![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Dali je i vama ovako danas?
|
https://pbs.twimg.com/media/FJdPkM0X...jpg&name=large
opet otkrivaju scoreboard, majko mila :rolleyes: |
Znači čiteri će krenuti u akciju. Nisam mislio da su takve kukavice i da će podlegnuti pritisku...ali živi bili pa vidjeli.
|
Igra je službeno sa 1.1.2022. mrtva, samo nakon 2 mjeseca što je vani. Great sucess Dice:roller:
|
Citiraj:
Sve su imali, pa izvadili, pa sad isto to vraćaju. :hitthewal: |
tuga od igre, em po tehnickoj izvedbi em po gameplayu, daleko od kultnog battlefielda
|
I, naravno, nista od potrebnih fixeva. Opet oni po svome.
Scoreboard je smece i ako im je trebalo skoro tri mjeseca za jebeni scoreboard koji bih ja bolje dizajnirao u paintu onda su jebeno nesposobna bagra. Zapravo, i jesu jer je pola talenziranih developera koji znaju sto rade, napustilo studio. 4-5 studia radi na igri i ispadne ovakav trash, za to moras biti poseban idiot. Ne igram je od 1.12 niti planiram igrati dok se ne dogode drasticne promjene. Boze sacuvaj sto su ucinili od BF-a. EDIT: scoreboard bi trevao stici krajem veljace. Hahahahahahahaha ja ne vjerujeeeeem! Ne bi me cudilo da voip ukljuce u DLC :D |
pa to je to..igraš 12mj uranjenu igru kojoj fali više od 50% contenta koji će dodatno sad ubacivti i ljudi trebaju bit zahvalni šta im daješ fićure koje si isjekao.
|
Nemaju dovoljno ljudi koji znaju kodirati za Frostbite, a ovo je nova verzija koju dosad nisu koristili. Većina veterana je otišla još dok se BF5 radio, a nije došlo dovoljno juniora i nema ih tko naučiti. Zato ispada da oni odugovlače neke banalne stvari poput scoreboarda ili VoIPa, s zapravo nemaju znanja i iskustva, Frostbite je sotona od enginea.
|
Citiraj:
Kladim se da i ovaj screenshot scoreboarda je ništa više nego photoshop, pravi ni nemaju. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Znači dođeš u restoran i naručiš biftek, platiš ga, a ovaj ti donese komad http://s3.amazonaws.com/pix.iemoji.com/sams33/0566.png na tanjur. Skoro povratiš i kreneš van tog odvratnog restorana, a konobar trči za tobom vičući "pozovite prijatelje, njima ćemo dati besplatno". :hitthewal: Raspali su se, ovako nešto predložiti i totalno promašiti poantu svih kritika....ne znam. |
Pa ko je osta u njih od developera da bi oni ista napravili a da valja, sve je to u skladu sa vremenom u kojem zivimo i generacijama koje dolaze.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Manje-vise svi veterani developeri su otisli i uglavnom se prebacili u Embark, vjerojatno nisu bili sretni u kojem smjeru Battlefield ide i njihove ideje i zelje nisu bile u planovima glavesina, pa cisto da izbjegnu shitstorm koji ce uslijediti nakon lansiranja. Lead developer je prije BF-a radio na Candx Crush-u. :D
|
imam bf2042 za xbox, medutim nemam xbox.
pa bi mijenjao za nesto ako netko zeli cak i istu igru za ps5. |
https://www.gamespot.com/articles/ba.../1100-6499849/
Free to play. Kakav uspjeh za firmu. gg Sent from my LG-H850 using Tapatalk |
|
|
Battlefield bez single player komponente je blasfemija, a online iz godine u godinu u Cod-u i Battlefieldu postaje ubrzana zbrka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Igra je sad puno bolja, ali ce kupci buducih Battlefield igara biti oprezniji. |
Nekakav smisleni single player je došao tek u BF4.
Battlefield serijal je od početaka zamišljen kao multiplayer prvo pa tek onda single. |
Ne sjećam se da su prva dva imala single player, ili se varam?
|
Najbolji SP je imao još Bad Company 2 (meni)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Battlefield 1942, Battlefield 2 i Battlefield 3 sigurno nisu imali singleplayer kampanju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom svaki Cod ili Battlefield koji prilikom izlaska dođe 60 Eur-70 Eur bi trebao imati i single player, nakon sto je Cod Black Ops 4 izbacio single player, dogodilo se veliko negodovanje te je od tada SP sastavni dio Cod igara. |
Recimo nisam ni odigrao u BFV single player a u BF1 jedva izdržao do kraja, čisto glupa skriptana kampanja u COD stilu. Te single player misije nisu ni do koljena pravim single player FPS-ovima, poput Metroa, Dooma, Preya, Wolfensteina, Fallouta itd. IMO.
|
Da, poneki Cod i Battlefield imaju dobar SP, ali jedan Half Life 2, Wolfenstein i Fallout serijal u globalu imaju zanimljiviju pricu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato sam i povukao iskrivljenu paralelu :D |
Battlefield 2042
Citiraj:
O čemu ti trabunjaš…em su ih radile različite firme i još za različite platforme (bar u počecima). Kako je to CoD “nastao” od Medal of Honour serijala kad oba paralelno egzistiraju i danas. Medal of Honour je od EA i napravljen je na početku za konzole. Call of Duty je od Activisiona i napravljen je za PC. Ima sigurno 5+ godina između jedne i druge. A u tom vremenu je bilo još brdo sličnih igri. Čak je i Battlefield bio prije CoD. Znam da sam već debelo umirovio PS1 kad je prvi CoD izašao. Ako već ciljaš na tematiku, Wolfenstein je bio prvi, a CoD je imao odličan SP dok nisu krenuli prema dolje nakon Modern Warfare (CoD4) |
Pretpostavljam da misli na ekipu koja je napravila MoH:AA i ostale za PC ... oni su razvili CoD i CoD:UO.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |