![]() |
Citiraj:
Citiraj:
No kako striko kaže, problem će ti biti ping, jer stickovi kod nas, 3g, su koma po tom pitanju. Citiraj:
|
ping nije problem testirao sam cca 70-100 a speedtest kaze 9+- mbit
H+ je 100% tako da ping je najmanji problem samo me gigabajti brinu |
Ja ti preporucujem uzeti najmanji paket i probati igrati. Ja se naime na t mobile sticku ni na jednu mapu nisam mogao spojiti. Ovo sto ti speedtest daje, te brojeve slobodno zaboravi. Te veze su prenestabilne i cesto pucaju, a tako i ping u igri skace svako malo. Ak ti ping bude 100 biti ces sretan. Ja sam bio primoran uvesti dsl za igranje. Inace za igranje ti je 20gb sasvim dosta ak nista drugo ne skidas
|
Probao sam već bio s tethering s mobitela a to je isti signal i sve je uredno radilo
|
U tom slucaju ti je 20 gb vec dosta
|
Jel itko probao igrati preko satelitskog interneta?
|
Citiraj:
http://www.buy-play.com/game/battlef...y-key-313.html ja sam tu čopio, došlo kroz par sekundi na mail. al prvo trebaš uslikat osobnu sa obje strane i karticu od banke naravno izrezeš sa slika broj kartice (osim zadnja 4 broja) i broj osobne sa prednje i zadnje strane |
Znam da ce teme bljedo gledat kad vas pitam sljedece pitanje.
Imam problem sa zvukom u SP kampanji tj. kao da krene prerano (u međuscenama) ili ga nema uoce (titlovi uredno idu tamo di bi trebao biti glas), trenutno koristim zvucnu sa maticne (moram vratit CREATIVE LABS X-Fi Titanium ail mi se ne da šatafit) pa je mozda to problem. Cini mi se da je o slicnom porblemu pisao kolega na ovom postu ali listam gore dolje i ne nalazim nista. Pa ako ima koja dobra dusa da mi da svjet ili iskustvenu preporuku glede zvuka koji ranije krece ili ga uopce nama. :chears: ps- guglam guglam ali jos ne nađoh rješenja :D pps- da igra je oriđiđi jucer kupljena/instalirana a zasto nisam probao MP, bilo me strah da ako pocnem sa MP docekat cu zoru a treba danas radit, a ne mogu si dopustit da radim u zombi modu :D:D (ono kad ne spavas po par dana a radit moras) |
|
recite dali ce taj orginal key raditi s xyz verzijom koju trenutno skidam, ili cu kad dobijem key morat ponovno skidat 20gb s origina
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aaaajjjjmoooo EA očemo pečččč za zvuk :D slikom sam zadovoljan :Machineg: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ali opet navodit ime osobe od koje je nabavija, je stvarno skandalozno :roller: :lol2: |
neznam u cemu je problem, al drago mi je da sam nekoga nasmijao :D
samo sam htio da sto prije mogu pokrenut igru, koje je naravno orginal pucamo se ubrzo :CoolRamb: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A ja poštena budala instaliram sa DVD-a jer me sve strah/sram pitat, eto ako koga zanima sa DVD-a se instalira cca 40min :hitthewal:
Dobro mi je baba govorila "budi pošten izi gov....." a nije da nemam jelte internet vezu i da nisam napravija prometa prije par dana :D Ok kako god vidimo se na virtualnoj bojišnici :chears: |
Imam i ja DVD ali nisam mogao nac przilicu pa mi je to bila rezervna varijanta koja je upalila. Przilica je negdje nestala.
|
Odigrao single player i dosta kratko s obzirom na velićinu:fiju: ali OK igra, s obzirom da neigram online dobro ubio vrijeme.
|
znači sp je još gluplji od trojke? :D
ono je bila uvreda za sp kao način igranja igre. |
AI u SP-u bi mogao najbolje opisati ovako... :D
|
Jel itko imao problem restartiranja kompa? nakon 3h igranja u komadu komp mi se poceo stalno resetirat kad udem u BF4 temp proca grafe su oko 60 stupnjeva.... PSU 1000w HX ?! Di bi mogao biti problem?
|
Da, ja.
Uzrok - nedovoljno stabilan OC. Nijedna igra do sada nije toliko teretila CPU koliko BF4, tako da nisam ni imao pojma. Sada je stabilan, ali smanjen sa 4.8 na 4.4. Skini IntelBurnTest i pusti ga da testira pa vidi hoće li ti se ponoviti resetiranje ili BSOD ;) |
Citiraj:
Btw clock mi je bio stabilan godinama :) omg nevjerujem EDIT provrtio intel burn test bez greske hmmm.... standard opcije ugasio sam turbo pa cemo vidit ako treba spustim malo clock |
Jel igra netko sa GTX560 na 1920x1200?
|
Meni i kolegi se non stop događa random izlazak iz igre s porukom "Battlefield je prestao raditi" i to na random serverima. On ima Win 7 x64, ja Win 8.1, oba originala. Pitao support, no kao da ne postoje, nema odgovora :) Intel CPU + AMD grafa. Zbilja sam već lud. Nadalje dok snajpam teksture građevina su kao papiri na vjetru, samo lelujaju umjesto da budu solidne. To pripisujem izvrsnim amd driverima, no zbilja pls dont :D
|
Pao je i prvi nerf nakon R8 server patcha :D
Mobile AA Active Radar missile - smanjen domet aktivnog pračenja. Za damage nisam siguran dali je nerfan. |
Eto prorocanstvo se ispunjava!!! Poceo je nerf AA !!!:care:
Heli pilots: Soon... |
Citiraj:
|
beta 9?
|
Eeee koji car Battlefield 4 Angry Rant! EA FIX YOUR GAME!
Dobrim djelom se slazem sa njim :chears: Jel ko zna kakvo je stanje sa konzolama, tj jel one pate od bugova i koliko su cesti (mislim na doticni BF4)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je poprilican problem i zajeb za sve vlasnike XBoxa bez HDDa. Nigde nije pisalo da igra nece radit na flashu nit je itko znao. Tak da je masu ljudi moralo pokupovat HDDove za XBox koji nisu ni jeftini. Igral sam BC2 prije nego sto sam dobio ovo i BF4 mi je nakon toga tesko sranje, meni. Bilo kakav pokusaj normalnog igranja je uzaludan. Pucat iz neke puske nema smisla i sve se svodi na helice, bombe, tenkove, kampanje, podmetanja i razne gadosti. Svega ima osim "muske" igre. Opcije i meniji oko multija su otisli korak, dva nazad. Nebi ni igral tak skoro da mi sogi nije uvaljao Box i neopisivo sam sretan sto nisam iso kupovat premiume za velke novce jer to me ne vrijedi te novce da ga hebes. Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena. Suze mi idu kad se sjetim mapa sa BC2 i opcenitog feelinga u toj igri. Znam da nije BF ali opet bas da mora bit takav kaos ko ovo, ne mora. |
Citiraj:
treba igrat timski, sam ćeš jako teško ostat živ |
Citiraj:
Ako ti to ne paše, imaš conquest domination, koji je inf only mod i praši, samo sa takvim stavom, tamo ćeš opet whineat kak te ekipa prelako ubija, budući da ima ekipe koja visi samo na tom modu i kad igraš protiv takvih izgleda kao da igra rambo protiv kermita.... |
Citiraj:
Evo oce neko mene u tim, igrat cu mozda 2 puta sedmicno i to samo navecer i to samo od 23h pa dokle izdrzim, e sad ti meni reci ko ce me vako zahtjevnog u tim :D + malo sam ispa iz treninga :fiju: Ali nema veze sta me niko nece, vec sam se navika bit ruzno pače :( Usput budi receno zvuk u SP je dosa sebi, mozda negdje zastuca, ali ni priblizno koliko je kasnija ili ranije kreta kao prije, ne znam jel to do toga sta sam sa zvucne na ploci opet presa na "X-Fi Titanium" ili se igra updatala. |
Citiraj:
Nismo bas svi tolki moroni da nam treba objasnjavat kak se sve moze igrat BF4 i kakvi modovi postoje itd.. Probal sam igrat timski BF3 i nije to za mene. Neki to dozivljavaju malo preozbiljno i neda mi se to slusat... |
Citiraj:
:roller: Baš ti je nickname realdeal. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sad ti nama reci ko je tu lud, ti koji dođeš na FORUM iznosit mišljenje i bahato još napišeš da 'nisi ništa nikog pitao':hitthewal:, i ideš igrati timsku igru sam, ili nas 20 tu s foruma koji se zabavljamo i igramo timsku igru zajedno svaki dan? Hahahha, the Lik:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |