![]() |
Citiraj:
|
Mislim stvarno, ovaj matchmaking je nevjerojatan. Evo me sa 2440 na 2040 u par odigranih, dobivam takve debile u tim, nitko neće na voice, pa za poludit. Nikak i nikak. :)
|
Na 3000 rankinga, offens smo na Numbani i u napadu imam Hanza i Widowmaker. Mislis ljudi ce biti pametniji na malo vecem rankingu ali ne...
|
Kupit ovo ili bf1, pitanje je sad :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Overwatch će te prati par dana, i onda lagano pustiti. BF1 nisam igrao, ali zadnje igre njihove isto tako, par dana i gotovo.
|
Citiraj:
Btw jucer smo igrali mi s foruma malo ako ima jos tko da se zeli ubaciti u ekipu slobodno se javite renking nije preveliki problem bitno da ste unutar tisucu da mozemo svi skupa. |
Pa statistika sve govori.
Ima ljudi koje drži, ali 70% ljudi je odustalo od onog prvog vala koji su napravili preorder. Ali gledaj, ja ju igram, meni je ok. Ne igram više puno, ali i dalje znam tu i tamo baciti koji game. |
Odakle ti ti postotci i statistika? Zanima me da vidim broj aktivnih igraca i sve to :)
|
Negdje na nekom hrvatskom portalu pročitao, nešto u stilu vijek igranja od kupnje do prekida da je kratak naspram ostalih MMO igara.
Ali koliko vidim šibaju dobro oni, preko 20 milja ljudi konstantno igra. Ali vidim i po svojoj friend listi. Bilo nas 20 online kada je igra izašla. Sad su mi svi offline. |
Citiraj:
Moja friend list i iskustvo brzine pronalska matcheva govori sasvim suprotno |
Također , ranked tražim max. 50sec
Unranked / Arcade između 30-45sec. Tako da mi ova gore tvrdnja ne drži vodu... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pa bas i sva ekipa koja je igrala na pocetku smanom igra i dalje, tako da mi je cudno. Mislim vjerujem da ih je dosta odustalo ali dosta je i novih doslo.
|
OW je pobrao brdo nagrada, tak da ak je i dosta ljudi otišlo, još više će ih doći. Vidim to po ovim igrama sa rankom oko 2000, gdje ima previše ljudi koji nisu još navikli da je igra timski nastrojena.
|
Citiraj:
Pošto sam box junkie igrao sam najvise brawlove, i quick play. odigrao placements i na 2084 me bacilo, i sad sam 50+- od toga stalno.igra je gust, brza, šarena, ima mi malo ut štih radi toga, a guštal sam u njemu u mladosti :D |
Kupio igru, igrao par tjedana, mislim da sam možda odigrao 1 game ili 2 u zadnjih mjesec/dva...trebao bih sada opet koji game :)
|
Ja igram malo, lvl 63, ali 10 mečeva tjedno, ako i to.
|
Puno dobrih novosti dolasi s 2017. god. :care:
|
|
Koja sreća jučer, nevjerojatno.
Igram 3v3 arcade, pobjedim 9 komada + dobijem 1 lvl. Idem otvoriti 4 winter loot boxa i dobijem 3x legendary skin :D |
Gz momi, blago ti se :)
|
Gz Mommistake, ja mislim da sam dobio sve legendary osim Winstona. Danas je i zadnji dan za event ili?
|
Ja imam isto za svakog chara legendary (ako ne i 2 ili 3). A mislim da sam samo 1 kupio za gold.
Level 67 sam. |
Jesi razmisljao o kockanju? ;D
|
Da samo razmišljao :D
|
Citiraj:
EDIT: odigrao sam preko 10 puta oasis, mogu reći da mi je mapa prevelika nekako za control point, a uski koridori su pak preuski. Nikak mi ne ide jedno s drugim. |
Ali je idealno za Reapera (s kojim se portaš gore iznad kontrol pointa, čekaš, skočiš dolje i samo kolješ) i za Pharah (lebdiš iznad control pointa i rokaš prema dolje).
Ja sam odigrao jedno 2-3, meni je ok za sada. |
Nije velika mapa, samo za razliku od ostalih control mapa imam osjecaj da protivnik ima previse ulaza na control point i da je puno teze drzati se skupa i oritvnika tjerati od pointa.
Posebno meni koji igram Reina di sa shieldom ne mogu nikakav chokpe point drzati akda ih ima previse. |
Citiraj:
Evenutalno ak igraš protiv skroz novih igrača koji nisu vidjeli mapu i/ili su skroz novi u igri. A baš zato jer je otvorena mapa reaper ne može ništa na daljinu. Reaper je OK za university control point. Pharah ima sličnih problema: ne može se nigdje sakriti, jednom kad je u zraku, mccree ili soldier koji znaju što rade i nema pharah više. -- Mapa je velika u smislu prostornosti. Ide znatno više u visinu, što je popraćeno s ogromnim otvorenim "zračnim" prostorom. Samo trčkaranje do pointa najkraćim putem nije dugačko, no svi prolazi sa strane mi se čine dosta dužim u smjeru pointa. Jump na city center pointu je omiljeno mjesto symmetrinim turretima koje ne možeš pogoditi u skoku, a oni tebe instalockaju :D |
Npokon master rank!!!! Nakon sto sam se tjedan dana vrtio oko 3450 uspio sam. Sada sam s mirom ovu sezonu osim ako ne dodem do GM sto sumnjam da hocu hahaha
|
Svaka cast ;D
|
Ima netko ovdje na forumu da je 1900-2200 SR i da traži nekoga za duoq i da igra redovito, te da ima motivaciju za napretkom u SR-u, a ne da igra svakih par dana po 2-3 gamea? Želio bih naći nekog stalnog duoq partnera jer je tako najbolje, a ne da igram svaki drugi dan sa drugim ljudima. Imam par ljudi na frend listi, ali su pizde :D Čim spušimo jednu-dve, odmah odu solo igrat kao da sam ja kriv zato što smo spušili :nono:
|
Kad jesi :D
|
Citiraj:
|
Igram ti ja healera svaki dan, primarno mercy...ako trebaš tim, ali ne prihvačam njubove :D
|
Ja igram još uvije kežual, makar sam gotovo uvijek s srebrom ili zlatom u dmg ili kill.
Igram dosta tracer zadnje vrijeme, makar nikad prije nisam. Ako se naučiš na tu dinamiku, doslovce te nitko ne može ubiti. Ali treba imati brutalne reflekse s njom :D Tracer, reaper, roadhog, zenyatta, widow, bastion, genji, mccree.. To je moj pool iskreno. Zarya mi je najgori champ u igri :D |
Da, s tracer je skroz druga igra.
Ja sam na njoj promijenio osnovne bindove, s ovima mi je puno puno lakse igrati. Recall na E je glup. Blink - RMB, Recall - Shift, Ult - E |
Ja uopće ne koristim RMB.
Shift mi je jump, E recall, Q je ult, i tako sam se naviknuo :) |
Fora je tracer dobra je i na vecem ranku, ako si dobar s njom bas si ne pobjedim. Ali problem je sto je jedino dobra na payload mapama na offense ostatak vremena nije ni upola korisna.
|
Nema ona što raditi u defense, osim ako je netko hrabar i čekati enemy kod spawna.
I tamo trčkarati, pokušati uloviti ih da te ne vide, ubijati jednog po jednog. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |