![]() |
FERNANDO!!!
:care: bilo mi je zao sto ne znam talijanski, da cujem sto su si lijepog rekli :goood: |
Neeee opet ovaj uzme pobjedu .... Šteta
|
Ovako se dugo nisam naživciro. Mrzim Alonsa i ono njegovo arogantno pokazivanje na bolid i "štetu" poslije trke, mrzim Prasička na način koji je to proargumentiro, kao: "Massa tako ti se ne vozi, znaš?". Mrzim ih oboje. Jako.
|
SCHUMI:respekt: VRATI SE da nemogu ovoga cigana nazivat kišnim čovjekom
|
Fernando care:goood:
Ralfu bi najbolje bilo da zasuće malo rukave i da sredi Heidfelda:fuming:, kako prljavo:fuming: |
Uzbudljiva trka. Krajnji rezultat mi se ne svidja. Steta sto je onaj medjed pobjedio. Sta je uopste bilo sa Massom, zbog cega je vozio onoliko sporije od Alonsa? Bili su na istim gumama, isto su bile (ne)zagrijane jer su ih promjenili istovremeneo........
Heroj trke (ili bolje rece vikenda) opet Hamilton. |
Dobra utrka danas. Alonso zasluzeno prvi. Massa je slabiji na kisi, a velka steta sto Raikonnen nije ostao na stazi do kraja. Najjaci je onaj prvi zavoj, naredali se na onom sljunku poslije pljuska ko pred krcmom. :)
|
Da, heidfeldu danas nije trebalo dati da vozi, a po mom ni masi. Mislim plavim zastavama su mahali hamiltonu a on se nije mako, pa kake su to fore, pa izmedju mase i hamiltona su mogli se vozat svi oni koji su izletili bez problema. Nije ni hamilton sunce, recimo po mom nije bas uredu sto ga je ona dizalica vratila u utrku. Alonsu:respekt: . A kimi stvarno nema srece. Inace odlicna utrka. I jedan komentar nasih komentatora, ali nesjecam se kome je bio upucen, ali je glasio vako nekako: I na kraju je bio kraj. Ili nesto slicno:lol2: .
|
Citiraj:
moguće da mclaren brže grije gume, (ovo dalje sa teškim srcem pišem) ipak je presudilo ciganovo:finger: iskustvo na kiši |
Citiraj:
zbog čega massi????? |
zanimljiva utrka danas,,,,, kisa ih je sve totalno izmjesala,,,,,,, ovo s Alonsom i Massom na kraju mi bas i ne izgleda kao da se Massa zabio u njega jer je on nekako isao "ravno" kako je usao u zavoj a alonso je uletio i manje vise sam svoj bolid nasadio na massin kotac,,,,,,,, anyway nista strasno to je bio samo "blagi" dodir,,,,,,, za razliku od sranja koja je Nick radio to je bilo prestrasno
|
Citiraj:
|
alonso je unistio massu. terminator :D :D :D pokazao mu je gdje mu je mjesto. uglavnom iza :D
|
tko kaže da ga je namjerno pogodio
|
Citiraj:
što se mene tiče Hamilton je pogriješio kad je izgurao Kubicu al je bio čistih ruku kad mu Ralf nije ostavio mjesta i uletio u njega. također i Massa, koji je držao svoju putanju i eventualno malo proklizao po kiši do Alonsovog bolida... a mrzim prokleti HTV i njihov prijenos jer moram gledat one pedercine u studiju umjesto konferencije kasnije... a to je isto jedan od zanimljivijih dijelova :fiju: |
Bar netko da je sretan što je Alonso dobio :D. Ali brijem da je bolid bio ohoho brzi, ne bi se Massa samo tako dao. Ili je Massa mozda nestabilan po kiši ili su gume ko će ga znat, ali bolid nije sigurno kriv - ipak je to Ferrari :goood: . Šteta za Hamiltona, jednom ostane bez bodova i ode odlična sezona u vjetar. Kimi, što reć, baka mu je sigurno sretna što je izašo iz bolida, padala je kiša, još će dobit upalu pluća :). LOL za K.O. zavoj. Inače dobra utrka.
Winkelhock je car :D. |
Citiraj:
|
PAŽNJA PAŽNJA!
Formula 1 nije sport u kojem se gleda tko je ljepši, tko ima ugodniju osobnost, tko ima bolje obojan auto, čija mama bolje prede crnu vunu, tko bolje pleše na narodnjake i sl. Netko vas je bezobrazno slagao. Kada onaj čiko mahne crno-bijelom zastavom, tko tada prijeđe ciljnu crtu taj je najbolji. E sad kad znamo pravila ajmo se okrenuti današnjoj utrci... Danas je Alonso poderao u zadnjim krugovima Massu kao svinja masnu krpu. Da se razumijemo, ne navijam za nikoga nego guštam u dobrim vožnjama. A ovo je bila odlična vožnja. Tko drug'čije kaže kleveće i laže. Šta me briga ko je cigan, tko hladni Finac (gle čudnog Finca, valjda bi trebao staviti sombrero i pjevati lakukarača na podiju), tko može biti prvi samo kad je na pole-u (kao da je osvojiti pole ravno okretanju palačinki, tko to ne može) tko dovodi tatu u boks i sl. Neki očito imaju uvrnuta razmišljanja glede ovog svega. |
Po mom mišljenju osobnost vozača je i jedna od najvažnijih stvari, kako izvan staze, tako i unutar nje. Nije isto da li će netko hladnokrvno ili slučajno "odugrnut, lupit" kolegu vozača na stazi, kao Heidfeld naprimjer, ali dobro to zasad nemogu znati da li je bilo namjerno ili slučajno. Uglavnom my point is da ima pokvarenih i prljavih vozača kojih to i čini djelom njihove osobnosti. Nisu oni roboti pa da "samo voze". Alonso je pošten na stazi, ali previše priča gluposti i previše si umišlja, dopušta neke stvari. Nije on zlatna buha.
|
Citiraj:
Citiraj:
OT ON:Trebali ste gledat Simpsone jučer, Homer je učio NFL igrače kako otplesat tochdown i to :D. Vidiš lik protrči kroz zadnju liniju, uzme roštilj i ispeće onu jajastu loptu na njemu :D. To je dobra fora. OT OFF. |
Nitko ne moze biti najbolji u svemu. Nije Alonso bio brzi od Masse ili Raikonnena kad je bilo suho, nije Massa bio brzi od Alonsa kad je bilo mokro. To ne znaci da je Alonso DALEKO bolji vozac od Masse. Vrijedanjem na osnovu nacionalne, rasne, vjerske ili tko zna kakve cete se jos sjetit pripadnosti rade budalu od sebe oni koji to rade. Tocka. Svi bi to radili bolje, brze, kvalitetnije do onog trenutka kad se treba pokrenut i postici sam nesto. Ako netko tvrdi da Massa ili Alonso (ili tko god drugi) lose voze neka dodje do bolida F1 i uvjere ih suprotno.
|
Citiraj:
sjetimo se madjarske prosle godine. |
Prošle godine... Michelinke su daleko bolje bile na kiši od Bridgestona...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče Alonsa odvezao je dobro, ali ***iga najbolji je po kiši trenutno. Nije da ga volim, ali ovo je realnost. I još bi volio da je Massa Alonsa ili obrnuto, kresnuo šakom ko Senna Irvinea :D I da, mislim da Prasičko svršava na Alonsa i još kad mi ubaci onu njegovu reklamu "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreci da" :banned: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim ja kak se McLarenovci naslađuju,:p kak imaju opaka kolica, sam neznam od kog su pokrali dizajn:p:D:D
|
Citiraj:
|
ma prosle godine 90% su mu gume pomogle jer on nema sanse u stvarnim kisnim uvjetima i s koliko toliko jednakim bolidom preci M.Sa onako kako ga je presao u Madarskoj
eh ovo s kvarovima Ferrarija je jako zanimljivo jer se vecinom kvari bas Kimiju kojem se vecinom bolid kvario i u McLarenu, Montoyi je bio oke i Massi isto ali Kimi kud god da ide bolid mu se "misteriozno" kvari,,,,,,,,,, nekako mi se sve vise i vise svida moja teorija o tome da je njegovo forsiranje bolida bio jedan od glavnih razlog svih onih silnih kvarova u McLarenu,,,,,,, a sad se to nastavlja i u crvenom bolidu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ovo ne znamo i nikada nećemo saznati tako da ne možeš reći da mu Alonso ne bi bio ni blizu. |
Citiraj:
Bezveze, neda mi se više raspravljat, prvenstveno zato kaj se ne broje postovi u svaštari :p :D EOD for me. :frend: |
Citiraj:
Dok recimo Alonsu iznimno rijetko (u Renaultu valjda ni jednom), cak i kad je dosao u McLaren, koji se za vrijeme Kimija smatrao iznimno nepouzdanim, odjednom se vise ne kvari... :kafa: |
|
F1 sezona 2007
Dal se mogu naći negdje na internetu snimke Formule 1 2006, po mogućnosti da komentator je hrvatski, ili ako tko ima snimke.
Hvala!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01. |