![]() |
LOL, ovaj Bogdan rastura: zima mu jel je mali:D
|
Citiraj:
Bogdane, Bogdane - Bog ti podario sreću i pamet! : goood : A Milo Moje: kako si se samo zaplela o riječi, vidjelo se da ti je prvi put! : roller : |
Ajmo Švabe!!!
|
koliko je argentina izigrala s švabima ......moral sam ici na nogomet s frendovima tak da nisam vidjel do kraja....
|
pa ovi ukrajinci fakat nemaju sreće...
|
Švabe su "napenalili" argentince. Bilo je 1 : 1 na kraju produžetaka... A jedanaesterci su završili 2 : 4 za švabe, ako se dobro sjećam. Lehmann obranio dva penala. Ayali i Cambiasu, ako se ne varam...
|
Citiraj:
a ***************em mu argentina mi je bila glavni favorit......mislim da bu to svjetsko prvenstvo zavrsilo ko i 2002 u japanu brazil : njemačka (misim bar da je bilo tak) |
Citiraj:
|
Isssssssssssss koja pljačketina, ma daaaaaaaaaaaaaaaaj...
|
Brazil osvaja svjetsko prvenstvo: lol2 :
|
francuska svaka čast
brazil se danas nije vidio kao ni na jednoj utakmici do sada dobro im je štimac na kraju rekao: nemožeš ti ''igrati'' i štediti snagu cijelu utakmicu i onda dođe Kaka i pospremi loptu u gol to ne prolazi kod jedne reprezentacije kao što je francuska i zato GG |
Citiraj:
|
Citiraj:
Je Brazil je bio loš protiv Francuske tj.zizou&Hennry su bili Ronaldo ovaj puta;) Brazil sasvim zasluženo ispao.Sad ostaje samo jedan favorit-Njemačka:D :beer: |
evo da ne otvaram novi thread, evo jedan link ovdje ću postati, ne znam da li je bilo....ali eto..otkrij kako bi glasilo tvoje ime u brazilskoj reprezentaciji
http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml |
Moje je Josildo:eek: :eek:
|
Stipaça :D
|
Brunildo :D :D
|
Ma da je Hitler sada živ ja bih se zvao HANS:p
|
ovo obavezno pogledati i pojacati zvucnike,pa sad ti pobijedi na gostovanju kod Basiktasa,ili ako ides dole protiv njihove repke igrati.
evo link:http://www.youtube.com/watch?v=lVQCnZiy6AI&search=alen |
e naježio sam se dok sam gledao i slušao! yebeno :clap:
|
bravo za Italiju .
|
Tko je rekao da Talijan IGRA:p
Kako mi je drago što su Njemci opet spakovali kofer. |
Oba neobranjiva. Ali bravo i za golmane - oni su stisli do kraja...
|
Kakvi guzicari su Talijani... :p Ali neka, ajde....
|
Baš da guzičari :D ...sa svjetlije strane, u talijanskoj repki ima par igrača Milana :)
|
ali zasluzili su - to je igra , 120minuta i 2 greske samo i jako skupo ih naplate . drago mi je jer sam jos prije rekao da bi mogli iznenaditi Spanjolci(fulao) ili Talijani(pogodio) . nazalost sam isto tak pogodio da mi dalje od skupine ne bumo.
|
Vi koji pričate protiv talijana nemate pojma o nogometu:p to je žalosno;)
Al dobro nek su guzičari ali su pokazali kako se igre polu finale:p Italija-Francuska-finale i normalno X u 90MIN:p |
nek su talijani pobjedili tak i treba njemcima...:D
|
finale francuska - italija , zidane zabija .
|
Talijanima svaka čast! Baš me zanima koga će dobit u finalu... Po meni bi bilo bolje da igraju s Portuglom!
Francuzi su im ostali nešto dužni : bonker2 još od Eura 2002! Mislim da bi bilo luudo da prije zatvaranja Francuska i Njemačka odmjere snage za treće mjesto! :p |
A kakva bi blamaža mogla biti ako Talijani osvoje SP u nedjelju a sud u italiji izbaci Milan, Lazio, Juve i Fiorentinu u niže lige!!!
Kakvi bi se osjećji pomješali u DelPieru, Gattusu, Pirlu, Toniu, Camoranessiu, Buffonu i ostatku... : hitthewa : axeman : |
Nakon one prodane utakmice protiv Australije, Talijani su zadnji gmizavci na ovom svijetu. I da sad 100 puta budu prvaci, još uvijek su gmizavci.
Fuj. Prestajem pratiti nogomet. |
A dečki ko vam je kriv što ste stavljali lovu na Njemce:D :D
Ja sam igrao X |
Koliko si stavio na x?
|
Citiraj:
Stavio bih više ali dosta sam dosta fulao u zadnje vrijeme:D Moraš nekad i pogoditi ako Igraš:smoke: |
I što ćeš igrat na FRA-POR? Hoćeš uložiti dobivenih 300tinjak kn?
|
ja sam prestao gledat svjetsko nakon kaj je brazil ispao
kog da gledam? njemce.... francuze.... talijane.... eventualno portugal |
Pa gledaš one koji su ostali:smoke:
Neznam šta bih vi ljudi htjeli da Gana ili Iran igraju u finalu: hitthewa I te gluposti o prodanim utakmicama su plod nečijih bolesnih mozgova: nono : bolje onda stvarno da ni ne gledaju prvenstvo jer šire ne potrebnu paniku u javnosti.:rambo: |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Evo da se i ja malo pohvalim, još nisam dobio ali jako sam blizu.... Uplaćeno 12.6, hebiga mutna je slika, ulog 52.5 dobitak ravno 500 krznatih. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:15. |