![]() |
Citiraj:
čačić je najbolje rješenje za trenera jer poznaje sve te igrače,bio je trener dinama,intera....vjerujem da će ovaj put dat priliku rezervama jer imamo jake igrače i na klupi |
Tako sam i ja u počeku razmišljao da sa rezervama, ali predomislio sam se. U kurcu smo ako kao treći idemo dalje (potencijalno francuska), ako drugi (italija), treba odigrati sa 80% prvog sastava (odmorit čarlija, srnu, stavit šifu i vrsaljka, eventualno još koga - kalinić naprijed). Jer španjolci će sigurno sa 2 sastavom igrati, a ako ih mrknemo prvi smo i dobivamo najlakše moguće protivnike (treće iz nekih skupina). Također uzmite u obzir da nam se možda za zelenim stolom oduzme bod ili nešto tako (jer smo već na uvjetnoj)
|
Citiraj:
odmorit perišića,rakitića,modrića(na euro stranici piše ozljeđen),mandžukića,strinića i ćorluku a ubacit šifu,kramarića,kalinića,vrsaljka i ove roga,pjacu,ćorića,jedvaja...nekog od njih |
Ako se ne varam bilo je rečeno da mi još teoretski možemo ispasti kao treći sa 4 boda i negativnom gol razlikom (ako izgubimo više od 1 razlike, što nije nerealno), ali ne znam dali još vrijedi zbog rezultata iz drugih skupina u 2. kolu
|
Najbolje bi bilo dobit Spanjolce i proci skupinu kao prvaci skupine, pa sasvim nebitno s kime bi igrali poslije.Vise mi je puna kifla kalkulacija i proracuna.Imamo jaku ekipu, igramo atraktivno i treba pokazat zube.
Francuska je goli q, Italija igra bunker s kontrama.Mislim da smo bolji od obje ekipe. EDIT: "Važno je da idemo na pobjedu kao i uvijek. Znamo da je bod jako dobar, ali nikada nije dobro ako previše kalkuliraš. Idemo odraditi dobru utakmicu". - zna Raketa, kralj. |
Kakav rezervni sastav?
Trebalo bi biti par promjena, ali mi još uvijek možemo i ispasti ako izgubimo i padnemo na treće mjesto. A ako prođemo kao treći - Francuska. Nismo lošiji od njih, ali jbg, domaćini su, znamo kako će to ići. U slučaju drugog mjesta - vjerojatno Engleska, što opet niej sreća mada ih se ne moramo boajti po prikazanom. AKo bi nekim čudom pobijedili i bili prvi, onda možemo dobiti i komotnijeg protivnika, a možemo i - Portugal :D Modrića bi i ako bude zdrav trebalo odmoriti i ne riskirati. Mandžo van, Kramarić nutra, umjesto Modrića nazad povući Brozovića, umjesto Strinića Vrsaljko, Rakitića na polušpicu, krila Perišić i Pjaca. Može i Rog na zadnjeg veznog za ovu tekmu. |
Citiraj:
vidit ćemo šta će ćaća ovaj čačić odlučit:D |
Mislim da se stvarno nebi trebali bojati engleza, ako bi ispali od njih sami smo si krivi, samo tko će ti garantirati da ćeš njih dobiti, a ne francuze (ako se ne varam oni ili francuzi). Nema kalkulacija, zamjenit par igrača (jer bi ionako mogli biti prvi sastav, recimo kalinić ili krama umjesto mandže, vrsaljko itd.) i naravno ove koje se mora (modrić, bilo bi dobro i ćorluku)
|
Mark my words, ulaze ćorić ili rog, ili oba. :D Pjaca se podrazumjeva, ali doduše taj dečko i je na rubu prvog sastava
Ako slučajno uđe Čop gasim tv (ili izlazim iz birtije ako budem gledao u birtiji) |
Pa ne bi ja drugog napadača. Ok ovako funkcioniramo, plus što protiv Španjolske nije loše da bolje pariramo u vezi gdje su najjači. I Kramarić je tehnički dobar i može više sudjelovati u igri od Mandže. Eventualno možda bržeg Kalinića umjesto Kramarića zbog potencijalne kontre.
Važno je da bekovi budu brzi i da se vraćaju. ako ćemo ih tu izvlačit, njihovi će bekovi manje sudjelovati u ofenzivi i odmah će biti manji pritisak na našu obranu. Druga je varijanta pustiti njihovu igru oko šesnaesterca i čekati kontru. To ipak ne bih preporučio jer nam obrana nije toliko dobra i negdje bi procurilo :D Rog može, ali Ćorić... prezelen je, možda u drugom da dobi 20min. Čop je imao solidnu sezonu, ali ne bi smio nikako odbiti prednost ispred Krame ili Kalinića. |
Ma lagano odigrati na x, formacija 5-4-1 i lagano.
vrsaljko šifo jedvaj strinić, tu su rog ćorić pjaca kalinić/kramarić, da se svašta izvesti. Ne treba nam pobjeda, ne treba nam ozljeda Modrića ili Ćorluke, Raketu treba odmoriti... ovo su situacije kada treba stvari dobro odvagati. Činjenica je da možemo protiv svih, ali sa zdravim timom. Ja'b to tako. Prvi tim neka prespava ovu tekmu, a onda klanje u nokautu. |
Citiraj:
|
Tražili ste Ćorića, dobili ste Ćorića :D
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/...ricem/4453454/ |
Let's go, medics! :D
|
uh, pogba napokon u izdanju ala juventus, definitivno najkompletniji veznjak europe atm
|
Slo-komandosi lagano naginju domaćinima, "Švicarci" će morat sačuvat živce
|
Arrr... Pogba je dobar danas, ali nope - najkompletniji jednostavno nije.
|
Šta mu po tebi fali?
Ima pregled, zadnji pas, tehniku, defanzivnu inteligenciju, odlican skok, i pluca Ngolo Kantea. po meni uz bok modricu, samo sto nas luka nema jebiga skok. |
I brz je.
Ali još uvijek previše griješi i forsira u igri, ima perioda kad nestane na tekmi skroz, i tekmi na kojima se ne pojavi. Za biti najkompletniji mislim da igrač mora biti takav da se u njega uvijek možeš pouzdati i da će uvijek dati visoku razinu igre. Fali mu naravno i iskustva da zna kad treba promijeniti ritam, kad stati na loptu, kad gristi. Ali da, mogao bi biti najbolji veznjak kroz par godina. |
Albanija vodi.
|
A viđe Albanaca...
|
Veća treća potrgana Puma u "Švicaraca" a tek je prvo poluvrime, ili Žabari rastežu protivničke dresove ka veliki, ili je pošiljka dresova stigla s prištinskog pazara :D
|
Citiraj:
Mislim sezona u juventusu mu je bila odlicna ( onak, juventus :D, kaj bi bilo tek da igra u nekoj ozbiljnoj ligi :D ), a sad kontam da je vec malo i zamor materijala pa su mu prve 2 tekme bile meh, iako po meni nije tako lose odigrao, vec je igrao pametno i jednostavno. |
Jeba te led, ovim Medicsima su dresovi uvezeni iz Kine. :D
|
kladim se da čačke sad grize nokte jer je Haladonu poslao doma...:fiju:
|
Haladona bolje da je ostao doma, kad pocne igrati ozbiljni nogomet, bude isao s repkom :D
|
bogami muski se 2 put stresla greda :D
|
Opet danas 0:0, koji krš.
|
Ova Švicarska je prosječna ekipa. Ali igraju obranu 20x bolje od nas. Mi bi primili bar 3 komada.
|
Citiraj:
pa ovaj seferovic je najveci balvan nogometa ikad. |
Istina. Ali Švicarska je išla večeras na X. Ići ćemo i mi na X protiv Španjolaca. Hoćemo uspjeti? :)
|
Ne.
|
Citiraj:
Zato je ćać i izabran |
Sutra je praznik u Dubravi! :D
|
Online streaming danas da ima provjereno? Mexico nema nigdje Euro za gledat :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dobro je, kaznjeni smo sa 100k eurica i zabranom prodaje ulaznica osobama koje HNS i organi vlasti oznace kao huligane i potencijalno problematicne.
|
Citiraj:
Meni je opcenito smijesno da su recimo ruse i nas kaznili. Iz vrlo jednostavna razloga, nismo mi organizatori utakmice. Da jesmo, onda normalno da ces kazniti, i treba kazniti. Ovako samo dajes dodatnog povoda onim idiotima... |
Haha, pa da, cijeli euro 2016 je podij za debilne Ultras grupe.
|
Citiraj:
|
Ovo je simbolična kazna. Kao, kužimo kaj se događa, al vas moramo odrapit. Bilo kako bilo, ostaje pitanje sigurnosti kao takve. Yebeš par baklji, al mene fakat strah da se neko veće sranje ne dogodi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:54. |