![]() |
|
Je li moguće sezone igrati naknadno ili samo dok traju?
|
dok traju
|
Čekali ste popuste - eto vam na EU shopu
-22% idućih par dana. Iako, obzirom na to kako su ga brzo spustili .. možda ipak još malo pričekati za više :D |
Ili ne kupiti uopće. :)
|
Ići će to još, prije ili kasnije. :D
|
Citiraj:
Ipak, svim problemima unatoč i ako volite ARPG žanr, rekao bih da osnovna verzija na popustu (sad, a pogotovo ako još spuste) vrijedi novaca za odigrati kampanju barem jednom i s više klasa doći do T4. Najaviše promjene za S2, valjda će nadoći a igra napokon postati ono što je i trebala biti. Do PoE 2 ima jako puno vremena, taman stignu :) |
Citiraj:
|
Pa, evo ti novosti, vezano uz renown i loot,
i još koješta :) https://news.blizzard.com/en-us/diab...into-sanctuary Korak u pravom smjeru - koliki, vidjet ćemo. |
Ja čekam discount, ali 22%.. meh, mogli su se malo više isprsit...
|
Ovo je totalno ludo. Prvo ti treba cca 150h da dodes na 100. Onda uletis da pobjedis Echo of Lilith pa te svaki njezin napad onehosta. Pa trazis po netu build da ju mozes pobijedit. I nakon 2h rosade paragona i sveg pa 4h pokusavanja i 5mil gold-a potrosenih na repair gear-a pala je.
|
|
Mrtva igra:
https://i.ibb.co/59mkzc8/Screenshot-...t-08-34-13.png 450 gledatelja. :D Doslovno je na 120. mjestu na Twitchu po gledanosti. |
1. zabrijali su sa cijenom a koliko vidim po vašm komentarima.... pa nemaju ljudi 100 - 150 sati za dr*at kampanju LOL
interesira me igra ali brijem da ništa od toga. Baldur's Gate 3 mi se čini kao bolja kupnja u ovom momentu... |
Ma cijena je najmanji problem.
Ova igra jednostavno, nema sadržaja. Grind od prve minute, doslovno. Jedini osjećaj progresa je level, nemaš ciljeve za ganjanje nekih riftova ili bosseva niti ništa. Po meni najgora igra koju je Blizzard izbacio ikada (ne računam one početke ranih devedesetih). Ako uzmemo eru od Starcrafta i Warcrafta, ovo je definitivno najgore što je ispalo iz njihove radionice. |
meni je d3 bolji, opustenije i grind mi je zabavniji. čak se i ne šalim...totalno razočaran. Ovo mi ima feeling ko d3 prije ros, nema niš za radit, i ono šta ima mi nije zabavno. nisam ni upalio igru vec mjesec dana.
|
Ja bi evo za neku razumnu cijenu preuzeo fizičku kopiju za PS5 :)
pa da se i ja razočaram :roller: |
Citiraj:
|
Svašta promijenjeno i dodano:
https://news.blizzard.com/en-us/diab...ate-livestream Ima još jedan livestream u utorak, s još najava. |
Đaba su krečili kak bi se reklo. Igra je mrtva
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
šteta, neznam dal se smijat ili plakat valjda će za 2g bit bolje, al tad neću ni pomišljat na d4 više |
Plakat; jer su iz nas novac izvukli...
|
kao da je srednjoškolac za popravni iz matematike radio prezu i dalje je fail-ao :D
|
igram s2 i dost je zabavniji od s1, ima dosta qol improvementsa, ide u dobrom smjeru, za sad se zabavljam
već sad sam više igrao s2 nego s1 |
Citiraj:
dosta brže, lvl 50 sam za čas došo
|
Citiraj:
Renown sistem je promijenjen, tako da sad odradiš jednom i primjenjuje se na sve buduće likove. |
Ajde to je korak u dobrom smjeru ali neda mi se uopce pokrenut igru. Lol.
Jel igra tko ovo? Kakvi su dojmovi nakon zadnjeg updejta?
|
Ja sam probao, level 16, odustao.
Farmanje kao i u s1, samo malo brže ide xp, ostalo ništa. |
Šteta. Btw šokiralo me neki dan kada sam pročitao da nema set itema u igri.. Navodno će biti, jednom...
|
ja igram svaki dan ko blesav, baš mi se igra, ima još prostora za napredak ali u s2 imam dost zabave iza sebe s ekipom
|
Nisi normalan, eto.. :D :D :D
|
Uzeo danas obzirom da je došla ponuda za 39,99 :D Malo skupo ali ko ga hebe.
https://i.postimg.cc/21sCvwF0/Screenshot-1.png |
nisam jedini, nas četvero smo s1 igrali doslovno do lvl 30 i kvitali, sad u s2 idemo prema lvl 90, ako će igra tako napredovat, kroz par sezona bude kak treba
|
najavljen exp, bit će nova klasa never seen before in diablo universe :D
|
mogli bi dwarf-e ubacit :P
|
Upravo je umrlo jedno 333 Fantasy/Blizzard fanova. :D
Dwarf je rasa ne klasa. :D |
Citiraj:
Expanzija će pretpostavljam biti barem 30e kada izađe. Ko kaže da je D4 mrtav, pa napunili su cijelu halu na Blizzconu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:09. |