![]() |
Uzeo kod kolege Fractal R4 i be quiet! napajanje samo zbog ove teme i tolikih pohvala i moram reć da je sve na mjestu od komunikativnosti do pomoći. Jeste da je sve potrajalo ali sumnjam da onome kome je hitno kupuje ovdje tak da nema zamjerki s moje strane 5/5.
Sad iam drugi problem, počelo mi smetat šuštanje lišća od tolike tišine u sobi :D |
Sad sam malo zagledao na Uzi Shop stranicu i skužih da je dostupan monitor kojeg sam prije htio,a koji je magično nestao s ponude na ADMu,Futuri i Centru. Vidio sam da Nino sve pakira k'o da prevozi staklene vaze,ali monitor je monitor. Pa me zanima,dal' je itko naručivao monitore s uzia?
Idem sad prekopat malo po temi. :) EDIT: Još da pitam. Dal' se može uzeti preko firme? |
Citiraj:
UziShop je firma (Tvrtka) i kao takva ti izdaje normalni racun kao i svaki drugi ComputerShop u HR. |
Citiraj:
|
Ja sam uzimao od njega između ostalog i monitor kojeg sad imam.. I naravno da stoji sve sto je Komrad Brko rekao..
Monitor je bio u njegovoj kutiji od vrlo debelog kartona + original kutija. |
Citiraj:
|
nino, vezano na današnji članak na PCE-u....kakav info o cijeni za R9 285 kod tebe??
|
Citiraj:
Upravo ubacio neke X99 mb i ova 3 nova Haswella-e. Sutra će biti dignuto sa cijenama. :) Edit: Gledam cijene Sapphire R9 285 na njemackom amazonu, kako stvari stoje, debelo iznad 2.000kn ce biti.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Postoji li mogućnost nabavke Lian Li PC-B16 ili Lian Li PC-A61 kućišta? Ako da, koliko brzo i po kojoj cijeni?
Kako stoji sa nabavkom DDR4 memorije? |
Citiraj:
Lian Li je dobavljiv = 1915,00kn - black DDR4 stže pomalo = https://www.uzishop.hr/56-ddr4-memorije |
Što se tiče maila, poslao sam jedan u subotu i još nema odgovora pa ako bi mogao pogledati.
|
Ako je za Silverstone psu, jos cekam reply, biti ce do veceras
|
Citiraj:
Naravno da je monitor stigao u tip-top stanju! Zaista nemaš nikakve frke s naručivanjem monitora od Nine (UZI shop)! Naruči ga i uživaj u monitoru i činjenici da ćeš ga platiti manje nego u ovim zagrebačkim dućanima koji.....ma neću ni pisat šta mislim o njima. |
Pozdrav ;) imam par pitanja :P
-ako bih kupio konfu kod vas jel mi mozete updejtat bios i sve ostalo? -vidim da imate gigabyte ga970a ds3p e sad.....zanima me koja verzija (3.0 1.1 ili 1.0)? -kakav to imate pupust od 3%(ako sam dobro cuo)? jedna ste od najjeftinijih trgovina ;) hvala puno |
1. Može
2. 1.0 3. Popust za forumase, registrirati se na webshop i poslati pm/mail sa nickom i registriranim mailom. :) Pozdrav |
Nino - imaš kakvih najava za ove nove Corsairove tipkovnice, K70 i K95?
|
Hoće bit skoro išta DDR4? I jel se može očekivat išta jeftinije od onog šta je bilo? :D
|
Citiraj:
Cimni me na uzishop mail da odgovorim veceras sa cijenama i upecam te za kupovinu. Citiraj:
Dok traje neviđena strka oko ddr4, Haswell-E i X99 ploca, nema smanjivanja cijena. :D Kad dovoljne kolicine budu vani, cijena ce past ali ne znacajno. Edit: Stigla na cjenik hrpa Fortron i be quiet! napajanja po zanimljivim cijenama. :) |
Morma se negdje zaletii da vidim koje bi mi tipke najvise odgovarale pa te onda cimnem. Ak stignem danas do linksa jer tamo imaju izlozene modele tipki posaljem odmah mail :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba malo sacekati da prodje "navala", sigurno ce nino iskopati neki kanal za jeftiniji DDR4 uskoro. |
Ah kao što ti Lewis uvijek kažeš da tako možeš čekati u beskonačnost, a treba ti sad, tako da je narudžba pala :D
|
Citiraj:
|
mene zanima da li se moze nabaviti asus x99-a maticna ploca i koliko bi novca bila?
jako dugo vremena pratim uzishop i ponuda im je stvarno vrhunska,cak sam ih ranije kontaktirao oko odredenih cijena grafickih kartica i ekspresno mi je vracen odgovor :) definitivno cu naruciti kod vas cijelu konfiguraciju (do 11.mjeseca najdalje,cekam da se cijene malo obore i da usparam jos nesto novca,a i faks starta malo prije :) ) |
Citiraj:
|
Jel ima kakvih informacija kada dolaze "novi" AMD Vishera proc-ovi i kada ce past cijene prema preporucenoj od strane AMD-a? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidim da ima i jedan Fortron fanless psu. https://www.uzishop.hr/napajanja/284...enser-400.html |
A napokon si malo i to poboljšao :) falilo je jeftinih a dobrih...
|
hoce doci u ponudu nova kucista (zalman z1 raijintek arcadia...... i po kojoj cijeni) ;)
|
Ti brendovi nisu u ponudi kod mojih dobavljača, od drugih mogu nabaviti ali cijena nimalo nije konkurentna.
|
Samo pitanjce, na kojem principu radi ovaj filter ?
npr gigabyte x99 ploče se nađu ovako pod intel pločama a kad filtriraš pod s2011 samo asrock |
Citiraj:
|
Pozdrav!
Kupujem citavu konfu kroz par dana, pa bih uzeo in Uzi Shop-a. Naime takodjer sam cuo da postoji popust za clanove foruma, pa me zanima koja je procedura? :goood: |
Citiraj:
|
Registriraj se na websiteu i onda pošalji mail uzi shopu ili članu foruma "nino" jer je on vlasnik, mail s kojim si se registrirao i nick na pce forumu
|
Pozz Nino i ekipa :D, da ne tlačim upitima preko PM-a, a danas ćeš ih sigurno imati 1000 xD, naravno zanima me cijena novih GTX970 pa čim saznaš baci ovdje, hvala :chears:
|
Kad stignu kod dobavljaca mogu napisati cijene. Trenutno ih jos uvijek nema kao ni novih amd cpu-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |