![]() |
Citiraj:
|
Smuljaj ih da ti kao naknadu za 'duševne boli' pošalju još neku sitnicu za mob (kožnu futrolu, zaštita za mob, folija za ekran,...) koja ne dolazi u standardnom paketu.
|
Pa i ja sam uzeo crni, tako da ipak nije meni zadnji otisao. Ipak sam ja pravi Hercegovac, a mi samo crne mobitele nosimo :D
|
Citiraj:
Rekli su mi i da ce napisati Hary Potter 13.99$ Al sam tek posle skuzio da oblik kutije i nije bas za knjige... :D sta bude bude... :D |
I ja sam nakraju kupio THL W100 preko minideal-a i meni su rekli da nemaju vise mobitela, da im nova posiljka trebala doći za 3 dana i da ce mi mobitel poslati u NEDJELJU???? :goood:
Ne znam da li je netko probao kontaktirati njihov support, ja jesam i support im je ocajan. Englesko/Kinieski, treba im dobre 2 minute da vam odgovore na live chatu-u, ili im je translator sporiji ili jedan agent chata sa puno ljudi. Kako god, rekao je lik da imaju dva skladista iz kojih šalju robu, jedan u Singapore i jedan u Hong Kong-u i da je dostava kroz nekih 15-20 dana. |
|
Evo pronašao sam temu na modacou vezano uz kineske uređaje. Ako se kosi sa pravilima foruma neka netko ukloni link.
KLIK Često se u dotičnoj temi spominje Vowney V5, 720p 5.0 inch, standardni chipset, giga rama itd. Ono šta ga diže iznad konkurencije je činjenica da ih je dosta prodanih, ima development na modacou i većina problema je riješena. Također pozitivno je i što je tanak(iako težak) i ima power button sa strane a ne na vrhu što je užas za 5inch telefone. Jel ga netko već naručivao kod nas? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od Švedskog trackinga ništa a ovdje je jučer stalo na Flytu
http://prntscr.com/1hacc4 |
Citiraj:
|
Ali to mi nije jasno. Nekima je poslan 19.7. i hvale se da im je već stigao u Zagreb. A meni je tek 23.7. poletio (ne znam što se sada čeka) i tek za tjedan dana dolazi u Švedsku? Nelogično. Kako je ovima već stigao....
|
Citiraj:
|
Ma dobro ima vremena. Btw iako je ovo relativno novo, što radite nakon par mjeseci s mobitelom, prodate li, još uvijek koristite stari, već tražite novi...
Ja inače svakih godinu-dvije mijenjam mob i ne znam izdrže li ovi toliko, iako ne vidim razlog zašto ne bi.... |
Ja se nadam da ce moj iOcean X7 izdržat godinu dana :)
|
upravo naručio Haier W910 za 128.99$ :)
|
|
Iz nekog razloga mobitel mi nije otisao na carinu, nego izravno u promet, a danas poslije 3 ga mogu podic u posti (dobio sam zuti papiric). E sad, koliko me veseli sto sam izbjegao PDV i cekanje, toliko me "brine" da paket mozda nije ostecen pa da ga nisu htjeli ni otvarat. Drz'te fige :D
|
a moj niti nije ušao u carinski postupak :suicide:
3.7 sam ga narucio.... neznam al vec mi je prisio mobitel... uvik mi se tako sranje desi kad budem happy oko necega :D samo mene zanima jesam li ja jedini od svih ovde koji su narucili da mu je mob otiša na carinu? nisam vidio da je iko drugi reka išta |
ima nas al se jadamo na drugom forumu
izgleda da pošiljke koje su ušle u hr 15/16.07 otvarane velikoj većini zvao poštu danas,carinski postupak završen,šalju danas ili sutra |
ukucam tracking number u http://en.4px.com/ bezveze neka tablica nema nista na njoj... jel to poslano sta li?
|
Pa kad si naručio?
|
A800 u rukama - prvi dojam odličan!
Sutra nešto opširnije, a trenutno ga gazim da pocuclam bateriju. Ukoliko vas nešto zanima, pitajte :) |
ako tko ima haier w910. ovdje je alat za root..
super radi.:D http://www.pandawillforum.com/showth...h-only-1-click :beer: |
Citiraj:
eto, par pitanja da vidim hoću li početi to kupovati klincima za rođendane :D |
bok
od dana kupovine na banggood koliko je trebalo dana proći da dobijete tracking number ? hvala |
Kad se ulogiraš klikni na order tracking pa broj narudžbe i na dnu bi trebao biti Order Status History i tamo piše tracking number.
Ja sam platio 23.7., a mob je poslan 25.7., znači 2 dana otprilike treba proći. |
A možeš ih pitati i na chatu, baš su sada online
|
Malata I8 na pandawillu za $99.99, moguće da je tipfeler jer je drugdje dosta skuplji.
Za te pare mnogo lepe specke, jedino je baterija malo mala. http://www.pandawill.com/malata-i8-s...am-p77862.html *edit: čini se da taj mobitel izdan pod dosta drugih "brandova" diljem svijeta pa ako ćete tražiti reviewe možete tražiti i pod imenima: Andi4.5h a.k.a Kata i1 (Philippines), Malata i8 (China), OneScribe Za985 (Indonesia), BQ Aquaris (Spain/Portugal) and UCALL Phoenix (France) source: http://iballandi45h.blogspot.com/2013/05/andi-4.html *edit2: Počeli su korisnici sa španjolskih, ruskih i poljskih foruma brutalno ovo naručivati sa pandawill-a. Svima je cijena predobra da bi bila istinita ali svi imaju paypal zaštitu pa ih zaboli :) *edit3: Pandawill ima rasprodaju na ovaj model sa $190 na $110. Ne piše do kad traje, valjda do isteka zaliha. Nije tiplefer cijena. |
Nije greška samo je baterija očajna i ima malu rezoluciju ekrana
http://prntscr.com/1hl9r9 |
Dovoljno dugo pratim kineze da znam da dobiti IPS ekran, 1GB rama i dual core proc za <$100 sa slanjem je praktički mission impossible.
Meni je QHD posve dovoljan na 4.5'' ekranu. Imam tu rezu na NEO N002 i ne vidim problem. |
A i stara verzija Androida. Rađe dati 20-30$ više pa kupiti Haier W910 za 129$ s gorilla ekranom, hd rezolucijom i novijim androidom nego ovo.
|
Pa daj, nitko ti ne brani. Ne vidim potrebu za diskusijom oko ovoga.
Postoje ljudi kojima je tih $30 bitno, i oni će razmotriti mobitel za $100. Dapače postoji cijela niša ljudi koji gledaju kako za što manje novaca dobiti mobitel koji je *adekvatan*. Između ostaloga zato i kupujemo kineze :) |
Citiraj:
Citiraj:
pa još piše : Processing |
Citiraj:
|
Pozz evo da se i ja uključim u temu naime Kineski mobitel s dual simom imam već sigurno 3 godine jedino što sam imao problema s njime jeste bila baterija to zapravo ni nije bio smartphone kopija iphonea 3 tj model je CETC i9 ako se ne varam. Radi još dan danas prve dvije baterije izdržale su svaka skoro pa godinu dana e sad imam ovu treću koja već drži i stvarno je dobra meni taj mobitel treba samo za pozive i poruke. Naručio sam tada još 3 komada ali ne takva nego neke kopije iphonea 4 isto dual sim jednome je nakon cca godinu dana otišao touch screen, a ostala dva neznam jer su bili za nekakve šogorove kolege i što mi je poslje rekao da su na objema otišli punjači pa ih više ne koriste. Ja sam svoj tada platio 500 kn preko LightInTheBox.com stranice došao DHL-om u Austriju nakon par dana platio nešto sitno porez uglavnom ukupno 500 kn.
Poslje sam šogoru kupio jedan smartphones pred jedno godinu i pol ili dvije od kineza veli da je bio ok baterija mu je u dual simu trajala dugo veli i do 5-6 dana a znam da on puno koristi mobitel za razgovor jedino se veli jako izgrebao ekran. Sad sam potaknut vašom temom i ja zapeo za jedan kinez naime radi se o ovom modelu Mlais MX58 Air ili Pro, Air verzija je 180$ + 12 hk air post ili 20 DHL a Pro verzija košta 215 usd plus dostava isto ko i prvi. To sam našao ovdje chigon.en.alibaba.com Prodavač mi kaže da su ove Air verzije prodali oko 350 komada samo na španjolski forum htcmania, vli da će uskoro imati i škladište u Europi (nisam pitao ali predpostavio sam u Španjolskoj, posto sam skužio da ih dila dosta nekome od tih forumaša na htcmania). Našao sam na needroom dobra je podrška što se tiče romova. Ako odlučim kupiti i ostalo sve napišem review. Na htcmania forumu ima tema s preko 100 stranica kad je pročitam da vidim mane nedostatke ako ih ima PS. ako netko želi Zopo mobitele iz Njemačke evo stranice piše da šalju iz Njemačke (znači nema carine) efox-shop.com a imaju i druge kineze nisam nešto proučavao previše! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Velika većina tih projekata *uvijek* ima neke dijelove broken i onda se ti problemi vuku i rješavaju kroz mjesece i godine. Nisam sreo baš cyanogenMod-ova koje su mali community-i stvorili a da rade tako dobro da pritom ništa ne trpi. So, easier said than done. Velika većina tih mobitela nikada nije bila namjenjena za internacionalno tržište. Ako vam se da koristiti google translator puno ćete prije naći romove na kineskim forumima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |