![]() |
Citiraj:
|
Eh da mi barem radi defaultna app za mail
Nasao sam besplatnu funkcionalnu alternativu ali preko te app(google one) ne dolaze obavijesti |
Citiraj:
|
Normalno dobivam mailove i sve,ali da bi odgovorio moram izac iz aplikacije,pokrenut google one,prebacit na gmail i tek onda otvorit mail i odgovorit
Jednostavno nece odgovorit,dodje mi obavijest da nije poslan mail i da provjerim adresu i velicinu privitaka dok kod google one normalno saljem |
Citiraj:
možda se nešto sa serverima poremetilo :/ |
To mi nije palo na pamet :D
Probat cu sad pa javim EDIT: Ni to nije pomoglo |
Citiraj:
I kakve privitke šalješ, koje veličine? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ni uz 3. stupac ti ne stane sve na "jedan" ekran? Rasporedi si onda mali shortcut na vrh i na dno (recimo od 2 aplikacije za screen lock) i bit ce ti uvijek dostupan, da ne moras jadan povuc jednom prema gore :D |
Citiraj:
Inace, uz upotrebu novih Folder mogucnosti imam slozena dva ekrana u koje mi stanu sve aplikacije. Lock Tile mi je smjestena ili u dnu prvog ekrana, ili na vrhu drugog, tako da mi je uvjek na brzinu dostupna. |
Citiraj:
U google one aplikaciji imas izbornik google maps,youtube,gmail... I tada moram odabrat gmail,otvorit mail i tek onda odgovarat A stvar je u tome da nikakve privitke ne saljem,cijeli mail se sastoji od dvije recenice |
Citiraj:
smtp.gmail.com:465:1 |
Citiraj:
Je,taj je |
Citiraj:
Da probas hard reset? Mozes backupat *sve* aplikacije i postavke, cak ti zadrzi i home screen kakav je bio, tak da nema nikakvih ponovnih postavljanja i sl. Makar ne vidim bas kako bi to rijesilo problem.. |
Ma probao sam i to,al problem se ne rjesava,u svakom slucaju hvala na prijedlozima i pomoci
|
O kojem uređaju se radi?
|
L625
|
Čini mi se sad na cyanu i 8.1 da MS Camera više i nije lošija od Nokia Camere....a jel se isplati uzet ProShot?
|
Tesko, ak ne mislis s njim zaradjivat ;)
Inace, ProShot nudi vise/drugacije mogucnosti podesavanja od spomenutih. |
Ja sam ga ugrabio kad je bio free na myAppFree, ali kvragu, još nisam skužio kako se *odmah iz aplikacije* može izbrisati tek uzeta fotka :D
Također, ima opciju da čuva neke "originale", a ni za to ne znam na što misli lol (bilo bi mi jasno da se primjenjuju neki filteri, ajde) Može me netko prosvijetliti oko te dvije stvari? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno, ako je Lumia u pitanju.
|
Molim prijedlog za neku funcionalnu aplikaciju za print dokumenata,free ako je moguče! Ako nešto takvo postoji za WP?
|
HTC 8S mi je zavrsio na servisu zbog lock tipke, kazu prasina.. Rijesili mi to i sad sljaka OK ali sam mislio skinuti neku aplikaciju za lock moba. Nesto najjednostavnije,da ima samo tu funkciju. Nasao sam Baby Dragonovu, placa se.. I nasao sam jednu besplatnu (iexplore) koja mi se cini ok,ali kaze neki lik u komentaru da pritiskom na tu tipku lock se pokrece app i u pozadini trosi dodatno bateriju. Sto ne bih htio.
moze neko misljenje? Ako ste i vi tog misljenja da bi trosila vise bateriju, skinuo bih BabyDragon app, 6kn nije neki novac,samo da je aplikacija kvalitetna |
Citiraj:
Citiraj:
|
Opera Mini stiže. Ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje u BETA programu.
|
Bolje da ovdje pitam nego na temi o mobitelima :D
Imam pitanje u vezi HOME tipke: Uvijek mi je nekako bila navika kod androida da sve aplikacije u kojima se trenutno nalazim zagasim do kraja kada ih prestajem koristit, nikada nisam izlazio sa HOME tipkom. To sam radio iz nekog svog razloga da se aplikacije zatvore da nebi slučajno bile otvorene u pozadini Dali da se sa tim zamaram kod WP-a ili mogu slobodno izlaziti sa HOME tipkom? |
Mislim da ti je dovoljno izac sa home tipkom i onda drzat back tipku da se upali multitasking i sve poiskljucivat sto ti netreba
|
A tako nekad i radim..
|
Citiraj:
|
Nema tu shenanigans sa memorijom, aplikacijama u pozadini i to, samo zatvori app preko home tipke jer ti i sa back tipkom na WP8.1 aplikacija ostane u pozadini (ne ugasi se skroz).
|
Ja stisnem i malo držim back tipku i onda swap dole s prstom sve kaj hoću ugasiti..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je da sam jedno 30 puta kliknuo back al point is made :D |
Citiraj:
Aplikacije napravljene i kompajlirane za Windows Phone 8.1 se suspendaju u pozadini bez obzira kako izašli iz njih (back ili Win tipka) dok aplikacije koje su targeted prema WP8 i dalje imaju stari behaviour. Evo primjer na WP8.1 aplikaciji Swarm. Prvi put sam izašao preko Windows tipke, drugi puta preko back tipke. http://www.gfycat.com/GeneralVacantCavy |
Može preporuka najboljeg playera za koji znate da normalno vrti titlove?
Bs player sam koristio dok sam bio na drugom OS-u no ovdje ga nema koliko vidim.. |
Moliplayer Pro ?
|
Da, kad budem imao 17kn na računu :)
Baš gledam malo i stvarno očito nema funkcionalnog besplatnog playera koji podržava titlove. Pa što je to tako teško napraviti ili je sve poanta da se kupuju aplikacije koje se plaćaju? |
VLC player je in the works, isto kao i foobar2000
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |