![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Il njemu? : sweating |
Citiraj:
|
ja bi stavil svoju sliku , al bi bio glupo da mi sad odjednom sve cure pocnu slat PM , nemam bas vremena tolko za sve..
|
Citiraj:
:D Citiraj:
macAK je totalni pcekspert, a crash kad god dođe do mene ima nekakve sumnjive namjere s njim, uvijek ga onak izazovno gleda, ko da mu zeli nest napravit... Citiraj:
da odmah i to kazem, macak se zove Sivko... |
Citiraj:
Šta ste ljubomorni što netko ima više ili??? Ako si Čovijek isto ti je imao 1 ili 10 000 to ne mijenja tvoju narav. Stvarno kakvih sve ljudi ima kod nas nas balkanu nije za povjerovati,nije ni čudo što su ljude boli glava ovdje kad vječno vode tuđu brigu.: baad : |
Ovo nisu price za ovu temu.
|
|
prilikom jednog brzdeja.... ne tako davno...
http://www.imagesforme.com/images/8523ekipa1.jpg |
Citiraj:
http://img149.imageshack.us/img149/8...3ekipa18ay.jpg |
LOL Emissary, bome si se ti dobro zagledao u sliku kada si to primjetio :)
|
Da to si se napio pa si mi išao pilit bakar
|
Renesis- uvjek u toplesu :D:D:D
|
hehe, pokazuje pločice :)
nhf |
|
On barem ima šta pokazat ja imam ravan trbuh i jedan zanimljiv znak koji sam zaradio kad sam pao s bicikle
|
Citiraj:
budalo jedna imat cu nocne more : roller : :D:D:D:D:D NHF |
Borer mašin manijak!
|
Osječki pokolj sa borerom :p :D
|
lol, doomy malo previše fps-a
|
Domy, je to produkt onih tekučina u pozadini?!
|
Citiraj:
E jel vama Domy izgleda ko Bruce Lee ? :D |
Citiraj:
|
sad sam vidio da sam stavio sliku svoju iz profila , evo jedna da se vidi moja konjska faca malo bolje - ja sam ovaj koji gleda u fotic , a ovaj s desne je Xyoto aka Viktor - pozdrav kume .
http://img118.imageshack.us/img118/8009/dsc022254nx.jpg |
@router: ne razlikujem vas : lol2 :
@rendula: ne cini ti se da je domy duvao? :D:D:D:D:D:D:D:D |
kaj obojica purgerske seljacine ? :) dobro ja sam ovaj u tamoj majici sa nosinom - da to je moj nos i nije operiran , takav je zato jer u nogometu ljudi vole pucati golmanima u glavu . pa nemam niti jednu sliku da sam sam na njoj i da gledam ravno .
|
Domy... killeru jedan :D
|
Domy - koju tu busilicu drzis ? valjda nije Boschova
|
odakle želite moju slikicu?
sa NBA utakmice, ili sa Niagara slapova? ili možda sa CN Towera.. trenutno najvišlje građevine na svijetu? |
sa nba utakmice bi moglo . iako najbolje je da slikas sa prozora stana - da svi vide ko je iznad jednog od najnaj raskrsca u GZ
|
čovjek više ne može ni sliku dat : nono :
:D |
GayLord :D
|
aj mi recite gdje mogu napraviti BLOG, ili da li postoje neke web stranice gdje bih mogao napraviti kao svoj account, gdje bih mogao uploadati slike i staviti na njih komentare..?
ili mi preporučite neki program za izradu neke osnovne web stranice.. |
blog je najjjednostavnije rjesenje...:)
mozes na www.blog.hr, www.mojblog.hr i www.bloger.hr. blog.hr je ok, samo se serveri ruse svaki cas : baad : : finger : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e to mi je konkurencija, ja sam inace Boschova hosetsa .
|
Citiraj:
imam office 2003, ali nema frintpage? wtf? ili sam ga isključio pri instalaciji? ali imam sve ostalo, tako da sumnjam.. |
isključio si ga u instalaciji...
imaš dosta besplatnih i onih malo manje besplatnih editora na netu pa progooglaj malo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |