ne volin. :nono: |
Citiraj:
|
Solidan Homeland, sad se zakuhava cijela situacija, ostale još 2 epizode, bit će ovo zanimljivo :)
|
Odličan The Walking Dead. Samo sad valja čekat do veljače za slijedeću epizodu.
|
Odličan, ali i jako predvidljiv. Michonne se dugo ne pojavljuje i onda....
|
Citiraj:
|
upravo gledam csi las vegas :)
trenutno sam na 7 sezoni :chears: |
Citiraj:
|
ako netko prati mentalista svih 6 sezona, ove zadnje 2 su ono, vrhunac.
|
Yep. Nadam se samo da neće biti nekog jeftinog plot twista.
|
Citiraj:
|
odlican walking dead, je je mala je luda :D
|
The Walking Dead - speechless na midseason finale!
Još uvijek sav naježen! |
daleko od toga da nastavak nije dobar, al razmislite malo.
|
Misfits - 5. sezona je u tjeku. Jos su otkaceniji. Preporuka :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mala me oduševila,hebate čak sam zapljeskal kad je skinula ono dvoje :D |
Citiraj:
|
Jel ima stogod dobroga da je tko otkrio u zadnje vrijeme, a da nije spominjano (cesto) ovdje? Opasno mi ponestaje sadrzaja :(
|
jesi pogledao banshee i hung? ako nisi, eto ti materijala.
|
Da. Banshee mi taman ove godine počinje kad i Justified. Prvi mjesec bu bio interesantan, a onda kasnije kad krene Dr. Who i sve ostalo. Jedva čekam :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |