![]() |
s12e07
|
Zahvaljujem. :D
|
Citiraj:
7. ako se ne varam..budući da ih ima 12 u sez ja se lagano vec tresem :D edit: prestigli me :D |
V8 chair :D
taman dok sam mislio da sam vidio sve s blenderom me za*ebu :lol2: |
mislim da bi se neki slozili |
zna netko gdje mogu kupiti Top Gear kada su imali America Road Trip. Ako netko zna, neka mi netko cimne PM. hvala :)
|
Mislis na onu epizodu kada Hemondu nisu ustupili auto nego ga je onsam kupio, kada nisu smjeli snimati zabavnu emisiju nego samo dokumentaraca, kada ih je policija svako malo proganjala?
|
Citiraj:
|
Samo kad su turirali uz parkirane aute pa im upalili alarme + Clarksonov wheelspin :D
|
I jednom u onoj "pustinji"...
|
Citiraj:
Tamo nema zive duse pa i nije nekakva bila fora, al ono u gradu je bilo zakon :goood: |
moze neko udijelit link od ovog zadnjeg specijala? na PM naravno
thx |
Pa zar se ne emitira to tek 28-og?
|
Citiraj:
|
hmmm, zasto mi je onda kolega iz razreda u srijedu mislim, rekao da je prije skole gledao novi specijal na BBC-u.... :hitthewal:
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes |
Citiraj:
|
danas nova epizoda, jedva izdrzao stanku od 2 tjedna, kak cu tek prjelaz među sezonama...
|
trebamo se strpjeti smo 6 mjeseci jer ova sezona je gotova ostao je samo Vietnam Special i adio do ljetnoga emitiranja. Ja sam si zato skinuo Jeremy Clarkson's Motorworld i Jeremy Clarkson Meets the Neighbours te James May Big Ideas da se malo smijem.
Season 12 98. 12- 1 2 Nov 08 Series 12 Episode 1 99. 12- 2 9 Nov 08 Series 12 Episode 2 100. 12- 3 16 Nov 08 Series 12 Episode 3 101. 12- 4 23 Nov 08 Series 12 Episode 4 102. 12- 5 30 Nov 08 Series 12 Episode 5 103. 12- 6 7 Dec 08 Series 12 Episode 6 104. 12- 7 14 Dec 08 Series 12 Episode 7 Special S- 8 28 Dec 08 Vietnam Special |
evo i ja pogledao 2 te epizode kod frenda i navukao se na seriju... sada na disku ceka 50gb zadnjih 6 sezona koje cekaju da se pogledaju :D
|
nadam se da ces uzivat kao i ja kad sam gledao 8 i pol sezona za redom :D, i to u tjedan dana
|
ne sumnjam jer sam pogledao 2 sezone u tjedan dana, svaki dan moram barem 2 pogledat :D
|
Bome top gear je serija na koju se jednostavno navućeš i onda moraš uzet godišnji da pogledaš sve u što kraćem tjednu. Hvala Bogu kada sam se bio navukao prije 2 godine da sam imao bolovanja od prošle godine pa sam sve progledao u 5 dana iako mi je žena već treći dan prijetila razvodom nekako sam to izdržao.
|
Evo upravo skinuo specijal od večeras opet ću se ujutro jedva probuditi :))
|
stigla nova epizoda :D
|
Ahhaha, konacno su i Klarksonu uvalili bananu.
|
15 milijuna i nemoze kupiti Fiat 500 :) Kacige su zakon !!! Ima da sanjam njihovu avanturu danas lol
|
Ovaj specijal je nest predobro, potrgal sam se od smijeha :D
|
Clarkson... Da je bar u bolnici zavrsio. :P
Legenda. Ko mala djeca su se veselili 15 milijuna ne-znam-čega. |
Ovo mi je jedna od naj boljih epizoda do sada. Pocetak s parama je najjaci.
|
Znaci, dobar je specijal?
Ja sam kupio preko noci :D, popsljepodne cu pogledat :) |
I am now baldly going, where no American has been before. :lol2:
Predobra epizoda za zaključiti sezonu. Fenomenalno. Nešto više od sat vremena čistog smijeha. |
ufff
|
Citiraj:
|
|
a i kvalitetno se uspio razbiti iako mi je najace kada polaze u autoskoli i cujes vjetnamca clarkson feljt x 7 puta.
|
bolesno smiješno... bolesno :)
|
prelood. bas sam uzivao. ne sjecam se kada sam se zadnji put toliko smijao. mozda zadnji top gear specijal :D
|
pogledao i ja :D
svaki put su sve luđi :lol2: |
Citiraj:
ili kad mu ona plavusa kaze S*it! He's going to Die ! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |