![]() |
imam problem - igra se smrzne. na samom pocetku sam, dok dodjem do onog prvog mosta koji cu prec kako bih se pridruzio onoj ekipi koja treba sredit neke bandite. jednom sam dosao do borbe, ali se u pravilu tu negdje smrzne.
igra patch-ana na 1.0.0.3. |
za***:lol2:
|
daj to obriši prije nego je netko videl kaj si napisal :)
|
Citiraj:
1. Ban direkt i uštedit vremena meni i ostalim moderatorima 2. Pročitat pravila i pridržavati ih se ko pijan plota pa još godinama ugodno čavrljat s nama |
Hehe prvi post i vec ....
Dali si igrao na 1.0 ver. jer ono ako ti radi rađe igraj tako |
Citiraj:
sad znam o čemu se radi ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bude radilo na high detaljima na 1280x1024 bez trzanja, štekanja?
Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-P35 DS3 2x1gb Kingmax 667 Asus GF8800GTS 320MB DDR3 Western Digital 160GB, 7200Rpm, 8MB/16MB Cache, S-ATA II |
Citiraj:
Jako će ti trzati,nemoj ni pokušavati zaigrati.:hitthewal: |
Citiraj:
mislim da ti nece radit bez stekanja:goood: |
radit če trebalo bi delat,ak je clokan komp,u suprotnom na defaultu,jako teško...
|
Koliko sam vidio igra steka bez obzira na kofnu, jedino sto ce kod jace konfe manje stekat.
To se zove neoptimizirana igra :D |
meni nakon kaj sam kupil gigu rama i povecal malo virtual memorije više nije štekala :)
igra je gladna rama ali mi je sama priča igre i sve ostalo za 5+ i jedva čekam nastavak |
meni se isto stekanje svelo na minimum dok sam si fpičil 2 gige (još staviš realism_graphic_mod i to je to)
|
ja trenutno radim na nabijanju modova u igru da vidim na šta če ličit i zvučat.
ima ih fala bogu zanimljivih |
Mala pomoć
Odigrao sam igru već par puta do kraja ali sam uključio neki mod ili nešto??? i izgubio mogučnost nadograđivanja(kupnje)oružja kod tradera ima uvijek samo osnovno(AKS-47 municija i nešto sitnica) pa me zanima ima li kakav mod koji to omogučuje ako e netko koristio(igra ima patch 1.3).Ako ima koji i kako uključiti isti.
Unaprijed zahvaljujem i pozdrav.:goood: |
pa ako se nevaram postoji nesto tipa traider mod koji omogucava kupnju skoro svega sta se u igri moze naci.
|
Citiraj:
|
jest da je igra neoptimizirana,al nisam mogo vjerovat proc na 3ghz,sve na high 1680x1050,oko 40-70fps,dok sam s amd x2 2.5ghz,bilo oko 10 fps-a manje,tak da i hardver dost igra,naravno sve bi to bolje išlo da su ju još napravili kak spada...
|
Citiraj:
|
znam ja:D
velim,na x2 amd 2.5ghz,ziher 10fps-a manje,iznenadio sam se skroz dok sam videl,a sad još terat proc za 200-300mhz,mislim da nebi niš dobil... jedino je rainbow six tvrd orah,tu ne pomaže nikakva zvijer od konfe,mislim da je RS sinonim za nedorađenu igru.... dok stalker tu,ajmo reč se drži kolko tolko |
Citiraj:
Ak nisu bile iste kartice i ista kolicina memorija, onda nemres relevantno usporedjivat rezultate... |
da znam da ne ovidi o procu,al oču ti reč da se osjeti 500mhz više,i to dost...amdx2 je radil s ovom grafom i ista količina meme,ok znam da sad nemrem neke usporedbe delat,al sam se uvjeril,da i proc igra dost važnu ulogu,imam par primjera,a mogel bi počet od colin-dirt...itd...
|
Poceo sam igrat igru i neke stvari mi nisu bas jasne.
Koji jecilj igre prelazit one misije i skupljat pare il kaj sto je ona zona dal iigru treba igrat suljajuci se il mogu klat ekipu sta znaci ono ubrzavanje vremena na / i * kako proc kroz neki tunel u kojem rokaju neke munje sto su opce te munje dali bi neko mogao napisat kretak tutorial o igri tipa neke najvalznije stvari jer mi gro stvari opce nije jasno |
Pare ti trebaju da se kupuje uglavnom municija koje nikad dosta,jer ti u jednom okršaju s banditima izleti sve što si nakupio dotada,uz to što u kasnijim stadijima jako malen broj protivnika ima baš tip municije koji tebi treba.Uz to neprijatelji se spawnaju nonstop,tako da nakupuj municije koliko možeš ponjet i udri.Zona je ***iga to područje u kojem se nalaze različite frakcije (banditi,monolith,duty etc.),to imaš na PDA za pročitat,zaboravio sam.
Igra nije sneaker,al ćeš se ulovit kako se šuljaš,tj. izbjegavaš borbu u kasnijim stadijima pošto ti više dopizdi zbog spawna.Ubrzanje vremena pretpostavljam da tikoristi jer za neke questove imaš točno određeno vrijeme kad trebaš biti kod Tradera ili Barkeepera da bi ih izvršio.Osobno nisam nijednom iskoristio tu funkciju. Tunel-prati kako iskre imaju putanju kojom sijevaju,tj. ne sijevaju nonstop na istom mijestu.Prati malo pa ćeš skužit kako proć,iako mislim da se možeš prošuljat i odzgo preko mosta da te vojaci ne skuže.Kupi artefakte-tako najlakše dođeš do novaca,pogotovo ono malo rijeđe.I koristi ih sto tako!To je to.Zabavit ćeš se,ali ćeš i nać frustracije vagon u toj igri. |
jel sam "prošao" igru? na kraju sam kod nekog wishgrandera doso i zazelio zelju da budem bogat i ucinilo mi se ko da padaju novcici s stropa, a pala je samo neka zeljezna greda i ubila me i ond credits ide. ak je to kraj, onda je malo glup...
|
Imaš više završetaka.Ja sam nastavio dalje od wishgrandera i došao do kraja gdje ležiš na nekoj livadi ispod plavog neba,valjda neki klišej tipa kako si uništio zonu...Drugi kraj je taj tvoj,mislim da postoji još jedan,ali fakat neznam kako doći do njega.Isparilo ***ga.
|
cool, fala na brzom odgovoru.... idem iz početka-to mi je najveći gušt kod svake igre dok na početku nemaš ništa opreme, para i sl i onda kroz igru sakuplaš potrebno (i nepotrebno)....
|
di sve mogu prodavat stvari koje skupim kroz igru
vecinu toga nemremnikom prodat osim liku onom na pocetku kaj mi da 5 questova ovim ostalima mogu prodavat samo kruh bandaze i te pizdarije koje nedonose tolko para. igrajuci igru stalno moram puno pjesaciti napred nazad dal ja glupim redosljedomigram il svi imaju problema s tim?? |
Iritantno je do jaja,npr. možeš dobit quest da se recimo sa smetlišta moraš vratit na početak da bi obavio quest jer si pobio grupu bandita koji su te napali ili ne izvršit quest.A ja sam pedantan glede tih stvari pa me ubije neuredan quest book.To su riješili bezveze,kao i kamaru drugih stvari.Artefakte kupuju samo trader i barkeep i još neka dvojica znanstvenika tamo u nekom bunkeru - o tom po tom.
|
a i oni tzv. frendly vojnici nisu baš od pomoći. x-puta sam ih koknuo da im uzmem municiju ...
inače, igram na visti64 i sve je za 5. |
ja sam tek danas odlucio instalirat igru (jer nisam neki pretjerani fan za igrama jedino sto igram je cs 1.6) i sad pokrenme igru i stavim ja 1280x1024, max detalji i render na srednju opciju i pocnem igrat i ide ko podmazano oko 20sec pa stane na 3 sec i tako stalno... ja reko ok smanjim na 1024x768, i detalje na minimum i render na static i reko ak ce sad stekat ono... i pokrenem opet i opet ista stvar... 20sec normalno i 2-3 sec zamrznuto... i usred toga ja stisnem ctrl+alt+del i vidim jedna jezgra full na 100% a druga na 2-3% i shvatim da igra koristi samo jednu jezgru... jel postoji opcija nekakva da se ukljuci da koristi obadve jezgre jer ovako se nemoze igrat...
konfa iz siga... |
nema takve opcije. nego ti ne trza zbog konfe. jednostavno trza, takva igra. mora malo trzat.
|
lol ono... iskreno ***es onda takvu igru! jer malo je retardirano igrat pol minute i onda 2-3sec cekat ko debil pred zamrznutom slikom i onda opet tak... :S
|
Ako ti je stvarno 2-3 sekunde zamrznuto onda defragmentiraj diski .Meni trzne onak ni sekundu.Ali toliko se uživim da to ni vidim.
|
ljepo cu ja uninstal i bok ima i boljih igra koje nestekaju bez razloga... ;)
|
Meni nije zastajkivalo.Je bio niži framerate,ali ništa što nebi mogao otrpit.Ma je,naspram onolikog hypea oko izlaska te igre,baš je zaslužila uninstal..
|
evo defragmentacija diska je pomogla da nesteka igra... al svejedno ide uninstal :D
|
Ja sam malo igrao i dosao do mjesta gdje prvi put idem pod zemlju. :D Dalje mi se vise ne igra :D Uninstall.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |