![]() |
Za u uha!
|
Citiraj:
|
Haha ma daj
In ear ili obicne? |
Ove prve :)
|
Dali je itko probao CloudyFlex 2.5 rom? Svidja mi se prvenstveno zbog tamne teme, ostale karakteristike su prakticki iste ko u CloudyG3 1.2...
Ne kuzim koja je uopce razlika izmedju tih flex, g pro i g3 romova (portova)... Svi imaju slicne karakteristike, jedino flex romovi imaju tamnu temu :stoopid: @L31 Slusalice su dosta dobre, nisam neki audiofil ali mogu prepoznati dobru kvalitetu zvuka... |
@ ekipa na CloudyG3 romu :
Koji kernel koristite; cloudyev stock, bruceov, dorimanxov, neki drugi ? Battery life mi je prioritet a nemam previše vremena za vlastite usporedbe. |
Nisam nikad koristil nist osim stock i sa baterijom nema problema..
Vlasnici g3 mogu gledat 1440p na youtubeu. Treba samo update youtubea. Zadnje punjenje na G3 sam imao preko 30h i preko 4.5 sati SOT. Normalno koritenje, puno WhatsAppa, dva maila, desetak kracih poziva i slicno poruka. Sat vremena gledanja serija cak i 15tak min Dead Trigera. Stalno na WIFI/3G i 4G sa jutarnjim surfanjima na kavi i jos kojim popodnevnim i desetak uslikanih slika. Vecina na auto brightnesu i u par navrata rucno kolko ide. Jos sam i dosta uredival galeriju i brisal slike. Uglavnom pravo koristenje, nikakve simulacije i slicno. Baterija nije uopce losa cak i kad ga se gazi sa ekranom na 100% i slicno. Nije ni blizu G2 ali meni je dovoljna. Mozda neki HC user to moze ispraznit puno brze. Low light Buba. Pomaze taj brzi fokus malo i stabilizacija kod takvih fotki. Nije na Nokia razini ali meni dobro. http://www.pohrani.com/t/26/N5/2WQty...df7191862k.jpg |
Izvrsno, taman i ciljam na nekih 5 sati SOT bez imalo štednje.
|
To bus bez problema. Izdrzi preko 3 i pol sata Real Racinga kaj je valjda najvece zlo za bateriju. 5 sati je za G2 nista. Meni je obicno preko pet i pol stalno, osim ak se ne igram na njemu. Stand buy je brutalan. Ne znam vise kak je bio na stock romu al sa ovim je odlican. Na G3 je isto takav.
|
Napokon ljudovi, na moj E975 je stigel android 442. Ovo je milina, sve ide isto fluidno ko prije plus ima dosta stvari koje su popravili...ja sam zadovoljan, makar jee kriminal kolko se cekalo.
|
Citiraj:
|
Flasha sam CloudyFlex 2.5 sinoc i osim hebene crne teme rom ima par sitnica dodanih koje su nedostajale stock romu. Brzina i stabilnost su neupitni... Odlicna g3 tipkovnica i povecan broj opcija za prilagodbu samo upotpunjuju dobar dojam. Sad jos trebam viditi kako baterija drzi al cini mi se da nece biti problema, ako bude kao i sa stock romom ja zadovoljan... Preporuka
|
Citiraj:
Imam nebrandirani E975, kupljen kod nas u trgovini i ota mi ne nudi nikakav updejt :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
0 bodova kod mene -.- |
A kaj ces...bude i tebi doslo valjda kroz par dana.
Sad mi LTE radi ko od sale, prebaciva mi ko od sale, a prije samo u jednom dijelu zg, i to ak sam imal srece. Ma puno su togo promenili....zbilja sam zadovoljan, za mob koji je 2g star radi ko beba.... |
I na kraju,lg og je s 4.1.2,radio odlicno,sad sa 4.4.2 radi jos bolje. Quad snap 1.5ghz,2gb ram i 4.7 ips hd ekran. Jos.uvijek je najjaci u klasi i sto je najbolje fluidan i brz otkad je izasao.
|
Pa velim da se LG zajebo kad su ga izdali, zato i nisu hteli izbacit van taj 442...pa ko bi kupio G2...sad nema šanse da uzmem G2, osim ak mi ga sestra kupi :)
Ne vidim razlike na G2 osim u ekranu i kvaliteti slike.... |
Osvojio sam LG G3 (LG-F400K) na nagradnoj igri al mi ne treba smartphone pa će ić dalje.
Radi se o korejskoj verziji, ovaj model, i sad ne znam šta to znači. Jel to bolja verzija od ovih koji se mogu kupit kod nas ili nema razlike? Ne želim zeznut nekoga ko bi htio taj mob, a opet ne želim ni sebe zeznut ako vrijedi više. Pogotovo kad vidim da ga ovaj prodaje za $1,325.00. U paketu sam dobio: mob bijeli, dvije baterije, usb punjač, slušalice i battery charge. Ako se ne varam to je jača verzija sa 3gb rama, 32gb memorije i otvoren za sve mreže. |
Radi taj i kod nas kolko ja znam. Razlika je sto korejski ima antenu da oni tam mogu gledat telku. Kod nas to ne radi. Razlika je i u dodatnoj bateriji i u punjacu. Drugih bitnih razlika nema. Cijena novog u oglasnicima sa garancijom je 3300-3500 pa prema tome odredi cijeni. E da mislim da korejski nema wireless charging po defautu.
|
Korejski model, uz spomenutu antenu za tv, ima zamjenjivu bateriju (nesto manjeg kapaciteta nego internacionalni, 2600mAh cini mi se) te utor za msd kartice...
|
Nema. To ima G3 A(1080p i SD800) manju bateriju al on je dobil G3 pretpodukcijske kojih je bilo puno na jednoj nagradnjaci za podijelit.
|
Citiraj:
Hvala na odgovoru i informacijama. Cimnul me je onaj šta je stavio preko tisucu dolara cijenu, valjda APP? :) Znaš možda koliko kod nas košta ta dodatna baterija i punjac, mislim da bi mogao tražit oko 4000kn za komplet? |
Nema to jos kod nas. Inace je oko 150kn baterija, punjac nesto manje. Mozes trazit ali ak su novi sa garancijom od operatera oko 3500 ak ne i malo manje sad, tesko da ces dobit 4 za korejski bez obzira na bateriju i ostalo.
|
3000 kn ako zelis da odma ode a oko 3300 ako zelis malo vise love a da malo sacekas
|
Citiraj:
Mob radi brutalno. Jednako savršeno kao i na 4.1.2, prezadovoljan, bolje radi nego S5:) |
Ja sam skužil da se malo duže pali, onaj LG logo traje malo duže nego inaće, no za ostale stvari dajem čistu 5icu, nisam još nabasal na neki bug.
E da, danas kupio novi G2 :) , OG ide sestri, jbt uzmem G2 kad ono na 422 i nema update preko OTA...sad mi prek PC-a skida već pola sata, vražji spori serveri! Uzel sam G2 samo zato kaj je sestra htela taj OG, pa sam ja onda rađe uzel noviji model, ali na prvu nema nikakve razlike. OG je bolji kaj se kvalitete i kučišta tiće, a G2 kaj se ekrana, zbilja druge razlike ja nisam skužil...čak mi je na OG puno bolje kaj tipke nisu u ekranu, to mi je takva glupost al ajde. I još se sad moram privikavat na 10Gb...velim da ga nisam tolko malo platil i dobil novog ispod čekića nikad ne bi dal svog OG u zamjenu za G2....po meni nije nikakav poseban napredak! |
Citiraj:
|
1900kn, u tele2 je jucer kupljen, jedino sam ga moral otkljucat...prek oglasnika.
|
Kaj na g2 nema vise posebnog ukljucivanja gps-a?
|
Ne sad je lokacija na manje vise svim novim telefonima, ne sam LG..
|
Bedastoca, i kad ukljucim lokaciju onda mi je i gps ukljucen?
|
Ajde nek je stigao toliko ocekivani update napokon, ali razumljivo je zasto su otezali s tim sranjem...
Mami sam jucer preko OTA na OG stavio 4.4.2 i mobitel leti kao i prije. Cak mi se cini da se problem s power tipkom sredio tj. tipka vise ne steka :D Nego gdje je sad nestao onaj Android Development? Mislim da mi je rodjak nesto objasnjavao jucer kako doci do toga na Sony XZ, ali sam zaboravio, vjerojatno je isto :hitthewal: |
Kuckaj deset puta ili neki broj po Build u informacijama u softwareu. Da dancOO, upalis lokaciju i imas GPS.
|
To je valjda ono isto di kliknes za prikaz one animacije KitKat. Pogledat cu kasnije. Hvala.
|
Da tam ali klikaj po build number.. Pokazat ce ti kad pocnes kolko puta jos treba..
U zadnje vrijeme dobivam jako dobre rezultate sa baterijom na G3. Malo stednje kad se ne koristi, Greenify, auto brightness sa 50% minumima i pet sati SOT bez problema. Moguce je i drugi dan prezivit na jednom punjenju. Iskljucio sam i animacije u tim opcijama za developere i sad radi fludinije. Probal sam i ART al premalo da bi nes konkretno napisal. Uzme 20% prostora i mob bi treba bit brzi sa boljom baterijom ali otom-potom. |
Citiraj:
Meni je mob 99% vremena na tom modu štednja baterije, zbog toga što to koristi weather app i slični, a ovaj 'visoka točnost' koristim samo kad mi treba zbog garmina/viaga. Ne znam jel na lg-u potpuno isto tako, ovako je na samsungu, lg mi je kod žene, budem vidio poslijepodne, al mislim da je isto, jer sam to provjeravao nekidan nakon updejta na 4.4.2 |
Jel moze neko preporucit dobru maskicu za g2?
Cini mi se da su nekeda maskice dobre,a nisu one najobicnije |
posjeduje li tko L70?
dojmovi? |
Ima li netko LG optimus 4XHD P880? Zanima me dobar i pouzdan 4.4 ROM za njega. Dosada sam probao Paranoid Android, MoKee i CyanogenMod, ali su pokazali neke manjkavosti. Zna li neko za nešto pouzdano?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |