![]() |
Citiraj:
Mada mi je ovaj komentator jucer komedija,jer ne mogu ga nikako s nogometom povezat! Prenosi moto gp,ako tko prati! |
Baš kak emil veli, neki bi zbilja sudili taj penal, tj. više je upitno na kome bi bil penal.. na Neymaru/Ronaldu ga zicer niko nebi sudil, npr. na Švajnštajgeru, Pirlu, Rooneyu... ili bilo kojem od starije i robusnije gospode penal bi bil čist ko suza.
|
Stvarno ne kužim od kud toliki animozitet prema Ronaldu . Pa na slici se jasno vidi da je penal čist ko suza, čistije nemože bit.Zakaj nije sviran, e tko bi ga znal. Možda je sudac kompenziral jer trebal je svirati isto tako čisti gol protiv Reala.
|
Citiraj:
Animozitet je prisutan iz puno razloga! Da Benitez ima muda stavio bi i njega i Balea na klupu,pa stavio u vezu Isca,Hamesa i Kovu a naprijed Benzemu,kad covjek bude spreman.Barem bi imali kreativnu veznu liniju,a Casemira umjesto Kroosa koji je isto ocajan. Jos izbaciti Varanea i Danila i staviti Pepea i Danija,i to bude dobro Btw,kak si rekao mirkec,neka prodaju Balea ako vec united nudi 140milja,i Benzemu u Arsenal,i neka dopeljaju Ibru,to im je jedini spas.Treba im neki terminator naprijed,ovi su svi kao bebice! |
Citiraj:
Danas bi bio red da Arsenal tuče Liverpoola. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad se već toliko lovite Reala, pogledajte kako je Suarez pao. Ako postoje jednaki kriteriji, nijedan nije trebao biti penal.
Sudačka procjena je finalna i ako je čovjek presudio da nije ili je penal, zašto opet moramo 3 stranice prepucavanja čitati o Ronaldu, sucima i sl. glupostima. Ako niste Emmett Brown, fino pogledajte na kalendar i shvatite da je danas ponedjeljak. |
Pa nitko ni ne tvrdi da je ono Suarezovo penal, dapace, slazem se u potpunosti da nije. Poanta je u Ronaldovom padanju, a pada bome poprilicno cesto. I pada na nacin kao da ga je metak direkt u glavu pogodio.
Lik je zesci simulator. Bio i ostao. Zato sam i rekao, prikladan pocetak sezone. P.S. Da ovo ne postane novi rat messi vs ronaldo, ili pak real vs barca... Isto misljenje imam i o busqetsu, alvesu i posebice neymaru. Obicni padavicari skloni pretjeranoj glumi. |
Citiraj:
Nije li? |
Ja sam samo htio znat jel bilo kontakta, je bilo je, hvala lijepa. Pisete postove o tome kao da se bacio bez ikakvog dodira.
Da promjenimo temu.. veceras Liverpool vs Arsenal :) |
Grmi sjeva...oluja se sprema...a završilo bu 0-0 :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mada bez golova, dobra tekma jučer na Emiratesu. Arsenal je mogao pošteno fasovati u prvom poluvremenu, a bome i 'pool u drugom.
Man U. i C., te Liverpool, jedine momčadi bez primljenog gola nakon tri kola. In your face Lovren haters :D |
Juan Cuadrado stigao u Torino..... :goood:
Čeka se derbi u nedjelju u Rimu. |
Srsly.. odlična kupovina Juve-a.
|
posudba, točnije.. Mislim da neće ni to bit dosta za nadoknadu odlaska 3 ključna igrača za kreiranje igre u napadu(Pirlo,Tevez, Vidal -tim redosljedom) i one trenutke di je neko treba stavit "muda na panj" i odlučit utakmicu .. slično što su radili Pirlo i Tevez. Po meni treba još minimalno jedan dolazak kvalitetnog ofenzivnog veznog igrača...(za odradit pristojnu tranzicijsku godinu) :kafa:
|
A gdje naći još jednog igrača da je kvalitetan i da je džabe :D
|
Nego, ima li ko link za Dinamo? Hrt ne prenosi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
AJMOOOOOOOOOOOOOOO! :D
|
Kaj se cudite.....da ste svabe placali bi 820€ godinu za gledanje klubova u europi :)
|
Citiraj:
A sad trouble,kad računam,nije ni kod nas jeftino!Ajd da je minimum 400knx12mjeseci,već skoro 700 eura!A ja plačam oko 450kn mjesečno! Mislim na trio pakete,satelit je jeftiniji dosta,ali opet moraš imati i internet u današnje vrijeme pa si tu negdje! |
Citiraj:
|
Pa u njemačkoj ionako većina gleda uživo kad imaju nove i moderne stadione...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
29.99€ / mjesec. I to je sportski + bundesliga paket. A to ti je SVE utakmice bundeslige i lige prvaka (i pod SVE, mislim sve - svih 125 tekmi LP, i svih 612 tekmi prve i druge njemačke lige). + u paketu je još i europska liga (ne sve tekme), sve 63 utakmice Njemačkog kupa, neke tekme iz PL, rukomet, F1, tenis, golf itd. |
E jbiga ja uzmem full :)
|
Dajte stream za sirotinju :D
|
Ni full paket nije ni približno 820€ godišnje.
Full paket je 39.99€ / mjesec |
Šta drugo reć, to je Dinamo, 1:0, pa odmah 1:1 :D :lol2:
http://tvboxuzivo.blogspot.se/2015/0...a-sport-4.html a evo i 2:1 |
Citiraj:
Ovaj tvoj prijenos je ko u gta5 kad je Majkl ukljanjal p0rn prozore da bi došao do antivirusnog softwera:D |
Onda si nađi bolji :D
Mali Ćorić rastura, bit će izuvanja iz cipela s njim :D :) |
Citiraj:
Nemam bolji ali ovaj je stvarno pun malware i virusa...skenirajte si komp:D Komentator je isto zakon:D... |
BMK, gledan na OSx-u, nema virusa što se mene tiče :D
Srpski komentator radi tekmu hr. i alb. kluba. Neprocjenjivo :D |
Citiraj:
http://live.realstreamunited.com/str...on-121171.html Nema na čemu :) |
Citiraj:
Lako tako,ja sam na windojka....to lete prozori na sve strane...:D...odustao sam od gledanja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |