PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 4 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=247267)

jopis 11.11.2013. 11:17

Citiraj:

Autor danijel_b (Post 2492674)
Ja upisivao crtice za oba koda tocno kak sam na skenu dobio i sve je prihvatio. Kolega bi trebao reklamirati to sto je kupio

Meni nije išlo nikako osim čisti serial bez razmaka i crtica. Zato kažem, nek proba ;)

Citiraj:

Autor pdx (Post 2492697)
decki posto nemam mogucnosti adsl u zgradi nema mjesta. e sad jel bi bilo 30gb sticka dovoljno mjesecno znaci samo za igranje BF4 nikakav youtube jer bi stedio na tome

Za bf4 ti je dosta i 1gb prometa, obzirom na to da igra uzima manje od 1mb po spajanju. Imaš na netu točan podatak, ekipa je mjerila, mizerija je korištenje prometa pri gameanju.
No kako striko kaže, problem će ti biti ping, jer stickovi kod nas, 3g, su koma po tom pitanju.

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 2492707)
Možda, no pitanje je portova i pinga.

EDIT: Jel radi Mehiko za premium ?

Radi od nekidan, navodno, opet :)

pdx 11.11.2013. 11:19

ping nije problem testirao sam cca 70-100 a speedtest kaze 9+- mbit

H+ je 100% tako da ping je najmanji problem samo me gigabajti brinu

danijel_b 11.11.2013. 11:55

Ja ti preporucujem uzeti najmanji paket i probati igrati. Ja se naime na t mobile sticku ni na jednu mapu nisam mogao spojiti. Ovo sto ti speedtest daje, te brojeve slobodno zaboravi. Te veze su prenestabilne i cesto pucaju, a tako i ping u igri skace svako malo. Ak ti ping bude 100 biti ces sretan. Ja sam bio primoran uvesti dsl za igranje. Inace za igranje ti je 20gb sasvim dosta ak nista drugo ne skidas

pdx 11.11.2013. 11:56

Probao sam već bio s tethering s mobitela a to je isti signal i sve je uredno radilo

danijel_b 11.11.2013. 11:57

U tom slucaju ti je 20 gb vec dosta

Neo-ST 11.11.2013. 12:12

Jel itko probao igrati preko satelitskog interneta?

Hrconja 11.11.2013. 12:40

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 2492707)
Možda, no pitanje je portova i pinga.

EDIT: Jel radi Mehiko za premium ?

http://www.buy-play.com/game/battlef...y-key-313.html

ja sam tu čopio, došlo kroz par sekundi na mail.

al prvo trebaš uslikat osobnu sa obje strane i karticu od banke

naravno izrezeš sa slika broj kartice (osim zadnja 4 broja) i broj osobne sa prednje i zadnje strane

ante2 11.11.2013. 17:35

Znam da ce teme bljedo gledat kad vas pitam sljedece pitanje.

Imam problem sa zvukom u SP kampanji tj. kao da krene prerano (u međuscenama) ili ga nema uoce (titlovi uredno idu tamo di bi trebao biti glas), trenutno koristim zvucnu sa maticne (moram vratit CREATIVE LABS X-Fi Titanium ail mi se ne da šatafit) pa je mozda to problem.
Cini mi se da je o slicnom porblemu pisao kolega na ovom postu ali listam gore dolje i ne nalazim nista.
Pa ako ima koja dobra dusa da mi da svjet ili iskustvenu preporuku glede zvuka koji ranije krece ili ga uopce nama.
:chears:
ps- guglam guglam ali jos ne nađoh rješenja :D

pps- da igra je oriđiđi jucer kupljena/instalirana a zasto nisam probao MP, bilo me strah da ako pocnem sa MP docekat cu zoru a treba danas radit, a ne mogu si dopustit da radim u zombi modu :D:D (ono kad ne spavas po par dana a radit moras)

Hellhound 11.11.2013. 18:45

Dem plays!!! :care:

http://www.youtube.com/watch?v=V1iSvhhfmYE

Gemmy 11.11.2013. 19:07

recite dali ce taj orginal key raditi s xyz verzijom koju trenutno skidam, ili cu kad dobijem key morat ponovno skidat 20gb s origina

Neo-ST 11.11.2013. 19:13

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2492995)
recite dali ce taj orginal key raditi s skidrow verzijom koju trenutno skidam, ili cu kad dobijem key morat ponovno skidat 20gb s origina

Evo sad ćemo, strpi se. Odgovor stiže u 5...4...3...2...

esc 11.11.2013. 19:14

Citiraj:

Autor ante2 (Post 2492925)
Znam da ce teme bljedo gledat kad vas pitam sljedece pitanje.

Imam problem sa zvukom u SP kampanji tj. kao da krene prerano (u međuscenama) ili ga nema uoce (titlovi uredno idu tamo di bi trebao biti glas), trenutno koristim zvucnu sa maticne (moram vratit CREATIVE LABS X-Fi Titanium ail mi se ne da šatafit) pa je mozda to problem.
Cini mi se da je o slicnom porblemu pisao kolega na ovom postu ali listam gore dolje i ne nalazim nista.
Pa ako ima koja dobra dusa da mi da svjet ili iskustvenu preporuku glede zvuka koji ranije krece ili ga uopce nama.
:chears:
ps- guglam guglam ali jos ne nađoh rješenja :D

pps- da igra je oriđiđi jucer kupljena/instalirana a zasto nisam probao MP, bilo me strah da ako pocnem sa MP docekat cu zoru a treba danas radit, a ne mogu si dopustit da radim u zombi modu :D:D (ono kad ne spavas po par dana a radit moras)

nestaje i u mp sa x-fi gamer,koga briga,sve ostalo je jako dobro,balans itd.,izaći će patch pa će popravit neke stvari

Hrconja 11.11.2013. 20:13

Citiraj:

recite dali ce taj orginal key raditi s skidrow verzijom koju trenutno skidam, ili cu kad dobijem key morat ponovno skidat 20gb s origina

Fali LOL tipka na forumu :dobar:

ante2 11.11.2013. 20:24

Citiraj:

Autor esc (Post 2493001)
nestaje i u mp sa x-fi gamer,koga briga,sve ostalo je jako dobro,balans itd.,izaći će patch pa će popravit neke stvari

Fala lega sad mi je malo lakse kad znam da nisam jedini i da ne moram kopat po driverima ili (jos gore) kompu.

Aaaajjjjmoooo EA očemo pečččč za zvuk :D slikom sam zadovoljan :Machineg:

ante2 11.11.2013. 20:30

Citiraj:

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2492997)
Evo sad ćemo, strpi se. Odgovor stiže u 5...4...3...2...

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2493040)
Fali LOL tipka na forumu :dobar:

Pa dobro covik ima neke logike, brze se instalira sa virtualnog drajva nego sa fizickog DVD-a ili mozda se brze skida nego sa Origina, dokle god ne instalira tj copy-pasate pukotinu gotovo da ne krsi zakon :D

Ali opet navodit ime osobe od koje je nabavija, je stvarno skandalozno :roller: :lol2:

Gemmy 11.11.2013. 20:38

neznam u cemu je problem, al drago mi je da sam nekoga nasmijao :D

samo sam htio da sto prije mogu pokrenut igru, koje je naravno orginal

pucamo se ubrzo :CoolRamb:

Hrconja 11.11.2013. 20:46

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2493088)
neznam u cemu je problem, al drago mi je da sam nekoga nasmijao :D

samo sam htio da sto prije mogu pokrenut igru, koje je naravno orginal

pucamo se ubrzo :CoolRamb:

Probaj na torrentima nać origin verziju, teško da će krekana imat ok fileove

MAGARAC 11.11.2013. 21:51

Citiraj:

recite dali ce taj orginal key raditi s xyz verzijom koju trenutno skidam, ili cu kad dobijem key morat ponovno skidat 20gb s origina

Hoce. Bar je meni. Samo porihtaj Origin folder i updejtat ce ti ga i ua 10 min igras.. Samo sto ja nisam igru ni pokrenuo na drugi nacin pa je instalacija bila cista..

ante2 11.11.2013. 22:38

A ja poštena budala instaliram sa DVD-a jer me sve strah/sram pitat, eto ako koga zanima sa DVD-a se instalira cca 40min :hitthewal:
Dobro mi je baba govorila "budi pošten izi gov....." a nije da nemam jelte internet vezu i da nisam napravija prometa prije par dana :D

Ok kako god vidimo se na virtualnoj bojišnici :chears:

MAGARAC 11.11.2013. 23:05

Imam i ja DVD ali nisam mogao nac przilicu pa mi je to bila rezervna varijanta koja je upalila. Przilica je negdje nestala.

ECHO 11.11.2013. 23:16

Odigrao single player i dosta kratko s obzirom na velićinu:fiju: ali OK igra, s obzirom da neigram online dobro ubio vrijeme.

syss 11.11.2013. 23:28

znači sp je još gluplji od trojke? :D

ono je bila uvreda za sp kao način igranja igre.

Neo-ST 11.11.2013. 23:38

AI u SP-u bi mogao najbolje opisati ovako... :D

jurbAs 12.11.2013. 00:23

Jel itko imao problem restartiranja kompa? nakon 3h igranja u komadu komp mi se poceo stalno resetirat kad udem u BF4 temp proca grafe su oko 60 stupnjeva.... PSU 1000w HX ?! Di bi mogao biti problem?

Neo-ST 12.11.2013. 00:25

Da, ja.
Uzrok - nedovoljno stabilan OC.
Nijedna igra do sada nije toliko teretila CPU koliko BF4, tako da nisam ni imao pojma. Sada je stabilan, ali smanjen sa 4.8 na 4.4.
Skini IntelBurnTest i pusti ga da testira pa vidi hoće li ti se ponoviti resetiranje ili BSOD ;)

jurbAs 12.11.2013. 00:33

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2493281)
Da, ja.
Uzrok - nedovoljno stabilan OC.
Nijedna igra do sada nije toliko teretila CPU koliko BF4, tako da nisam ni imao pojma. Sada je stabilan, ali smanjen sa 4.8 na 4.4.
Skini IntelBurnTest i pusti ga da testira pa vidi hoće li ti se ponoviti resetiranje ili BSOD ;)

falaaa
Btw clock mi je bio stabilan godinama :) omg nevjerujem
EDIT provrtio intel burn test bez greske hmmm.... standard opcije ugasio sam turbo pa cemo vidit ako treba spustim malo clock

Hrubi 12.11.2013. 08:44

Jel igra netko sa GTX560 na 1920x1200?

Guls 12.11.2013. 11:58

Meni i kolegi se non stop događa random izlazak iz igre s porukom "Battlefield je prestao raditi" i to na random serverima. On ima Win 7 x64, ja Win 8.1, oba originala. Pitao support, no kao da ne postoje, nema odgovora :) Intel CPU + AMD grafa. Zbilja sam već lud. Nadalje dok snajpam teksture građevina su kao papiri na vjetru, samo lelujaju umjesto da budu solidne. To pripisujem izvrsnim amd driverima, no zbilja pls dont :D

hammer_of_thor 12.11.2013. 13:39

Pao je i prvi nerf nakon R8 server patcha :D

Mobile AA Active Radar missile - smanjen domet aktivnog pračenja. Za damage nisam siguran dali je nerfan.

Hellhound 12.11.2013. 14:44

Eto prorocanstvo se ispunjava!!! Poceo je nerf AA !!!:care:

Heli pilots: Soon...

sinke.ZG 12.11.2013. 18:15

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2493280)
Jel itko imao problem restartiranja kompa? nakon 3h igranja u komadu komp mi se poceo stalno resetirat kad udem u BF4 temp proca grafe su oko 60 stupnjeva.... PSU 1000w HX ?! Di bi mogao biti problem?

ja sam imao problema s restartom kompa skoro poslje svake odigrane mape tako da cim je poceo load-at novu mapu meni se kom restartao....problem sam rjesio s zadnjim beta driverima za grafu

jurbAs 12.11.2013. 19:41

beta 9?

ante2 12.11.2013. 19:47

Eeee koji car Battlefield 4 Angry Rant! EA FIX YOUR GAME!

Dobrim djelom se slazem sa njim :chears:

Jel ko zna kakvo je stanje sa konzolama, tj jel one pate od bugova i koliko su cesti (mislim na doticni BF4)?

sinke.ZG 12.11.2013. 22:12

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2493654)
beta 9?

11

MAGARAC 13.11.2013. 00:06

Citiraj:

Autor ante2 (Post 2493657)
Eeee koji car Battlefield 4 Angry Rant! EA FIX YOUR GAME!

Dobrim djelom se slazem sa njim :chears:

Jel ko zna kakvo je stanje sa konzolama, tj jel one pate od bugova i koliko su cesti (mislim na doticni BF4)?

http://www.gamefront.com/ea-battlefi...gb-xbox-360-s/

Ovo je poprilican problem i zajeb za sve vlasnike XBoxa bez HDDa. Nigde nije pisalo da igra nece radit na flashu nit je itko znao. Tak da je masu ljudi moralo pokupovat HDDove za XBox koji nisu ni jeftini.

Igral sam BC2 prije nego sto sam dobio ovo i BF4 mi je nakon toga tesko sranje, meni. Bilo kakav pokusaj normalnog igranja je uzaludan. Pucat iz neke puske nema smisla i sve se svodi na helice, bombe, tenkove, kampanje, podmetanja i razne gadosti. Svega ima osim "muske" igre. Opcije i meniji oko multija su otisli korak, dva nazad. Nebi ni igral tak skoro da mi sogi nije uvaljao Box i neopisivo sam sretan sto nisam iso kupovat premiume za velke novce jer to me ne vrijedi te novce da ga hebes. Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena. Suze mi idu kad se sjetim mapa sa BC2 i opcenitog feelinga u toj igri. Znam da nije BF ali opet bas da mora bit takav kaos ko ovo, ne mora.

Hrconja 13.11.2013. 00:46

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2493849)
http://www.gamefront.com/ea-battlefi...gb-xbox-360-s/

Ovo je poprilican problem i zajeb za sve vlasnike XBoxa bez HDDa. Nigde nije pisalo da igra nece radit na flashu nit je itko znao. Tak da je masu ljudi moralo pokupovat HDDove za XBox koji nisu ni jeftini.

Igral sam BC2 prije nego sto sam dobio ovo i BF4 mi je nakon toga tesko sranje, meni. Bilo kakav pokusaj normalnog igranja je uzaludan. Pucat iz neke puske nema smisla i sve se svodi na helice, bombe, tenkove, kampanje, podmetanja i razne gadosti. Svega ima osim "muske" igre. Opcije i meniji oko multija su otisli korak, dva nazad. Nebi ni igral tak skoro da mi sogi nije uvaljao Box i neopisivo sam sretan sto nisam iso kupovat premiume za velke novce jer to me ne vrijedi te novce da ga hebes. Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena. Suze mi idu kad se sjetim mapa sa BC2 i opcenitog feelinga u toj igri. Znam da nije BF ali opet bas da mora bit takav kaos ko ovo, ne mora.

treba igrat timski, sam ćeš jako teško ostat živ

jopis 13.11.2013. 01:36

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2493849)

Normalno igranje bf-a je conquest large, koji naravno uključuje sva moguća vozila na mapi. To što to tebi nije normalno, tvoj problem ;) , ali to je poanta bf franšize - bojno polje - avioni, tenkovi, ifv-ovi, mobile aa, attack chopper, scout chopper, jeepovi, snajperi, medici, supporti, reconi....
Ako ti to ne paše, imaš conquest domination, koji je inf only mod i praši, samo sa takvim stavom, tamo ćeš opet whineat kak te ekipa prelako ubija, budući da ima ekipe koja visi samo na tom modu i kad igraš protiv takvih izgleda kao da igra rambo protiv kermita....

ante2 13.11.2013. 01:40

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2493866)
treba igrat timski, sam ćeš jako teško ostat živ

A sta kad nemas tim ili vremana za posvetit se timu i timskoj igri?

Evo oce neko mene u tim, igrat cu mozda 2 puta sedmicno i to samo navecer i to samo od 23h pa dokle izdrzim, e sad ti meni reci ko ce me vako zahtjevnog u tim :D + malo sam ispa iz treninga :fiju:

Ali nema veze sta me niko nece, vec sam se navika bit ruzno pače :(

Usput budi receno zvuk u SP je dosa sebi, mozda negdje zastuca, ali ni priblizno koliko je kasnija ili ranije kreta kao prije, ne znam jel to do toga sta sam sa zvucne na ploci opet presa na "X-Fi Titanium" ili se igra updatala.

MAGARAC 13.11.2013. 02:32

Citiraj:

Autor jopis (Post 2493877)
Normalno igranje bf-a je conquest large, koji naravno uključuje sva moguća vozila na mapi. To što to tebi nije normalno, tvoj problem ;) , ali to je poanta bf franšize - bojno polje - avioni, tenkovi, ifv-ovi, mobile aa, attack chopper, scout chopper, jeepovi, snajperi, medici, supporti, reconi....
Ako ti to ne paše, imaš conquest domination, koji je inf only mod i praši, samo sa takvim stavom, tamo ćeš opet whineat kak te ekipa prelako ubija, budući da ima ekipe koja visi samo na tom modu i kad igraš protiv takvih izgleda kao da igra rambo protiv kermita....

Nisam te nist pito, niti bilo koga. Samo sam izrazio misljenje da je igra u biti obicno genericko smece i to debelo precijenjeno. Mislim da imam pravo s obzirom da sam dal neku lovicu, srecom jako malo.
Nismo bas svi tolki moroni da nam treba objasnjavat kak se sve moze igrat BF4 i kakvi modovi postoje itd..
Probal sam igrat timski BF3 i nije to za mene. Neki to dozivljavaju malo preozbiljno i neda mi se to slusat...

jopis 13.11.2013. 08:23

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2493882)
Nisam te nist pito, niti bilo koga.

Znači, došao si na FORUM, u temu o TIMSKOJ igri, i nisi pitao ništa nikoga?
:roller: Baš ti je nickname realdeal.

Citiraj:

Samo sam izrazio misljenje da je igra u biti obicno genericko smece i to debelo precijenjeno. Mislim da imam pravo s obzirom da sam dal neku lovicu, srecom jako malo.

Nigdje ne pročitah u tvom postu nešto o 'generičkoj igri' nego samo kako plačeš kako te samo vozila ubijaju:fiju: Znaš storiju o mišljenju:D

Citiraj:

Nismo bas svi tolki moroni da nam treba objasnjavat kak se sve moze igrat BF4 i kakvi modovi postoje itd..

Pa ne bih se baš složio, očito da nisi znao uključit u searchu conquest domination i odigrati inf. only mod, obzirom na ovaj plač 12godišnjeg cod playera -
Citiraj:

Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena.

:D

Citiraj:

Probal sam igrat timski BF3 i nije to za mene. Neki to dozivljavaju malo preozbiljno i neda mi se to slusat...

Da, probao si, došao si na TEAMSPEAK, igrati TIMSKU igru, i ŠUTIO SI, nisi pričao, i još si igrao kao lone wolf, gj man:roller:
Sad ti nama reci ko je tu lud, ti koji dođeš na FORUM iznosit mišljenje i bahato još napišeš da 'nisi ništa nikog pitao':hitthewal:, i ideš igrati timsku igru sam, ili nas 20 tu s foruma koji se zabavljamo i igramo timsku igru zajedno svaki dan?
Hahahha, the Lik:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17.