PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

vorda22 06.06.2016. 08:27

https://www.youtube.com/watch?v=BEx9DtBOKac

ovo nije faul? lol. sve je jasno...

ali kako bi ovog greena s gustom u facu sasio da mi je ovak krenuo na ulaz dok moj suigrac lezi pod kosem :)

Roberto 06.06.2016. 08:48

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933062)
ak se on nije pojavio, bome ovaj ostatak traze po svemiru...

Pa ovako.. pričamo o čovjeku koji je sam sebe prozvao Kraljem, koji sebe smatra najvećim u svemiru, uz bok ili iznad najvećih svih vremena. Ja ništa od te čarolije kakvu bi takav kralj trebao imati nisam vidio u ovom finalu. Ali ništa.

Zajebi suigrače i pazi ovaj primjer.

Jordanu su srali za prvo finale da je dobio Lakerse jer je Magic star.
Onda je došlo iduće godine finale protiv Blazersa i mediji su pumpali kako će Drexler biti bolji igrač od Jordana. Clyde je imao tada nekoliko fenomenalnih sezona i mediji su ga dizali u nebesa. Imam čak i negdje neke časopise iz tog vrmenea gdje su uspoređuvali Clydea i MJ, i neki čak davali prednost Clydu. A sigurno im MJ nije zaboravio ni to da ga 1984. nisu htjeli uzeti na draftu :D

Epilog znamo. Jordan nije puno srao u medijima, ali se posrao na Blazerse već u prvoj tekmi, s 35 koševa do poluvremena i tricama 6/6. A svi znamo da MJ-u trice nisu bile forte. I nakon 6. trice nonšalantno slegnuo ramenima prema Magicu koji je kao komentator u nevjerici gledao šta ovaj radi. Nisu mu pri tome suigrači trebali, većinu tih koševa si je rkeirao sma, a u obrani grizao svake sekunde.

E vidiš, takav nastup se očekuje od nekog tko sam sebe smatra nezaustavljivim i najboljim.

vorda22 06.06.2016. 08:50

prije pippena u ekipi, jordan je imao omjer 1-9 u play offu. daj neki kalibar pippena u clevelandu. evo mozes i tri igraca odjednom upotrijebiti :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Roberto 06.06.2016. 08:58

šta će Kingu Pippen, on je najbolji u svemiru i nezaustavljiv :)

Pippen se razvio u izvrsnog igrčaa upravo uz Jordana, a nije na odmet spomenuti i da je King sam sebi birao suigrače :)

Bilo kako bilo, ovo što je LBJ pokazao u ove dvije tekme je ispod razine onog što je pokazivao u sezoni. s istim suigračima, jel.

ODO 06.06.2016. 09:43

Lik je uspio izgubit finale sa Wadeom i Boshom u ekipi.

Lik je trejdao Wigginsa za rupetinu Lovea, sad nek uživa u svom bijelom "Pippenu".

Nek je on smijenio Blatta.:)

vorda22 06.06.2016. 09:55

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2933073)
šta će Kingu Pippen, on je najbolji u svemiru i nezaustavljiv :)

Pippen se razvio u izvrsnog igrčaa upravo uz Jordana, a nije na odmet spomenuti i da je King sam sebi birao suigrače :)

Bilo kako bilo, ovo što je LBJ pokazao u ove dvije tekme je ispod razine onog što je pokazivao u sezoni. s istim suigračima, jel.

aaaaa, znaci pippen je postao to sto je, samo zahvaljujuci jordanu... koji fanboyisam ...

Citiraj:

Autor ODO (Post 2933083)
Lik je uspio izgubit finale sa Wadeom i Boshom u ekipi.

Lik je trejdao Wigginsa za rupetinu Lovea, sad nek uživa u svom bijelom "Pippenu".

Nek je on smijenio Blatta.:)

jesi ti gledao finale i vidio na sto je bosh licio? a wade je mogao svaku drugu igrati...

panda505 06.06.2016. 10:14

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933086)
jesi ti gledao finale i vidio na sto je bosh licio? a wade je mogao svaku drugu igrati...

Dobra izlika zlata vrijedi :)

vorda22 06.06.2016. 10:22

kaje bilo sa spursima ove godine lol. toliko iz...avanja na kawhija bla bla, sad nitko nista...

Gilbert5 06.06.2016. 10:24

Ne mjenjaj temu. Tema je LeBron kraljica :D

ODO 06.06.2016. 10:26

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933086)

Jesam, veličina kao Deshawn Stevenson ga je ubio u obrani.:)

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933104)
kaje bilo sa spursima ove godine lol. toliko iz...avanja na kawhija bla bla, sad nitko nista...

Eto ti igrač najbliže Pippenu.

Brko 06.06.2016. 10:34

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2933105)
Ne mjenjaj temu. Tema je LeBron kraljica :D

:D :D :D :D

panda505 06.06.2016. 10:53

Najveće sranje koje su Cavsi napravili - u razini sa tjeranjem Wigginsa je bilo i tjeranje Blatta :lol2:

Roberto 06.06.2016. 11:00

Citiraj:

Autor ODO (Post 2933106)
Jesam, veličina kao Deshawn Stevenson ga je ubio u obrani.:)

:D :lol2:

Puno je krivih odluka u Clevelandu bilo zbog kraljice, ali treba biti iskren i reći da bi i u drugačijem ishodu tih odluka Cavsi teško došli do titule. Jednostavno GSW je bolji. Dobar pokazatelj što znači kvalitetan trener. Jednostavno, Kerr je igru svoje ekipe skroz prilagodio vrlinama igrača, posložili su igru do fanatastičnog automatizma u obrani, mogu igrati raznovrsno a šut im je izvrstan jer zbog brzog protoka lopte i puno kretanja dobivaju puno otvorenih šuteva. Izuzev Currya, njemu ne smeta previše biti pokriven :D

Da vidimo sad miriše li Cleveland još na šampanjac :)

vorda22 06.06.2016. 11:19

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2933115)
Najveće sranje koje su Cavsi napravili - u razini sa tjeranjem Wigginsa je bilo i tjeranje Blatta :lol2:

slazem se, tjeranjem trenera i stavljanjem ovog covjeculjka su si zabili noz u ledja

panda505 06.06.2016. 12:07

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933124)
slazem se, tjeranjem trenera i stavljanjem ovog covjeculjka su si zabili noz u ledja

Pa ti se složio s nekim u temi za košarku

:o :o :o :o :o

Prosto nevjerojatno

vorda22 06.06.2016. 12:39

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2933134)
Pa ti se složio s nekim u temi za košarku

:o :o :o :o :o

Prosto nevjerojatno

jedno je do finala, a drugo je finale igrat. Blatt je tu dosta dobar bio.

Flood 06.06.2016. 13:37

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2933071)
Zajebi suigrače i pazi ovaj primjer.

Jordanu su srali za prvo finale da je dobio Lakerse jer je Magic star.

Eto baš sam počeo gledati finale 1991.Pogledao 3 tekme.
Prvu tekmu su Lakerski dobili u gostima.Zašto?Zato jer je samo Jordan došao na tekmu.Ostali se usrali,sami pričaju u kameru da ih je nervoza ubila,jer finale nitko vidio nije.Od druge tekme druga priča...
A Magic igra ko lood,nimalo se starost nevidi.Ili dabl dabl ili tripl dabl.A Jordan ga čuva.Perkins,Divac,Worthy.Jedino Byron Scott igra za rac konstantno za sada.Čuva Jordana dok ne dobije pomoć :D

edit:
uvod u game 4:Kad Lakersi pobjeđuju to je zbog iskustva,kad gube to je zbog toga što su stari....Pat Riley prepričava izjavu Perkinsa :D
Jordan igra u prerezanoj tenisici tako da mu zamotani palac stane unutra :D

vorda22 06.06.2016. 14:40

Citiraj:

Autor Flood (Post 2933172)
Eto baš sam počeo gledati finale 1991.Pogledao 3 tekme.
Prvu tekmu su Lakerski dobili u gostima.Zašto?Zato jer je samo Jordan došao na tekmu.Ostali se usrali,sami pričaju u kameru da ih je nervoza ubila,jer finale nitko vidio nije.Od druge tekme druga priča...
A Magic igra ko lood,nimalo se starost nevidi.Ili dabl dabl ili tripl dabl.A Jordan ga čuva.Perkins,Divac,Worthy.Jedino Byron Scott igra za rac konstantno za sada.Čuva Jordana dok ne dobije pomoć :D

hoces reci da ni jordan nije mogao sam? :)

Flood 06.06.2016. 14:48

Naravno.Prve riječi nakon suza....niste vidjeli samo mene,vidjeli ste... :)

E-mil 07.06.2016. 12:19

u očekivanju nove tekme :D

vorda22 07.06.2016. 13:27

oce curry bit ove godine mvp finala ili ce se potvrditi ono kaj pricam da je lik prevara?

E-mil 07.06.2016. 13:37

kako je krenulo u ove prve 2 utakmice, MVP će biti Kerr

vorda22 07.06.2016. 13:38

kako god. balavac ne bu jos mvp finala vidio... Jedino ako dodje direktiva da to mora bit

Flood 07.06.2016. 13:42

Citiraj:

Autor E-mil (Post 2933466)

Odličan :D

E-mil 07.06.2016. 13:43

Život leti kapetane ...

evo vorda22, samo za tebe

http://i.imgur.com/br8YkTM.jpg

Roberto 07.06.2016. 15:55

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 2933481)
oce curry bit ove godine mvp finala ili ce se potvrditi ono kaj pricam da je lik prevara?

O kakvoj prevari ti konstantno pričaš?
Čovjek je drugu sezonu za redom najbolji igrač lige, skupa s klubom porušio brdo rekorda. Drugu sezonu za redom u NBa finalu kao najbolji igrač kluba i lige. ako je to prevara, onda je LBJ triput veća prevara :D

I sad bi tu četiri utakmice finala trebale nešto dovesti u pitanje?
Ako se LeKraljici ne bi smjelo suditi po njegovim luzerskim navikama u finalima, bome ni Curryevu karijeru ne bi trebali suditi po učinku u finalu.
Nije što se toga tiče ni podbacio u finalu, a obranu na njemu ostatak momčadi vrlo dobro koristi. Opet zahvaljujući njemu.

adaksinjo 07.06.2016. 16:02

Roberto izgorjet ces, pusti coveka nek se veseli :D

Green mvp, gg wp :D

Roberto 07.06.2016. 19:01

Sad me već počelo veselit :D

Brko 07.06.2016. 20:22

LBJ je najveća prevara u povijesti košarke.

Gilbert5 07.06.2016. 20:52

Ako ostane na dva naslova s Floride, da.

Roberto 08.06.2016. 10:35

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2933610)
LBJ je najveća prevara u povijesti košarke.

:D

Inače, evo ovdje se na par primjera može vidjeti na koji način Curry i Klay značajno utječu na igru svoje ekipe i kad ne zabijaju:
http://www.sbnation.com/nba/2016/6/7...ba-finals-2016

Ima toga još, ne da mi se sad kopati, ali neposredno nakon game2 je bio članak s nekoliko videea u kojima LBJ ispada iz igre zbog Currya.

Postoji i opcija 2, koju je koristio OKC. Nema udvajanja. Pa je bilo 11 trica Klaya u Game 6, 7 pokrivenih trica Currya iz driblinga u game 7. Izredali se na njemu i Westbrook i Adams i Durant, trpao je preko svih.

Ne znam hoće li što Cavsi mijenjati noćas, ali nadam se neizvjesnijem finalu, makar bi se ovdje mogla dogoditi i metla. Kroz ovo finale možemo i u drugačeejm svjetlu gledati Duranta koji je po meni dobio preveliki hate nakon izgubljenog finala zapada. Da - griješio je, mogao je bolje, ali iz ove perspektive...

A što se tiče Kraljice i njegovih fantastičnih uspjeha u vidu dovlačenja loših cavsa do finala kroz katastrofu od istoka... George, Durant, Leonard, Hayward, Anthony. Sve top SF-ovi lige, stavi bilo kojeg od njih umjesto LBJ-a, i Cavsi će opet doći do finala.

A stavi Cavse s LBJ-om u zapadnu. i nisam siguran da bi vidli finale konferencije.

adaksinjo 08.06.2016. 10:57

takve usporedbe su dosta nezahvalne jer nitko ne moze znati kakvi bi ovi nabrojeni igraci danas bili da su igrali u nekim drugim klubovima. tipa da Anthony nije otisao u klub koji sisa banane, nego u nekog title contendera ili da u klubu s Durantom igra jos par postenih sutera i dominantni centar.

George i Durant su imali apsolutnu slobodu zadnjih par sezona, dok je recimo Leonard na pocetku bio dosta u sjeni starijih, manje je i igrao, a i vise je bio orijentiran na obranu, nego na napad.

naravno, salary cap odradi svoje pa su neke super momcadi nemoguca misija, a opet i to je dvosjekli mac jer se moze dogoditi ono sto se dogodilo Manchester Cityu prvih par sezona dok su seici ulupali milijune u igrace, a oni se medusobno nisu podnosili zbog toga sto su jedni imali vecu placu od drugih :D

s druge strane, moguce je da pola njih danas ni nebi bili zvijezde, nego bi grijali klupu ko nas nikad prezaljeni kapetan. sjeti se kako su Green i Leonard eksplodirali u playoffu ili kako je Stoudemire prije koju godinu, kad je skidao sve rekorde, trpao preko 30 u +20 tekmi kolko se sjecam. sve su to podvizi, ali tesko je ostati na toj razini cijelu sezonu, a kamoli cijeli karijeru.

Lebron ima brojke, ima suigrace, ima sve, ali jednostavno postoji ekipa koja ih cijele sezone guzi ko beba zvecku. zasto je to tesko za prihvatiti? kakve prevare, zavjere?

bilo kako bilo, GSW trpa, Cavsi sisaju banane. kolko god zavrsilo, +88 u 4 dosadasnje tekme (2 u sezoni, 2 u playoffu) je nenormalno puno, a ako ih razbiju jos 2x po 20 razlike, nadam se da si vorda tetovira lebrona na prsa, ko Ananas Sharbini svojeg brata Ahmada :D

Brko 08.06.2016. 11:30

Ugl, da se dogovorimo odma:
1. Ako GSW osvoji i Curry bude MVP - ukralo, nezasluženo, prevara
2. Ako Cavsi osvoje i LBJ bude MVP - pošteno, tako i treba biti, kakav Curry prevara od igrača.

:D :D

Iako nisam fan košarke, ovo malo kaj sam gledao zadnjih par utakmica, ko je on da si slaže momčad i trenere... ma nemoj. I ono The Decision... ma daj molim te.

Prevara milenijuma.

Roberto 08.06.2016. 11:31

@adaks, Naravno da su nezahvalne. Jednako su nezahvalne i te da bi Lebron znatno digao svaku momčad u kojoj bi igrao, kao i svaka druga ŠBBKBB priča.

Poanta je da njegovi sidekickovi i nisu toliko smeće koliko se priča, te da je s druge strane istok tiha jeza od momčadi. jasno je to svakome tko je pogledao par tekmi Cavsa u round 1 i polufinalu konferencije. Pa i Toronto je jad, dobili su dvije tekme na individualnu kvalitetu DeRozana i Lowrya.

Nisu toliko loši Cavsi koliko se priča, niti je LeBron kralj svemira.
Jednostavno, kao što si rekao - ima boljih, simple as that. I individualno i momčadski.

Nije ni GSW nakrcan zvijezdama, Curry je zapravo jedini konstantan zadnje dvije sezone, Klay često varira i ima večeri kad ga ne ide ništa, Green je procvjetao zadnje dvije sezone u Kerrovom sustavu ali i on ima dosta off nastupa, a ostalo su sve dobri roll playeri, specijalisti.
Jednostavno, jako dobro posložena momčad koja zna sakriti svoje mane i pokazati vrline, zna se prilagoditi svakoj situaciji na parketu, i svi igrači dobro znaju što im je činiti.

Tu se vidi koliko je važan GM i trener. Još jedna stavka u kojoj LBJ misli da je bolji, a stvarnost ga demantira :D

Flood 08.06.2016. 11:41

Ajd neka Curry i ekipa odigraju toliko sezona koliko ih ima LBJ u nogama na tom nivou,pa onda pričajte o prevarama.
Jedno je futrati vordu, a drugo su fakti. :)
Da se razumijemo,nisam fan,ali treba biti pošten...

vorda22 08.06.2016. 11:42

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2933711)
:D

Inače, evo ovdje se na par primjera može vidjeti na koji način Curry i Klay značajno utječu na igru svoje ekipe i kad ne zabijaju:
http://www.sbnation.com/nba/2016/6/7...ba-finals-2016

Ima toga još, ne da mi se sad kopati, ali neposredno nakon game2 je bio članak s nekoliko videea u kojima LBJ ispada iz igre zbog Currya.

Postoji i opcija 2, koju je koristio OKC. Nema udvajanja. Pa je bilo 11 trica Klaya u Game 6, 7 pokrivenih trica Currya iz driblinga u game 7. Izredali se na njemu i Westbrook i Adams i Durant, trpao je preko svih.

Ne znam hoće li što Cavsi mijenjati noćas, ali nadam se neizvjesnijem finalu, makar bi se ovdje mogla dogoditi i metla. Kroz ovo finale možemo i u drugačeejm svjetlu gledati Duranta koji je po meni dobio preveliki hate nakon izgubljenog finala zapada. Da - griješio je, mogao je bolje, ali iz ove perspektive...

A što se tiče Kraljice i njegovih fantastičnih uspjeha u vidu dovlačenja loših cavsa do finala kroz katastrofu od istoka... George, Durant, Leonard, Hayward, Anthony. Sve top SF-ovi lige, stavi bilo kojeg od njih umjesto LBJ-a, i Cavsi će opet doći do finala.

A stavi Cavse s LBJ-om u zapadnu. i nisam siguran da bi vidli finale konferencije.

hahahahaha jebena fora. kad lebron sam nosi ekipu onda je on luzer, ali za ovu dvojicu se traze izgovori koji nemaju veze s nicim. bez greena su gsw samo malo jaci tim sa zapada...

vorda22 08.06.2016. 11:44

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2933732)
@adaks, Naravno da su nezahvalne. Jednako su nezahvalne i te da bi Lebron znatno digao svaku momčad u kojoj bi igrao, kao i svaka druga ŠBBKBB priča.

Poanta je da njegovi sidekickovi i nisu toliko smeće koliko se priča, te da je s druge strane istok tiha jeza od momčadi. jasno je to svakome tko je pogledao par tekmi Cavsa u round 1 i polufinalu konferencije. Pa i Toronto je jad, dobili su dvije tekme na individualnu kvalitetu DeRozana i Lowrya.

Nisu toliko loši Cavsi koliko se priča, niti je LeBron kralj svemira.
Jednostavno, kao što si rekao - ima boljih, simple as that. I individualno i momčadski.

Nije ni GSW nakrcan zvijezdama, Curry je zapravo jedini konstantan zadnje dvije sezone, Klay često varira i ima večeri kad ga ne ide ništa, Green je procvjetao zadnje dvije sezone u Kerrovom sustavu ali i on ima dosta off nastupa, a ostalo su sve dobri roll playeri, specijalisti.
Jednostavno, jako dobro posložena momčad koja zna sakriti svoje mane i pokazati vrline, zna se prilagoditi svakoj situaciji na parketu, i svi igrači dobro znaju što im je činiti.

Tu se vidi koliko je važan GM i trener. Još jedna stavka u kojoj LBJ misli da je bolji, a stvarnost ga demantira :D

nisu smece? pa kao superstari, a u karijeri love i irving nula, ej! hebenih NULA play off utakmica prije nego sto je lebron dosao. pametnome dosta...

vorda22 08.06.2016. 11:49

Citiraj:

Autor Flood (Post 2933734)
Ajd neka Curry i ekipa odigraju toliko sezona koliko ih ima LBJ u nogama na tom nivou,pa onda pričajte o prevarama.
Jedno je futrati vordu, a drugo su fakti. :)
Da se razumijemo,nisam fan,ali treba biti pošten...

za ovo skuzit treba imat veze sa sportom :) da luzer :) :) :)

adaksinjo 08.06.2016. 11:49

sukladno svemu navedenome, jedna dobra usporedba mi pada na pamet :D ukratko, Lebron je kosarkaski Ibrahimovic, visok, lep i plav ko Đuka Čaić :D

osvojio je svega, ali je daleko od toga da bude najveci ikad. ne prilagodava se sustavu, nego se sustav prilagodava njemu. jako puno ljudi ga voli i stuje ko sportsko bozanstvo, a nemali je broj i onih u drugom taboru :D gdje god igra, uvjerljivo je najbolji pojedinac, ali otvoreno govori da je najbolji na svijetu :D ima svoj brend, sponzore, snima reklame, pune su ga novine, sam saziva konferencije za novinare i uveseljava javnost, vrlo je prgav i kratak na fitilju, a to je najveci razlog zbog cega ga ljudi ne vole.

sve gore navedeno se odnosi i na LBJa i na Ibru, eventualno je razlika u tome stoj je LBJ vise placipicka koja moli suce da mu sude faul, dok Ibra karate udarcima ubija suce koji mu ne sude faul :D

Flood 08.06.2016. 12:09

Ibra se zahebava.LBJ je ozbiljan.Takav mi je dojam.To je bitna i velika razlika.Ibrin jučerašnji the disižn... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33.